icon

Zmizol mi kocúr

bazarzilinaaaa
23. feb 2022

Dobrý deň prišla som si pre radu, už je to niekoľko dní čo hľadám môjho kocúra prvé 3 dni som si myslela že sa len niekde zatúlal a vráti sa…no teraz už je to nejaký týždeň a jeho nikde stále naňho volám( inokedy vždy keď som ho zavolala pribehol domov) teraz nič, bojím sa či sa mu niečo nestalo veľmi zle by som to znášala😔😢 keďže ho mám už cca 3-4 roky s beriem ho ako člena rodiny, kocúr je starý približne tie 3-4 roky. Nemáte niekto nejaku radu čo robiť? Pripadne stalo sa to aj Vám?, vrátili sa? A je ešte nejaká nádej že sa vráti? Ďakujem za odpovede.❤️

bazarzilinaaaa
autor
26. feb 2022

@andreatytler a vrátila sa ?🥺moj sa stále nevrátil 🥺

brembo
26. feb 2022

@bazarzilinaaaa nám zmizol jeden kocur na celý mesiac,teda sma si mysleli a on bol celý mesiac na povale,kde prehánal myši. Vtedy sme eštte mali obilie,takže tam liezli myši.
A jeden kocur nám zmizol na 2 týždne a vrátil sa,ako keby nič,ale neschudol,takže sa 😀zrejme udomácnil-záletník jeden

andreatytler
27. feb 2022

@bazarzilinaaaa Nie, nevratila. Velmi dlho mi trvalo kym som za nou prestala smutit. Dufam ze u teba to dobre dopadne. Ked sme byvali na dedine, nam sa vratil kocur po roku.

nikolka1986
27. feb 2022

Napísať na stránku FB tvojho bydliska aj s fotkou, aj najbližšieho útulku, nech ľudia zdieľajú.

bazarzilinaaaa
autor
27. feb 2022

@andreatytler to je mi ľúto 🥺a ďakujem pekne 😊

karolinakr
27. feb 2022

A dala si ho do skupin na fcb, vylepila si oznamy s jeho fotkou?

karolinakr
27. feb 2022

Mne aj facebook sam ponuka všelijake OZ združenia, skupiny mačiek a tam každu chvilu, že našiel sa taky a taky kocur, taka mačka..takže oni sa aj najdu niekedy, len ked nemaju čip alebo autor nema dosah na tu skupinu, tak ide do adopcie...lebo ja som si odklikla nejake skupiny a ine mi facebook sam ponuka a je ich množstvo na Slovensku, Sloboda zvierat niekedy si pozriem najdene, stratene zvierata a dozvedela som sa, že na susednej ulici sa čivava stratila a veru som aj kukala, či ju neuvidím niekde...z akeho si mesta aspoň?

karolinakr
27. feb 2022

Tak ked nechceš verejne, pošli mi do spravy v fotku a ja pozriem, či v tych skupinach sa taka mačka nenašla

0silvia0
27. feb 2022

@karolinakr v profile ma mesto uvedene

karolinakr
27. feb 2022

Neni bielo čierny s červenym obojkom?

karolinakr
27. feb 2022

Nájdené mačky SR
Občianske združenie MačkySOS
OZ Zvernezver
Útulok Trnava
Útulok Tuláčik
Utulok Bratislava Utulok AOZ Útulok Zlaté Moravce Útulok UVP Košice Útulok Hafkáči - združenie na pomoc psíkom v núdzi utulokZilina.sk Utulok Zvierat Bratislava Útulok Slobody zvierat Bratislava
Mačky na adopciu
Mačky z ulice - Pomôžme spolu
Mačky Trnava
Mačkafé
Mačiatka nájdené
Stratené a nájdené zvieratká Martin
Občianske združenie OPUSTENÉ MAČKY
Duša mačky - dobrovoľnícka aktivita na pomoc pouličným mickám
Stratené mačky SR
Milovníci mačiek, koľko vás tu je???
Milovníci mačiek a domácich miláčikov 😽😸

brembo
28. feb 2022

@karolinakr pekná práca

bazarzilinaaaa
autor
28. feb 2022

@karolinakr ďakujem😊

bazarzilinaaaa
autor
28. feb 2022

@karolinakr Ja by Vám v obci Dolná Tižina, je to okres Žiliny, dávala som ho aj na FB stránky že či ho nevideli, aj na Bazoš…❤️🥺

bazarzilinaaaa
autor
28. feb 2022

@karolinakr môj je hnedo sivo čierny, obojok nemal ❤️

brembo
28. feb 2022

sloboda zvierat už dlhodobo nemení na svojej stránke udaje o mačkách,ktoré maju v utulku. Už cez rok tam na stránke nemaju ani jednu mačku,pravda je trošku iná.

karolinakr
28. feb 2022

@bazarzilinaaaa keď vylepiš fotku kocura s tel.cislom ponukni ODMENU..inak ja som 2x našla mačku raz sa vyvaloval u susedky na terase, 2x sedel kocur nedaleko stlpa, kde bol vyveseny
Vylep oznam na miestny urad a potraviny, tam chodi najviac ludi ! 😽

brembo
28. feb 2022

@karolinakr a to boli tvoje mačky čo si našla,či tie,ktoré boli v pátraní?
😀

karolinakr
1. mar 2022

@brembo ja nemam cicku, ale všímam si.

milos555
2. apr 2022

@bazarzilinaaaa Vrátil sa Vám už kocúrik?

bazarzilinaaaa
autor
3. apr 2022

@milos555 ešte stále nie 😔10 apríla to budú 2 mesiace čo neprišiel😔neviete či je ešte ruja ? Predpodkladam že už asi nieje 😔

nika523
3. apr 2022

@bazarzilinaaaa to mi je ľúto že že sa nenašiel 😪

brembo
4. apr 2022

@bazarzilinaaaa myslím že už nie je

nikolka1986
4. apr 2022

@bazarzilinaaaa Zrejme si ho niekto prisvojil, skúsili ste dávať jeho fotku aj niekde v obci, meste?

brembo
4. apr 2022

@nikolka1986 áno mačky sú také,že keď sa im niekde zapáči,tak tam ostanú,najmä keď majú čo papať😄

tomi97
Odpoveď bola odstránená
brembo
5. apr 2022

@bazarzilinaaaa Bolo by dobré zaobstarať si ďalšieho nezbedníka,nezbedníčku. Pomôže Vám to,vyplní tú dieru,čo tam ostala.

bazarzilinaaaa
autor
6. apr 2022

@brembo mate pravdu ale stále verím že sa ešte vráti počula som už mnoho prípadov kedy sa kocúri vrátili aj po vyše 2 mesiacov takže ja stále verím že ten môj sa vráti 😔❤️

brembo
6. apr 2022

@bazarzilinaaaa V najhoršom budete mať 2 nezbedníkov.♥️

brembo
10. máj 2022

@bazarzilinaaaa mne sa vrátil teraz kocúr po 2 týždňoch. Deň pred zmiznutím,mal ísť na kastráciu😂. Tak sme to zrušili,lebo som neveril,že sa vráti😃. Ten hajzlík sa ráno zjavil,ako keby sa nič nedialo. Poriadne sa zvítal s osadenstvom,poriadne sa napráskal a išiel spať. Potom si všetko dôkladne poobzeral,či sa niečo nezmenilo😂.