icon

Zmizli vám niekedy veci?

21. sep 2025

Ahojte nedá sa mi spať a tak sa zamýšľam. Zmizli vám niekedy veci? Mne sa to deje už od detstva raz za čas. Zmizne mi oblečenie. Časom len z fotky zistím že wau a kde je toto tričko, alebo kde sú tieto šaty? No odpoveď je že sú nenávratne preč. Ale kde? Nikto nevie. Nikdy ich už potom neobjavim. A to je zvláštne. Len tak mi niečo zmizne. Bez toho aby som to niekde zabudla... ako je to možné? Zažili ste to niekto? Poznám jedného človeka čo mi povedal že sa mu deje presne to isté. Zaujímavé. Stane sa mi to tak raz - dvakrát do roka. Vždy ide o oblečenie ktoré mám rada ale záhadne si naň nespomeniem. Len neskôr z fotky..

Strana
z3
anonym_6bfd31
21. sep 2025

ano, tiez mi zmizli nejake veci zahadne, nie oblecenie

anonym_94c232
21. sep 2025

To bude isto duch

autor
21. sep 2025
@anonym_94c232

To bude isto duch

@anonym_94c232 nie práveže duch ja akože nie som nejaký konšpirátor. Ale mne tie veci proste zmizli a nerozumiem ako je to možné

autor
21. sep 2025
@anonym_6bfd31

ano, tiez mi zmizli nejake veci zahadne, nie oblecenie

@anonym_6bfd31 ďakujem. Lebo niekedy mám pocit že ja a ten človek o ktorom som písala sme jedine komu sa takto nepochopiteľne niečo vyparí

anonym_94c232
21. sep 2025

A nemas ich niekde zalozene inymi vecami. Neostali na plavarni, niekde v hoteli, na chate, ziadne moznosti?

anonym_0f61ae
21. sep 2025

@anonym_autor možno manžel potrebuje handru na niečo a otvorí akurát tvoj šatník. Radšej ťa nechá v tom, že si blázon, ako sa priznať 😄

autor
21. sep 2025
@anonym_0f61ae

@anonym_autor možno manžel potrebuje handru na niečo a otvorí akurát tvoj šatník. Radšej ťa nechá v tom, že si blázon, ako sa priznať 😄

@anonym_94c232 nie
@anonym_0f61ae nie

autor
21. sep 2025
@anonym_0f61ae

@anonym_94c232
@anonym_0f61ae
Veď práve že sú to veci o ktorých som si istá že som ich nikam nebrala a hlavne môj muž ich určite nepoužil ako handru🤣🤣 za prvé to bola vždy nejaká moja obľúbená vec a za druhé môj muž handry nepoužíva a keď už ho fakt prinútim tak mu donesiem realnu handru v živote by nepoužil moje oblečenie a hlavne by nezačal upratovať sam od seba🤣

anonym_4d5bec
21. sep 2025

hej, presne z fotiek zistim, ale u nas viem, ze to nie je zašupšák, ale moj muz vyhodi, lebo mam prilis vela veci

lintu
22. sep 2025

Bývaš iba s mužom? Ono to môže byť aj tak, že to čo sa páči tebe, sa nemusí páčiť tým ostatným spolubývajúcim.... a tak to jednoducho pošlú preč z domu. Určite sa ti k tomu nik nebude priznávať. Na druhej strane možno sú tie veci pekné a niekto si ich chodí potajme požičiavať. Prípadne si si ich niekde len jednoducho zabudla.... V podstate aj mne sa už udialo dakedy raz všetko spomenuté.

micusa2222
22. sep 2025

@anonym_autor Niekde sa opiješ a zabudneš ? Nežijeme v čase duchov a bosoráctva

o__o
22. sep 2025

Ano, mne zmizla krasna hackovana kabelka a sal, ktory som nosila niekolko rokov.. proste odrazu neboli tam kde som ich dala a uz som ich viac nenasla 😀 teraz ked nieco neviem najst, tak si hovorim, ze je to urcite niekde na dovolenka s kabelkou a salom 🤔

anonym_e9ed67
22. sep 2025

Hej, zmizli mi dvoje čipkované gaťky 🤣 ale ja viem, kto ich zobral! len mi bolo trápne to tomu pánovi vravieť 🤣

biba_18
22. sep 2025

mne tak naposledy zmizli nohavice. prevrátila som skrine hore nohami, pozrela som do každej tašky a kufra čo ak? napísala som do hotelov kde som bola na poslednom výlete - a nič. nikde nie sú. nohavice sú fuč… záhada…
a asi 4 dni na to mi prišla z jedného hotela fotka, či sú to tie nohavice?? pani recepčná sa na to nevybodla a popýtala sa kade koho - a už by mali byť na ceste domov. žiadna záhada. úplne obyčajne som ich tam zabudla - a to pritom pri odchode človek hotelovú izbu kontroluje!

sszuzu8
22. sep 2025

Stáva sa mi to. Nie často ale keď sa stane všimnem si to. Predtým som to prikladala sťahovaniu. Teraz? Nuž neviem. Sťahovala som sa pred troma rokmi. U rodičov som mala svoj obľúbený kahancek vianočný. Moja úplne top obľúbená vec s citovou väzbou. Otázka. Nevzala by som si ho so sebou? Blud. Určite som ho balila. Doma v rodičovskom dome nie je na 100% a to som ho prevrátila hore nohami. 🤷‍♀️ Netuším kde a kedy som ho naposledy videla ale od prvých Vianoc som ho všade intenzívne hľadala a nikdy nenašla. Nikto z rodiny nevie, v aute keď ma ocko sťahoval neostal.

mandzula
22. sep 2025

Rataju sa aj ponozky? Mame doma zalozeny pomerne pocetny klub single ponoziek.

anonym_28ef5d
22. sep 2025

Ano, deje sa to aj mne. Ponozky este chapem, su male a lahko sa stratia. Ale ako sa môže zapatrosit hruba oversized mikina, ktora sa ani do ruksaka nezmesti? Zahada dodnes...

anonym_000b6c
22. sep 2025

Nezmizli, len nevies kde su. Schovane, zapadnute za nabytkom, zabudnute, stratene…ani nemusis vediet ako. Urcite len tak nezmiznu, nehladaj zahadu 🤦‍♀️

simsalabim
22. sep 2025

Mojmu muzovi obcas zmizne nejake derave flakate tricko... velka zahada 😂😇

anonym_30059f
22. sep 2025

Existujú takí škriatkovia, čo nám berú veci, ale tí to nemôžu byť, lebo oni vždy veci po čase vrátia.
Nemôže ti ich kradnúť niekto zo šnúr? Mne tak mizli veci, bývali sme na prízemí. Aj som zistila, kto mi ich kradol.

catherinah
22. sep 2025

Niekde to zabudnete. To je cela zahada 🙂 tiez sa mi to stalo, nakoniec sme nasli u svokrovcom po dvoch rokoch v skrini.

vero13
22. sep 2025

Nám sa prednedávnom stala taká záhada, ale so šálkou na kávu, u babky som zasadne pila kávu len z jednej šálky a v jeden deň som z nej pila a keď som si išla spraviť druhú kávu, zrazu jej nebolo, tak som si myslela, že som ju len niekde položila a nevieme kde… no a od vtedy sa nenašla, pritom babka je úplný monk na poriadok, takže neni šanca, že by nejaký kút odvtedy neupratovala, proste zmizla 🤷🏻‍♀️

januska12323
22. sep 2025

Nie nestáva sa mi to, veci len tak nezmiznú. Ty si to odložila alebo posunula ďalej a zabudla kde, zapadlo za iné veci, muž alebo iný, ktorí majú k tebe prístup presunuli, požičali a zabudli, alebo si to jednoducho nechala niekde mimo domu. Nemáš príliš veľa vecí keď na to prídeš len náhodou?

alenka58
22. sep 2025

áno, aj u mňa sú veci ktoré sa "prepadnú pod zem"

anonym_dee423
22. sep 2025

@anonym_autor Jooj stalo a po rokoch sa našli keď som trriedila šatnik.Aj teraz neviem kde som zašatrošila ľadvinku aj synovi tričko .

cukroska
22. sep 2025
@vero13

Nám sa prednedávnom stala taká záhada, ale so šálkou na kávu, u babky som zasadne pila kávu len z jednej šálky a v jeden deň som z nej pila a keď som si išla spraviť druhú kávu, zrazu jej nebolo, tak som si myslela, že som ju len niekde položila a nevieme kde… no a od vtedy sa nenašla, pritom babka je úplný monk na poriadok, takže neni šanca, že by nejaký kút odvtedy neupratovala, proste zmizla 🤷🏻‍♀️

@vero13 Mne tak záhadne zmizlo sitko 😆😆 Už som sa pýtala všetkých členov či ho vyhodili alebo čo a nikto nic nevie. A nie malé väčšie. Ani som ho dones nenašla a kúpila nové. A predtým sklenená veľká misa dostala nohy.A to už sa mi predtým jedna stratila a už aj druhá. Už som sa pýtala aj rodiny aj keď nikomu som v nej nič nedala určite.

anonym_5d83ae
22. sep 2025

Mne kľúče. Boli sme v domácnosti v tej chvíli 3 dospelé osoby. Jedna išla do obchodu, požičala si kľúče od bytu. Vrátila sa z obchodu a kľúče položila na kuchynský stôl. Otočili sme sa od nich vykladať nákup a to bolo naposledy, čo sme ich videli. Prepadli sa pod zem. Nemohli nikam zapadnúť, nikto ich nezobral a už sme ich nikdy nenašli.

zuzana76
22. sep 2025
@simsalabim

Mojmu muzovi obcas zmizne nejake derave flakate tricko... velka zahada 😂😇

@simsalabim aj mojmu, aj boxerky 😀 , len jedny teplaky som si nedovolila, mal ich strasne rad a dokazal ich vyhodit, az kym neboli na franforce 🙈 Konecne pred dvomi rokmi sa mi podarilo kupit mu dost podobne, z jemnej teplakoviny, padave, tak vtedy sa odhidlal, ze ich vyhodi, ked mal tu nahradu.

zuzana76
22. sep 2025

Mne zmizlo jedno lanove tricko

mk1111111111
22. sep 2025

Aj ja to mam. Kupila som si topkove zateplene pancuchy pod lyziarske nohavice, stali 2 eur, ale hriali ako 100 eurove a hlavne neboli hrube a boli strasne prijemne na nosenie. Ani chyru po nich. Prehladali sme dom 100x, jednoducho, vyparili sa. Nestvalo by ma to, ale uz sa mi nikdy take teple nepodarilo kupit.

Strana
z3