Zmena v myslení a životné rozhodnutia
Ahojte.
Mám 25 rokov, som mala jednej úžasnej dcéry, mám manžela.
Od minulého roka, rozmýšľam že čo budem robiť keď mi skončí rodičak (konci mi teraz v septembri) že kam pôjdem.
Rada by som si doplnila vzdelanie, mam vybratu vysokú školu.
Chcem sa naučiť znova chodiť autom naposledy som šoférovala pred 3rokmi.
Chcem schudnúť a veľa, necítim sa dobre vo svojom tele.
Tak som Scala podnikať kroky, prihlásila som sa do autoškoly na kondičné jazdy, išla som za výživovými poradcami a veľmi rozmýšľam ešte nad tou školou.
Ja nechápem kde som toto v sebe nabrala, toľko veci, mne sa tak otvorili oči. Aj s manželom, on mi žiadnu oporu neponúka, a ja zrazu vidím, že s ním to nemá budúcnosť, nieje to ten muž co som si zobrala. Nechápem sa, zrazu mi na ňom všetko vadi.
Nepovie mi názor, keď sa ho pýta, vždy odpovie že nevie, že mu to je jedno. Dobre ale aspoň malá opora podpora by bodla. Naozaj sa snažím.
Ale nechápem samu seba kde som toto našla v sebe, vy ste to mali tiež tak? V mojom živote nastal taký hrozný zlom.
Ste na Tom podobne že zrazu si uvedomíte veľa veci, veľa sa otvoria oči a začnete sa v nich rýpať?
Ďakujem za vaše odpovede 🙂
A ty si oporou?
Nemala som to tak.Najprv som mala vzdelanie a prácu aj ten vodičák aj byt až potom som si hľadala manžela a mala deti.Takze po RD som nemusela riešiť seba.
Nikdy však nie je neskoro.Len tá podpora od muža by sa zišla.bez nej by som sa do nijakej školy nepúšťala.
Mozeme usudzovat len podla toho, co pises. Mozno si ty ta, ktora sa zmenila.
@0silvia0 o peniaze nejde
@ivangeline áno vždy som mu oporou, vo všetkých rozhodnutiach, nieje mi nič ľahostajné, preto som čakala trocha povzbudenia
@janinah sama neviem čo ako chcem, bez jeho názoru sa nechcem pohnúť a tak isto chcem si splniť možno môj sen, posunúť sa ďalej
@96barbora určite áno zmenila som sa, materstvo má zmenilo, veci vidím úplne inak ako kedysi
@sheila121 ďakujem ❤️

A aj vies, kto ti tie svoje sny bude financovat? Jedna vec su sny, druha vec je realita.
Ale tak snad mas svoj plan. Drzim palce