Zmizol mi bluetooth
Ľudia pomoc...chcela som zapnúť by na počítači a nešlo to...restartovali sme Pc a kolónia by nám úplne zmizla z listy a nikde ju nevieme nájsť....prezreli sme snáď celý Pc a nič....muž skúšal nainštalovať novy no aj tak sa nám kolónia neukázala..neviete čo s tým? Ďakujem
Nerozumiem :D
kolonia bude asi ikona, ale zvyšku nerozumiem tiež ☹
Baby pardon ale mobil sám opravuje slová uz má to vážne hnevá 😂😂 áno muž stiahol ten bt odznova ale ikona sa stále neukazuje...namiesto slova kolónia má byť ikona 😂
@michaella94 Ako stiahol odznova bluetooth?
Vies co je bluetooth? Je to technologia, sucast hardwaru pocitaca. To sa neda stiahnut. Stahoval nejaky ovladac?
Akoby si chcela stahovat wifi 🤦🏼♀️
@fokuska jaaj ja sa do toho až tak nerozumiem ale muž áno..teraz my vysvetľoval tak že bt je v Pc automaticky ale treba stiahnuť nejaký ovládač?? Alebo také niečo aby to šlo....a toto sťahoval odznovu...dúfam že som to aspoň trošku dobre vysvetlila...ja vážne neviem ako to funguje ja ho viem zapnúť spárovať a to je všetko 😂😂
@michaella94 ak máš v PC bluetooth, na klávesnici by malo byť tlačidlo, ktorým sa zapína. Pochybujem že to pôjde inak. Potom len cez niečo v nastaveniach- siete, pripojenia... Ak tam nesvieti bluetooth, tak ho tam nemáš 😏
@montemotherone tie klávesy sme skúšali nič sa nedialo.....nastavenia vlastne všetko v počítači sme pozerali a on sa úplne že vyparil...pritom včera som ho mala zapnutý a počúvala hudbu...
@michaella94 Ok, to dava zmysel - stahoval ovladac. Chod teda cez control panel a najdi tam ovladac na bluetooth - kde presne ho najdes zavisi od toho aky mas OS.

@michaella94 Nehnevaj sa ale co?? Aka kolonia?
A ako chcel muz instalovat bluetooth?! To nie je program alebo aplikacia ktora sa nainstaluje :D