Zmenil sa čas?
som jedina ktorej az o 19.00 doslo, ze sa menil cas?
sa cudujem co dnes je den daky dlhy :D
@minenkaa akoze viem od rana ze sa menil ale uplne som zabudla, premysslam ze ako je dnes dlho svetlo. 🙈
A hodiny v mobile sa ti neposunuli? Mne to robi automaticky.
@terezkaarthuramax posunuli
ale prosim MOdry kon, ja som dala nazov svetlo anie ci sa menil cas. nerobte z ludi debilov tym ze prepisujete nazvy prosim !
Dlhý? Veď sme posúvali hodiny smerom dopredu.Jednu hodinu sme ,,preskočili"
@doriiis ze je dlhsie svetlo, prosim.
Veď kvôli dlhšiemu svetlu celý tento rituál absolvujeme 2x ročne.Komunisticky prezitok
@doriiis ved prave zase si zvykat.
Aj ja si hovorím, že kokso čo je také svetlo?? a po pár sekundách, že ahaaa 💡😁 Ale mne posúvanie času vyhovuje 😁
Ja som chcela vysvetlit dva pokusy. Jeden sa tykal pasika papieru a druhy Kofoly.. nazov od modrého kona ako stocit pasik s kofolou 😁
@wolf_ akoze aj mne, len zvykat si...
Ved je den o hodinu kratsi 🤷
Mne sa zda dnesny den kratky, vstala som o hodinu "neskor" a teraz uz je o hodinu "skor".
@doriiis nie je tak celkom komunistický, myšlienkou striedania času sa zaoberali vedci už dávno predtým, a aj bol zavedený s prestávkami
https://www.imeteo.sk/spravy/tik-tak-zmena-casu...
@doriiis to nie je komunistický prežitok. Posúvanie času v lete smerom dopredu je skoro vo všetkých krajinách nad určitou rovnobežkou. Cieľom je využiť denné svetlo efektívnejšie. Ak by sme nemali letný čas, tak v júni bude vychádzať slnko už o 3:40. Už teraz som mal problém, že ma budilo denné svetlo priskoro. Ak by zrušili letný čas, musel by som chodiť skôr do práce a z práce. Ja by som teoreticky mohol ale čo tí, čo majú pevnú pracovnú dobu? V južnejších krajinách letný čas nemá taký význam, pretože rozdiely dĺžky dňa a noci nie sú také veľké. Severskými krajinám ani toto zavedenie nepomáha. Oni majú v lete neustále deň a v zime nonstop tmu. Najviac to vyhovuje nám. Resp. Nemcom. My sme na východnej časti SEČ. Španieli zas majú východ slnka o dve hodiny neskôr ako my a sme s nimi v jednom časovom pásme. Nie sú z toho nadšení a chceli by mať Londýnsky čas. V lete je tam ešte o 23:00 vidno.
Ja som sa na to tesila, ze bude dlhsie vidno do 19h 😁 ...viac vonku porobim 😁
Mne až dnes ráno 🙏🫣🤣🤣🤣🤣
Aj to keby som nevybehla na muža, že ma skoro zobudil, tak neviem doteraz 🤣🤣🤣

Aspon že dnes a nie zajtra ráno