icon

Zmení sa situácia po prehre Korčoka?

7. apr 2024

Ahojte, otázka na tie ktoré volili Korčoka (veľmi prosím o čítanie s porozumením). Myslíte že to bude teraz s nami horšie ? Do nepekneho rána sme sa zobudili

demodun
7. apr 2024

@chodec15 no a posledný nech zhasne

maryetta
7. apr 2024

@klementinka58 ale oni presne vedia kde maju diery ktore treba zaplatat. Snad budu v prvom rade “ratovat” minulost a nebudu mat priestor aby vytvarali tolko spiny ….

niekto2hy
7. apr 2024

@martinami274 Nie,uz si to opravila.

tilly
7. apr 2024

Áno, prejdú im také zákony, čo by nikdy neprešli v normálnom svete.
Máme sa na čo tešiť.
A chystá sa niečo veľké, čo bude ešte pekelne bolieť.

kofa77
7. apr 2024

@tilly podla mna vybrakuju 2. pilier.

tilly
7. apr 2024

@kofa77 nie len ten...

tetapetra
7. apr 2024

@tilly štátni zamestnanci môžu zabudnúť na vyššie mzdy, zamrazia ako ich zamrazili pred rokmi. Rodinám skrátia prídavky,veď to už povedali a čakajme zvýšenie DPH o 2-3%, to zatiaľ len jemnucko spomínajú.

sinusoida
7. apr 2024

Nič sa extra nezmení, len už oni nemali vyhrať, mladí by konečne mali chodiť voliť.

vetthy
7. apr 2024

@bosorkabb ano, prežili sme Mečiara. po divokej privatizácii halda nezamestnanych, zruinované hospodárstvo - dvadsať rokov nestačilo na spamatanie.

simma42
7. apr 2024

@tilly už vo viacerých diskusiách si spomínala niečo veľké, až z toho mrazí 🙈 naznač aspoň trocha bližšie, čoho sa to týka

xckaretxxx
7. apr 2024

@chodec15 ja som bola _ 6 rokov a vrátila som sa, lebo na SK je mi dobre.

vetthy
7. apr 2024

@lulu0123 máš pravdu, vtedajší pád Fica bol zlomový bod v historii Slovenska. lenže by nemali toľkí voliť Matoviča, kt. dovtedy okrem vykrikovania nič nedokázal, bol bez potrebných vedomostí, skúseností, kt. si ani nepokúšal dozrieť na svoju úlohu, šaškovanie a exhibicionizmus mu boli dôležitejšie, takže... ešte furt nie sme zrelí na normálne pomery, aspon gro občanov Slovenska.

bosorkabb
7. apr 2024

@vetthy tak asi nestačilo.

autor
7. apr 2024

@tilly čo veľké sa chystá ?

amonet
7. apr 2024

ja viem otej dph. lebo nato upozornuje saska uz asi tyzden. najprv vyrovnanie a potom dvihnutie na 23 alebo 25% vieckrat vyzvali peleho aby to poprel co sa nestalo. a myslim ze ked bude jednotna dph 25% tak si vela ludi pekne zanadava. som zvedava na koho to hodite

ericka168
7. apr 2024

@maranta_leuconeura presne dôchodcom sa neodvážia zobrať .. Keď ich ukazovali ako bežali za Pellem sa išli z neho po..... ved samozrejme im aj sebe davali hneď na nás ostatnich z vysoka s..u.... nam zatiaľ akurat tak zase islo hore školné atd...ale ved naco pomáhať nam z nas nic žiadne hlasy nebudu musia ist za dôchodcami..na grc mi je z tohto celého .Fico má čo chcel a tie jeho ovce tiež..Uvidíme čo nám to prinesie.. Ja som taka sklamaná z toho celého som tak dúfala že toto takto neskončí..sklamanie z volieb, že vyhral Fico a teraz druhé...no nič neurobíme ešte Nás NORMALNYCH je stále málo musí asi naše krásne Slovensko spadnúť poriadne na hubu ,aby sa spamätalo viac ľudí a videlo to zlo ktoré z nich ide..

tilly
7. apr 2024

@tetapetra tak hlavne, že si oni zvýšili, nie? Obyčajný štátny zamestnanec nepotrebuje...

tilly
7. apr 2024

@simma42 nemôžem a ani neviem detaily, ale ešte im potecu veľké peniaze... oni už majú toľko, že si to nevieme ani predstaviť. Také, že dva milióny (eur) doma v šuplíku je úplne bežné 🙊

mama112
8. apr 2024

Všetko je len o peniazoch, ale ten čo za peniaze zmení svoj názor, znamená, že názor nemal. V minulosti ľudia s názorom dali za svoj názor aj život.

zeldia
8. apr 2024

Nemyslim si že to bude horšie. Je to neprijemne ale už sa budeme brániť. Jednoducho treba sa starať o seba aby ta sebranka neokrádala, aby sme boli zdraví a fit tak sa treba sústrediť na dobre jedlo a pohyb starať sa o svoje duševne zdravie čítaním, lebo postsedliaci keď prídu o nohu sú odpísani ale inteligencia musí prísť o hlavu aby bola vyradená “z boja” a postsedliak jej nema ani čo ukradnúť musel by jej totiž zobrat tu hlavu. Ešte tam nie sme aby nám pošuk zotinal hlavy ale treba byt pred tým v strehu (najmä mladi ľudia nech sa nedaju zabíjať tak ako Jano a Martina mrtvi sú nám totiž nanič).

tetapetra
8. apr 2024

@tilly neberiem im zvýšenie platov, serie má to,že to dali do inej kolónky, čiže sa im to nezdaňuje.
@zeldia ver,že bude horšie. Ak sa zdvihne DPH, znížia prídavky, dôchodcom už nepridajú bude zle. Oni vedia rozkladať, veľmi potichu a veľmi dobre. Keďže idú "upravovať"zákon o verejnom obstarávaní to sa bude kradnúť. Jedno tebe,zvyšok mne.

zeldia
8. apr 2024

@tetapetra konecne konecne nech platí aj ta primitivna lúza nie len ja, nech platia u lekara zdravím lebo ti dobrí lekári sa na to vykašlú a budú z luzou jednať tak ako treba kopnúť do riti, dvihnúť dph anooo nech platia aj ti čo ich volili konecne, pustiť z basy zlodejov mňa neokradnu ja mám prachy v hlave vzdy ma za to co mám v hlave niekto zaplatí, Konecne nech tato vláda vládne pekných par rokov a nech konecne začnú chodit poriadne účty nech to pocíti aj lúza. Ja len pripomínam kade chodím mladým ľudom nech sa o seba starajú a davaju si pozor lebo teraz je taká doba že chamrad a senilní zmrdi vraždia mladých ľudí ( nemyslim tým len botoxoveho mužíka v kremli ten vraždil aj keď nebol senilny cap). Takže ja sa na to tesim a najmä nech stopnú prachy z toho zlého zlého zlého Bruselu.

tetapetra
8. apr 2024

@zeldia nemyslím,že to ich voliči pochopia. Pretože 12r sme počúvali,že za to môže Radičovej vláda a teraz počúvame že Matovic, Heger a Caputova. Najnovšie už aj mimovládky a novinári. Kurňa netuším kde je ten Soros 😱.

zeldia
8. apr 2024

@tetapetra na Sorosa pozor ten vsetko platí len aby dedo neumrel čo potom bude s Orbánom chudákom bez Sorosa.
Ja si myslim že retardi to ani cez peniaze nepochopia lebo sú to retardi ale vieš čo mňa poteší že zaplatia.

tetapetra
8. apr 2024

@tilly vraj ide Fico vyhadzovať 30% úradníkov. Vraj sa tak vyjadril

culienka
8. apr 2024

@vetthy ja to tiež takto vnímam ten Matovic je tak vhodný do opozície kde môže saskovat a poukazovať na korupciu. To mu aj tak najviac ide. Možno ešte ešte keby nebola ta pandémia tak by sme to ešte dáko prežili ale čo som si všimla tak tu ľudia majú ešte panicku hrôzu z opichavania a státia v radoch na testy. A to dokonca až takú, ze Ficovi všetko zabudli a s láskou spomínajú na jeho vládu. Pritom v iných krajinách boli ešte prísnejší. Teraz fico hra na vojnu jak oni zabránia vojne a všetci mu to žerú. A keďže Slováci sú takí naivní zabudlivi somarikovia co si myslia ze su pupok sveta a myslia len na seba, tak mu aj veria ze tento pán tu zabráni vojne. No a fico vsetko toto výborne využil co mu nemožno uprieť ze je veľmi šikovný. Len škoda, že aspoň trochu nie je dobrý človek. To zase voliči vidia v tom pelem ten je ten sympaticky s dobrým srdcom 😀

sykork
8. apr 2024

Ja si myslím, že to bude už len horšie a nevymaníme sa z toho slušnou opozíciou, ja som to včera pochopila. Dezoláti na slovo poslúchajú Fica a spol., vždy si vie vymyslieť niečo na čo skočia. Dezoláti nevolia rozumom, ale pocitom nenávisti. Im sa nedá rozumne argumentačne, logicky niečo vysvetliť, veď samé vidíte, že úplne skočili na na to, že Korčok je prezident vojny. Postsedialci vždy vyhrávali na Slovenku voľby a časy reforiem a vstupu do NATO a eú bol len nejaký záchvev Slovenská. Mrzí ma a trápi ma to ako to dopadlo. Len časy stagnácie sa dajú prežiť, aj keď nás to bude bolieť. ZABÚDA sa na vojnu na Ukrajine. Vezmite si že je doslova zvolená proruská vláda, je to nebezpečné. Ja keď upratujem a deti mi spia, tak často počúvam debaty, vyjadrenia politológov, studovanych ľudí, odborníkov a napríklad taký sociológ Vašečka povedal, že ak si Rusko vynúti kapituláciu Ukrajiny, treba už aj utekať z krajiny. Že to už zváži aj on. Môže sa stať, že ruské tanky prídu na naše územie a Pelle oznámi NATO, že nechce, aby nás bránili, že my ich dobrovoľne pozývame. Obsadia nás Rusi a neskôr by sa riešilo vystúpenie formálne z EU a NATO, podľa mňa sme vo veľkom nebezpečenstve a zvolená bola vláda, ktorá je nebezpečná. Pýtate sa prečo by to Pelle robil? Pretože je v podruci Fica a už by sa nemuseli strachovať že nevyhraju volby, Rusi by obyvateľom Slovenska nahnali strach. Za ďalšie, videli sme špinavú kampaň a nikomu to nevadí, Pelle nevyhral ferovo. A fakt sa s tým nič nerobí.My s manželom sme si povedali, že ideme cez leto brázdiť Česko a ak sa nám v nejakom regióne zapáči, rozmýšľame že by sme možno aj predali dom. Ešte uvidíme. My sme dosť prozápadne orientovani, slobodní ľudia a aj sa mi hnusi, že moje dane idú do takého štátu. Možno má zhejtujete, že treba bojovať ale ja to vidím realisticky. Už prešlo strašne veľa času, už sa naozaj mohlo niečo zmeniť. Ideme späť v čase. Toto je naozaj najčiernejší scenár, predsa len teraz máme ešte dosť peňazí z eu, ale o pár rokov neviem ako by to mohlo dopadnúť, ale počítam že Fico tu bude ešte dve volebné obdobia určite a aj Pelle 10 rokov v palaci min.

lola1986
8. apr 2024

@chodec15 koľko takých ako Vy po voľbách odchádzalo a všetci sú tu...

sidonika
8. apr 2024

Bude lepšie,lebo nebudú vládnuť ľudia, ktorí ľudí s opačným názorom nazývajú luzou. Dezolatmi,opicami. Budú brzdení ľudia ktorí si myslia že sú tí praví demokrati a je ich morálne právo nedovoliť druhému s opačným nazorom sa vyjadriť . Že nebudú deti už v škôlke ohlupovani lesbickými a teplými bludmi. Že každý s opačným názorom je titulovany ako mafián. Že kultúra nenávisti ktorú zaviedol Mat...sa bude umensovat. Počúvate ako sa vaši priaznivci vyjadrujú? Ako devastuju človeka? Ako súpera podozrievajú, obviňujú z toho čo sa ešte nestalo? Vám to príde normálne? Nikdy a nikomu nevidíme do srdca,nevieme ako sa človek zmenil a vie sa zmeniť,ale donekonečna žiť v atmosfére hľadania a usvedčovania vonkajšieho nepriateľa je zničujúce pre dušu a srdce.Venujme sa každý práci a svojmu životu a nemyslíme si že nás volakto ustanovil za sledovatelov, hodnotiteľov, dehonestatorov, obvinovatelov ,sudcov a hľadačov vinníkov. Dajme zo seba to najlepšie s vierou, že tak urobí kazdy a život sa zlepší sám od seba. Nechajme vládu pracovať, veď každý vie že keby jemu samému hádzalo okolie polená pod nohy,tak by sa po čase zrútil a nemal by výsledky. Čo budeme vysielať,to sa nám vráti. A keď sa nám vrátilo niečo s čím sa nevieme vyrovnať,tak asi aké bolo naše vysielanie? Hlavne nehľadajme stále nejakého triedneho nepriateľa, čo je princíp marxizmu leninizmu. Buďme ľuďmi a začnime od seba

zeldia
8. apr 2024

@sidonika ja začnem od seba co ty retardovana lúza chces nemecké francúzske nebodaj americké fuj fuj fuj tabletky? A čo tak ruské hovno? Fivove kurvy platiť z mojich dani? A co tak neplatiť dane a nedávať moje prachy špinavej luze v zaprdenej dedine ktorá cuca materskú 12 rokov na parchantov? Všetci pridajme ruku k dielu a lúza možno zaplatí.