icon

Zlý vzťah so švagrinou

tatiana2921
18. júl 2018

Máte aspoň niekto dobrý vstah zo svagrinou lebo či to len sa také ušlý hlavne jedna taka múdra z Popradu

antonia08karabin
18. júl 2018

Aj mne sa usla jedna taka ale z Polska a rovno byva v rodicovskom dome 😱

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin TOTA ČO SA MNE UŠLA JE MÚDRA JAK ŠALAMÚN

antonia08karabin
18. júl 2018

@tatiana2921 😂😂 moja sprosta jak vedro gytu 😂😂 ale zato si vedela vybrat kde narobi neplechu..

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin presné osalila gebulu bratovi urobil decko a už to išlo

antonia08karabin
18. júl 2018

@tatiana2921 to iste spravila moja..po 3 mesiacoch uz bola vtom a to je na tom naj ze ked som odchadzala z UK a neboli este spolu tak som jej vravela ze nech ju pri odchode nevidim lebo ju zabijem a on si snou prisiel o 3 mesiace za mnou ze cakame babatko 😨 skoro som infarkt dostala lebo som uz vtedy vedela aka hnida to je...a tak je do teraz..uplne brat chudak ozaj dobracisko od kosti na 5 rano do prace a cele noci vstaval k malej a vsetulinko pod nos jej pchal..vsetko plati skolu energie hypoteku stravu a ta si nabrala same pozicky a ma same exekucie lebo nic ju nezaujima len peniaze a nakupy...jedna velka katastrofa a coho sa bojim ze to co kedysi postavila babka nebude...ale kym zijem nedovolim

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin to ako by som čítala o svojom bratovi dobrák ale čo ona z neho spravila katastrofa prišla na mesiac z Popradu na Východ preplo jej načisto a zdupkala aj z bratom osalila mu bednu a Oto horšie že naši mu darovaly dom doživotne právo že tu budú bývať a teraz herečka nechce vrátiť dom potajme sa zobraly hrúza des dačo hrozne som nikdy nemyslela že mne sa ujde taka ŠVAGRINÁ. Tajil všetko o nej a teraz všetko vieme ta sú zlostny že sme sa dozvedely co za kvietok vypukla z herečky ale ja a môj brat nedovolíme aby položil rodičov do kolien.

antonia08karabin
18. júl 2018

@tatiana2921 tak sme na tom narovnako..ta harpia sa nevie ani nasej mame pozdravit a to byvaju na jednom dvore a ked si vijde von sadnut tak inam aby nemusela snou a pritom prisla s holou ritou co by nevadilo keby bola normalna ale ona nie prave opak a nasi jej dali vsetko a dobraci obaja od kosti no ta mrcha si nevazi nic absolutne nic ani len posrany pozdrav mamine..ach smutno mi je z tohto celeho a este ked si predstavim ako brat chodil na tyzdnovky co ona stvarala stou malou sa mi plakat chce..vsetko sme mu povedali tak aspon od tej chvile nechce pocut o zahranici asppn to jedno ma tesi...ako to bude dalej neviem ale je to cele zle a aj on sa zmenil..kedysi sme sa spolu smiali vedeli sa porozpravat a teraz je snou zatvoreny medzi tymi stenami co maju a nepotrebuju nikoho..aspon ze sa zmoze niekedy na posrane ahoj..malu tak vychovava ta harpia ze ani k babke nechodi ale to mi nenapravime nijako bohuzial.

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin nechce dom vrátiť peniaze by len chcela býva v 2izb byte z deckom psom jej otcom a iní dvaja. Byt by išla kupovať ale má ťarchu ta ho kataster nepusti ale ona taka múdra ti kokos že keď mi napíše také múdre výroky že konec od začiatku žiarlila na moje deti že ich moji rodičia milujú celim 🧡 ale sak aj jej decko mohlo mať to m čo aj moje ale keď raz mladé glupe ako sa hovorí CHLIEB DÁŠ ALE ROZUM NIE

antonia08karabin
18. júl 2018

@tatiana2921 este ju ospravedlnuje ze mlade glupe ale u nas stare a glupe...sa mi rozum zastavuje..Chapes ze kolo seba prejdeme bez obycajneho ahoj..nic proste a to ja som sa jej snazila cely cas prisposobit az do momentu kedy som si povedala a dost.10 rokov sa pchas do zadku cloveku co ta ma na haku tak mam uz aj ja..len skoda toho mojho brata a vsetkeho co dal jej miesto toho aby mal taku co mu aspon dakujem povie zato vsetko co pre nu zrobil a robi.

antonia08karabin
18. júl 2018

Peniaze ozaj skaza ludstva..a najhorsie su tie co ich zaujima iba to jedno.Nezavidim ti naozaj..ja som sa uz stym naucila zit no jedno co ma tesi kym zijem ja tak nema samcu co sa tyka domu..snad budem zit aspon ako nejaka korytnacka 😃

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin To je stále tak dobraci dostanú nalpy a zlý dostanú anielov

antonia08karabin
18. júl 2018

@tatiana2921 mam dobraka tak som nalpa? 😂😂😂 ale nie chapem co tym myslis a je to vacsinou tak ako pises..

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin DÚFAM ŽE MU OSVIETI RÁZ BAN ROZUM A SA UVEDOMI AKO UBLIŽUJE TA SKAZA JEHO RODIČOM LEBO MÔJ OCO JE VEĽMI DOBRÝ ČLOVEK A ŽE HO JEDNA ZASRANA MRCHA POLOŽILA DO SMÚTKU SOM VEĽMI ZNIČENÁ Z TOHO VŠETKOHO MAMA MÁ ZDRAVOTNÉ PROBLEMI VŠETKO SI BERIE KU SRDCU ALE SA SNAŽÍM ZO VŠETKÝCH SÍL IM POMÔCŤ DOSTAŤ TO ČO ONI POSTAVILY A DÚFAM ŽE RÁZ SA MI TO PADARI BUDEM BOJOVAŤ DO POSLEDNICH SÍL NEDOVOLÍM ZNIČIŤ ICH

tatiana2921
autor
18. júl 2018

@antonia08karabin joj ta ja som trúba JA TIEŽ MÁM DOBRÁKA S MUCHAMI KAŽDÝ SME NEJAKY NIKTO NIEJE DOKONALÝ AKO SA HOVORÍ ŠVAGRINE SI NEVIBERIES 😂

eva8
19. júl 2018

mám najlepšiu švagrinú na svete 🙂

ingelika78
19. júl 2018

Aj ja mám dve svagrine s ktorymi si obidvoma velmi rozumiem 🙂

eva8
19. júl 2018

@tatiana2921
@antonia08karabin
ou, nezávidím vám. Kašlite na to, netrápte sa tým, nevšímajte si to, odosobnite sa, ale dúfajte, že časom sa vzťahy vylepšia. Je to ťažké, keď taký stav pretrváva tak dlho

angelinja
19. júl 2018

ja mam svagrinu jednu sestru manzela...a ta si nas az tak vazi ze ked jej syn ma narodky-pritom sme si navzájom krsni tak nam ani nezavola ze oslavuju/niesme z toho istého mesta/ zavolaju si spoluziakov a svokru , potom si odidu na dovolenku a my akoze nic:D..ale sak nevadi mrzi ma to jedine koli nasmu dietatu...aj koli tomu si hryziem kolkokrat do jazyka-nebudem tu rozpisovat , jedine co ju zaujima je kolko zarabame a ako v robote. dokedy sme nemali my dieta tak bol akoze strop na darceky 40 eur/ona samozrejme povedala/ reku ok . odkedy mame dieta my je strop 20 EUR:D-zase ona povedala...co uz...hold ked je niekto stale vypocitavy

saslavka73
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
19. júl 2018

@angelinja A brat nevie zavolať, že oslavujú? Prečo ona má volať?

angelinja
19. júl 2018

@saslavka73 lebo oni oslavuju a nie my...ked niekto oslavuje tak ten vola, nie?

saslavka73
19. júl 2018

@angelinja Aha, prepáč, u nás je to tiež s týmito oslavami celé zle. Oslavujú, nezavolajú, my neoslavujeme, prídu aj bez zavolania a niekedy zas neprídu, alebo vytknú, že my sme neprišli.
Ach. Inak neznášam to, lebo mne to príde, že keď my robíme oslavu, tak sa prídu len nažrať a napiť, mne donesú fľašku najhnusnejšieho alkoholu, čo ani nepijem a keď oni robia oslavu, tak pohostenie nič moc a dary čakajú tie najdrahšie.Ale som zlá.....😉

angelinja
19. júl 2018

@saslavka73 ja uz kaslem nato hovorim ze koli malému to chcem sa snazim aj ked aj ich deti su neni bohvieco k nasmu.. ale nas ich zas ma rad...preto to nechcem prerusit , ked bude velky nech si s nimi spravi co chce ci bude chcet sa s nimi bratrancovat alebo nie uz to bude na nom...ale niekedy aani mne mi napr. hrdost nedovoli spravit prvy krok lebo neviem jej odpustit jednu vec , /a myslim ze aj muz teda ten viac..oni sa vlastne nikdy nejako nesuredencovali/ viem ze ja som mozno pre nu cudna lenze aj ona je pre mna cudna...a viem ze urcite aj objedktivne by druhi pvoedali ze nieco je mozno cudne zo mna ale ona je teda tiez nie normalna. ale ok proste su taki ini nebudu. treba si asi hladat priatelov...

saslavka73
19. júl 2018

@angelinja My si tiež nemáme čo povedať. Mne raz bolo vytknuté, vraj im závidím, pritom ja nie som závistlivý človek a to neviem zabudnúť. Tiež čo máme my, alebo poviem, že by sme chceli, tak hneď to majú aj oni. Ako mávnem rukou, ale mám s tým problém.

libawet
19. júl 2018

@tatiana2921 švagriné, ako aj rodičov, a celú rodinu - si nevyberieš.

danina09
19. júl 2018

my sa nerozpravame uz roky. a poviem ti tak, ze to ani neberiem ako nejaku skodu. je klud a mne teda vobec nechyba a ani ma netrapi

ivka185
19. júl 2018

Ahojte ja mam svagrinu z ukrajini, tiez sa priplietla, zakratko svadba ,lebo bola tehotna a uz 20 rokov sa s nami nerozprava, ziarlila na mojho muza len kvoli tomu ze svokra mala radsej mojho muza jak jej, ale bol to holy nezmysel, nakoniec jej muz zomrel a ona bez kusku hanby ostala byvat v dome a my sme boli nuteny ist do bytovky.

pivonka6
Autor odpoveď zmazal