icon

Zlý inštruktor v autoškole

11. feb 2025

Mali ste niekto hrozného inštruktora na jazdách lebo ja mám ani neviem ako som pri ňom vydržala všetky jazdy, asi to bolo tým že som sa bála niečo povedať, nemá žiadnu trpezlivosť za všetko vrieska nadáva hovorí že som krava a že som sprostá že si nezaslúži vodičsky dokonca raz síce to nedopovedal ale jeho poznámka "jazdíš ako pi...." vždy som sa snažila jazdiť najlepšie ako som vedela no nie vždy to bolo super ale on už nemal trpezlivosť keď som si sadla prvý krát za volant už v tedy bolo všetko zlé za 2 dní mám skúšky a som taká vystresovaná že viem že to nedám

anjelicek26
11. feb 2025

Davno si sa mala v autoskole stazovat a ziadat vymenu, co je toto za debila

biba_18
11. feb 2025

je to hňup. a to že ti povie že jazdíš ako pi... neznamená že je to pravda. je to nevyrovnaný debil, hoď to za hlavu. môjmu synovi v autoškole inštruktor povedal že sa nikdy nenaučí jazdiť (tiež bol z neho nervózny) - a syn má najazdených veľa km, aj školu cviku si spravil, teraz sa živí šoférovaním... teda žiaden stres, pred policajtom bude aj on kľudný, si len predstav ako sa on bude klepať pred policajtom, to ti môže pomôcť, držím palce na skúškach!
ale - po skúškach by si sa mala na neho sťažovať. to čo robí nie je normálne a ani profesionálne. ty si platíš službu!

helenbozka
11. feb 2025

Namotivuj sa na toľko, že to DÁŠ na skúškach, aby si mu "zavrela hubu" a viac ho nevidela 👍🏼😉

sovica
11. feb 2025

Prečo sa tu sťažuješ až teraz, keď ideš robiť skúšky? Mala si sa hneď na začiatku sťažovať v autoškole a žiadať výmenu inštruktora. Však si za tú službu platíš.
Teraz Ti neostáva nič iné, len spraviť testy a potom jazdu, nech ho už nikdy nevidíš. Držím palce🍀 Ak by sa to predsa len nepodarilo a musela by si opakovať, okamžite choď požiadať o zmenu inštruktora.

pribinak
11. feb 2025

Kriste ….davno by som žiadala o zmenu inštruktora. A samozrjeme povedala majiteľovi reálny dôvod
Toto si nesmie dovoliť

Ak by niečo takéto povedal chlapovi, ten by ku zuby vybil. Voči zene si trúfol

Držím palce, ak by si to náhodou nedala, s ním už nejazdí

jajanka31
12. feb 2025

Nestresuj ja ked si spominam tak instruktor tam sedel ako prikovany, bol viac v strese ako ja.. a na konci povedal spravili ste to.. policajt to povedal..
Vtedy by som pozrela na instruktora a povedala no vidite aj krava moze spravit vodicak a nejazdim ako p... zahanbil by sa pod ciernu zem..
Ale to by som mu povedala teraz ako 35 rocna.. ako 18 by som asi suchala nohami a bola ticho..ale ked mas guraz smelo do toho.. inak mala si sa stazovat hned po 1. Jazde v autoskole ty si za to platila aby ta naucili jazdit nie ta urazat..

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
mimikarol
12. feb 2025

Akože môj bol nervák. Raz sa s jedným dobre že nešiel pobiť keď sme išli parkovať a jeden chlap sa nám tam pichol. Vyhukoval, nadával iným vodičom keď nám napr nedali prednosť. Aj po mne kričal že mi všetko trvá týždeň, alebo že má už len jednu žiačku ktorá je horšia ako ja... Ale len raz by mi povedal že som krava, alebo že jazdím ako pi.a
Ja som sa nastavila tak, že aj keď je hulvát a vrieska, nerobí to bezdôvodne. Doteraz si pamätám niektoré jeho rady. Naučiť ma naučil a keby si mám znovu vybrať inštruktora vyberiem si ho znovu. Len ja nie som taká že by som si tie jeho vykrikovania brala k srdcu. Niekedy som mala čo robiť aby som sa na ňom nezačala smiať.
Ty si ho mala vymeniť už dávno. Nedaj sa zdeptať jeho rečami len za to, že je debil ktorý si nevie dať rady s nervami

larinka552
12. feb 2025

Prepana... autoskola stoji nemale peniaze a zeby za moje peniaze niekto robil zo mna kravu a pi...?!!
Taku este nehrali! Po prvom raze si sa mala na nho stazovat, vymenit instruktora a nechat im peknu recenziu na googli, aby vsetci videli akeho primitiva tam maju! 😡
Ja som mala kondicne jazdy s babou, toto si zdaleka nedovolila vrieskat a nadavat a aj tak som ju vymenila, lebo sa mi nepacil jej pristup. Ty si tam lebo sa UCIS soferovat, takze logicky asi soferovat nevies, to je normalne. A on je tam na to aby ta to NAUCIL. A ma sa spravat normalne lebo ty ho za to PLATIS. Kricat a nadavat je DALEKO za hranicou!

pikachu999
12. feb 2025

Nahraj alebo natoc si jeho slová a chod s tým za vedúcim alebo majiteľom autoškoly takto sa k tebe nemá čo správať!

00momo
12. feb 2025

Aká som podobného inštruktora v autoškole. A tiež pár dní pred skúškami som išla za majiteľom autoškoly a povedala mu ,že chcem vyskúšať aj iné auto. Vybrala som si jeho aj jeho auto. Pri jazde som mu všetko povedala. A on somnou chodil 5h v aute po meste. Bola som v ten deň posledná ,ktorá mala jazdu. Všetko mi ešte raz vysvetlil. Keď som dačo nevedela zastavili sme na najbližšom parkovisku a vysvetlil mi to s hračkářský mi autami, ktoré mal v priehradke.

acsa
12. feb 2025

Ja som mala takú staaaašne náladovú inštruktorku, povedala som majiteľovi, ze s ňou nechcem jazdiť, potom chodil na jazdy so mnou on.

matej2227
13. feb 2025

To určite progresívec ten instruktor...véd oni nadávajú ľuďom do dezolatov, opíc a do sviňa do spodiny...

findomatej
13. feb 2025

Tiež som mala otrasného inštruktora 🥴. Síce mne nenadával, ale HUČAL mi. ALE ostatných vodičov častoval strašnými nadávkami a trúbením 🙈🤦🏼‍♀️. Normálne sa načiahol keď som šoférovala a trúbil a nadával im. Tiež to beriem tak, kebyže nekazím, tak nemá prečo hučať. Pri konci už bol viac ticho, tak asi som už jazdila lepšie 😅. Ale bolo to veľmi nepríjemné a bolo mi zle pred každou jazdou. Na skúškach som vedela, že ani nepipne, lebo ani nemôže, a ozaj bol ticho.

autor
14. feb 2025

Úspešne som spravila vodičsky 🙏

pikachu999
14. feb 2025

Gratulujem, hlavne sa neboj a jazdi čím viac tým lepšie 🙏💘

anouschka5
15. feb 2025

Agresorovi musíš hneď na začiatku zatrhnúť ataky či už slovné alebo nebodaj aj fyzické - takže už pri prvej nadávke by som mu " povedala " svoje

sovica
15. feb 2025

Super👍 - gratulujem🎉 a teším sa spolu s Tebou😉
Ako sa tváril inštruktor? A aj si mu na záver niečo povedala, či si to nechala tak?

autor
16. feb 2025

@sovica Nepovedal mi ani gratulujem ani nič úplne bolo vydno že mi nepraje ale bolo mi to jedno kašľala som na neho, ja som prišla k nemu a povedala som tak vidíš spravila som to už sa nemusíme vidieť otočila som sa a odišla som