icon

Zmena dopravných kariet

26. sep 2023

Postrehli ste túto zmenu ?ako to mám chápať?
Teraz v septembri som dávala robiť novú kartu seba aj dieťati a žiadnu informáciu mi nedali.

https://idsbbsk.sk/studenti-pozor-zmena/

niekto2hy
•
26. sep 2023

O vymene kariet tam nepisu nic,len o kredite.

merlinja
•
26. sep 2023

nechce sa mi to čítať, ale ak ide o tú zmenu, že karta sa nebude dať nabiť v autobuse, len cez net, tak je to riadna kravina. Hlavne pre starších.

niekto2hy
•
26. sep 2023

@merlinja Aj v Zak.centre.

merlinja
•
26. sep 2023

@niekto2hy no to je super, sa bude niekto z dediny trepať do zákazníckeho centra. Koľko razy ani ja neviem, koľko mám na karte a šofér mi vraví: nedostatočný kredit, tak si v buse dobijem. Toto je fakt služba...

autor
•
26. sep 2023
yelena159
•
26. sep 2023

Píšu "študenti" ale týka sa to každého, nie?

merlinja
•
26. sep 2023

veď ako vravím
1. nie všetci starší majú/chcú používať platobnú kartu - asi si lístok na bus za 1€ nebude visou kupovať
2. v hotovosti je super, až na to, že zjavne nebudú mať zľavu ako na karte - u nás cena 1,06 s kartou 0,96€
3. tú kartičku si treba dobíjať v zákaznickom centre, e-bankovníctvom . Často fakt ani šum nemám, koľko tam mám ...

niekto2hy
•
26. sep 2023

@merlinja Mozes pouzit aj Platobnu kartu,zaregistrujes v ZC,online a listok kupis online.

merlinja
•
26. sep 2023

@niekto2hy ja s tým nemám problém, ale starší ľudia určite. A platobnou kartou lístok za centy kupovať. Joj.

autor
•
26. sep 2023

@niekto2hy mám stredoškoláka a piatačku. Dcéra chodí autobusom sama, nemá platobnú kartu , nechcem jej dávať ani hotovosti, doterajšia karta nám vyhovuje

niekto2hy
•
26. sep 2023

@merlinja Bojis sa poplatkov za platbu kartou?
Piatacka,ak ma novu kartu tak to spravis online.

merlinja
•
29. sep 2023

@niekto2hy ach jaj, už neviem ... nie nebojím, nerozumiem tomu, že v hotovosti platiť môžem ale dobiť kartu nie.

niekto2hy
•
29. sep 2023

@merlinja Kartu dobijes online a mozes pouzit aj platobnu kartu na nakup mesacneho listka,jednorazoveho...

niekto2hy
•
29. sep 2023
merlinja
•
3. okt 2023

@niekto2hy 😂😂😂

niekto2hy
•
3. okt 2023

@merlinja Nechapem,comu sa smejes.