Značka Xiaomi
Ahojte
Rozmýšľam nad novým mobilom a bolo mi odporúčané túto značku máte skúsenosti s touto značkou?
Dobre fotí???
Tiez som mala dlhe roky Xiaomi a bola som maximalne spokojna, skvela znacka za super peniaze a fotky robi dokonale
Neodporúčam. Sám mám tento telefón tejto značky, v tej dobe TOP model, ale za mňa sklamanie vzhľadom na to, že telefón dostal 2 veľké aktualizácie, a odvtedy nič. Ani len s bezpečnostnými updatami sa nenamáhajú. Pritom sa jednalo o relatívne dosť drahý telefón.
Mama má nízku radu Samsungu, a už 3 roky stále dostáva nejaké aktualizácie. Vzhľadom na podporu, môj ďalší telefón bude Samsung.
Mala som doteraz jeden mobil xiaomi vkuse skoro sedem rokov. Stále mu nič nie je, slape ako hodinky. Nikdy som ho nevypinala a nikdy nebol pokazený. Stál 90 eur. Ani som nechcela nový, ale rodinní príslušníci mi nanutili. Zas xiaomi našťastie. Ja som spokojná maximálne. Syn má tiež hodinky tejto značky a mobil realme, čo je tiež vlastne xiaomi. My sme spokojní.
@blog_betka ja som mala 3x po sebe a bola som s nim velmi spokojna. Dobry su aj jeho partaci Oppo a este dalsi (nespomeniem si).

Všetci máme v rodine Xiaomi a sme maximálne spokojní.