Známa je vyplašená z údajných únosov detí
Ahojte, neukamenujte ma tu , prosim 😀 mam jednu znamu, uz mi viac krat hovorila, ako sa na Slovensku unasaju deti na organy. Overeny zdroj-FB. Ja fb nemam a nezda sa mi to, lebo nikde inde som na tuto info nenarazila, ani na googli. Ona je z toho cela vyplasena. Neviem, ci ju mam nejak presviedcat, ze veri hoaxom (co si myslim ja), alebo ma naozaj ona pravdu a deje sa to?
Podľa mňa sa takéto zlé veci dejú hocikde na svete. Všade je kriminalita. Na deti si treba dávať pozor
@patka06 aj som si myslela
@lenuska9999 ano, ale ona tvrdi, ze ich v lete uniesli uz tusim 13 a dnes rano chytili nejakeho vychovavatela, co ich viezol na Ukrajinu na organy🙄
🙈
Keď niekto verí hlupostiam ktoré uvádza napr zem a vek alebo nejaké podobné pochybné stránky, mám za to že mu to už nijako nevyhovoris.. zbytočne sa snažiť, lebo niektorí ľudia dosahujú len tak pocit výnimočnosti, že vedia niečo čo ostatní považujú za hoax.. jednoducho, hoax v tom nikdy neuvidia..
Ano, a popularny hoax je ten o adrenochrome, ktory sa udajne vytahuje z unesenych deti a pichaju si ho elity na vecny zivot. Prosim ta znama nech vypne internet, nerobi jej to dobre.
elity sa dožívajú takého vysokého veku preto, lebo celý život h*vno robia, majú špičkovú zdravotnú starostlivosť a majú ju okamžite v ten deň kedy potrebujú, ich jedinou starosťou je pestovať sa, chodiť do kúpeľov, oddychovať, lebo však život je takýýýý ťažký 🙈
13 unesených detí a nikto by o tom nepísal? Uvažuj aspoň ty.
Velmi dufam...naozaj velmi, ale asi sa toho nedozijem, ze vyhadzovanie peniazov cez okno/balkon podvodnikom, posielanie tisicok roznym zalaskovanym akoze amickym vojakom a tieto biele dodavky..ze toto raz bude trestne (zdielanie, vymyslanie a posielanie sprav). Mozno vtedy sa ludia pamataju a dostanu rozum a nebudu verit takym bludom...dovtedy tlieskam podvodnikom aaaa "len tak dalej"...ide vam to dobre, este stale je koho obabrat
Chytili Ukrajinca, ktorý naozaj vozil deti z ich krajiny na trh s orgánmi v Európe. Aj sa k tomu priznal.
Bol člen nejakej chritatívnej organizácie a vychovávateľ v detskom domove.
Aj sa k tomu priznal. Ukrajinka mu predala syna za 5000 dolárov. Chytili ich policajti a dieťa jej vrátili.
Tu je natočený taký "únos"
https://www.mojevideo.sk/video/2f57e/ako_vznika...
Tu je zoznam detí v pátraní https://www.minv.sk/?patros-index väčšina je zo Sýrie a Afhanistanu ušli v Humennom a Medzilaborciach.
https://www.startitup.sk/potvrdene-paserak-vo-v...
Boli k tomu aj videá ako ho zatkli ale prepustili na kauciu.
Minimálne 3 deti takto predal. Len je to Ukrajina, tak to nejako extra neriešia.
a tie čo sú v hľadaní polície na SR sú teenageri okolo 16 - 17 rokov, podľa mňa ušli z domu a nechcú aby ich našli alebo ušli z resocializačných zariadení
@januska12323 ved jasne pisem, ze PODLA MNA je to hoax🙄
Vam ostatnym dakujem
informácie o bielej dodávke sa objavujú v pravidelných intervaloch. Kebyže sa také niečo deje, asi by boli toho plné správy..
@jana_eyre_2 neviem ci som sa to pýtala už ale prosím co je to za časopis. Ja si kupujem Planéta 🌏 časopis ale o tom Zem a Vek som počula viackrát ze tam píšu hlúposti 🤔
@ibrunova spravy nepozeram. Ale ako som pisala, googlila som a nevygooglila, takze som si myslela, ze ide o hoax, co mi tu aj baby potvrdili
Ze na fb a kadekde inde je vela hoaxov je pravda. Tiez je ale pravda, ze sa deje kadeco a deti treba poucit, ako sa v danych situaciach zachovat, ak by sa to nahodou stalo im.
Pamatam si ako na ZS spoluziacka rozpravala, ako sa ju niekto snazil nalakat do auta na cukriky. Ale to uz je dobrych 30r dozadu.
@kandelabra toto mame doma prebrate uz davno, v dobe plnej pedofilov, vrahov, nasilnikov atd.je to snad samozrejmost, teda aspon pre mna. Len ma realne zaujimalo, ci sa zase siri nejaky bombasticky hoax, alebo mi nieco tak dolezite naozaj uslo.
@janulik2008 neviem či to ešte vychádza, nejak som to nepostrehla, ale v nedávnej minulosti to bol taký prvý časopis ktorý sa zaoberal konšpiračnymi teóriami a samými nepodloženými témami ktorých sa potom chytali ľudia.. aspoň podľa mňa to odštartovalo takú väčšiu vlnu hlúposti...
sice niesom na sk .. ale ked mala moja cca 2 a pol roka vozila sa v auticku kde date mincu a to sa hojda.. ja som stala za rohom .. videla som ju v tom som pocula hlas hovorit pod somnou nemas tu maminku ja ti dam lepsi domov neboj sa.. bola to lamana anglictina tak som spoza rohu vybehla a taka rumunka klasika v satke tlusta sedlana sa mi ju snazila dostat z auticka .. strasne som na nu nakricala vzala malu a isla do obchodu .. a ta svina este spomedzi regalov nas sledovala.. narobila som tam bordel a povedala ze volam policiu .. usla a ja som to uz neriesila .. biola som rada ze sa nic nestalo.. uz je to neaky ten rok ... ale min tyzden bolo v novinach ze tiez asi zhodou okolnosti rumuni sa snazili z dvora uniest dievcatko .. policajti ich vsak chytili ,,neaky gang sa nam tu mota tak bolo aj aby sme davali na deti pozor.. zas taky hoax to nieje ... staci sekunda a zivot cloveka sa dokaze obratit
info z 2022 Na Slovensku je v súčasnosti nezvestných 213 detí, z toho je 51 maloletých a 162 mladistvých. Myslieť si každý môže, čo len chce. Realita je taká, že deti miznú. Stačí googliť čísla. Tie nepustia. My sme malá krajina, tak 213 detí za min. rok. V usa 460000 ročne. https://www.justgreatlawyers.com/legal-guides/m... Kto sa chce viac dozvedieť o obchode s deťmi, poľský investigatívny novinár natočil dokument s názvom Oči diabla. Veľmi ťažký dokument, ale ukazuje tam celú sieť od agentúr, ktoré lanária matky na ´´adopcie´´, cez priekupníkov, ceny orgánov, po elitnú pedofilnú sieť.
ako úprimne, nie je vám u zadku či je to hoax alebo nie ? strážte si deti a hotovo, je jasné že svinstvá sa dejú všade na svete. pomaly človek ani nevie koho má za suseda. netreba panikáriť len byť obozretný.
@akiana https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7582857/ Štúdia o adrenochróme a epineprine . Nezodpovedana otazka pre NIH ostava - odkial zobrali adrenochrome na tzv. "Testovanie" a z coho bol vyrobeny ?
3M has the patent for preparing adrenochrome: US Patent # 4501923
This was done back in the '80s when 3M was called Minnesota Mining and Manufacturing Company. The patent was issued in 1985. Interestingly, the patent expired in April 2020
https://archive.is/5IpPh
https://www.researchgate.net/publication/238402...
@kika900 odkiaľ pochádza? žeby z nadobličiek? 😕 a ešte mi prezraď čo je také "Interestingly" že im patent vypršal v apríli 2020?
Mysliš, že sú to len hoaxy? Prečo je potom na stránke ministerstva uvedené pátranie po vyše stovke mladistvých - cc 15 ročných.Viem, Ty sa pýtaš na únos malých detí.
@kika900 "The effects of adrenochrome and epinephrine were investigated in cultured human umbilical arterial endothelial cells." - normalne odobrali bunky od darcov, ty nezodpovedana otazka. Este tam mas aj rovno v prvej vete napisane, te tie bunky boli nakultivovane. Co to znamena? Darcom vzali asi tak jednu skumavku pupocnikovej krvi na tento vyskum, z ktorej "rozmnozili" bunky, ktore ich zaujimali. Ano, matky v porodnici sa vyskumu ucastnili dobrovolne a podpisali informovany suhlas, tak ako pri kazdej studii. Bolo by uplne zbytocne pre jednu skumavku krvi unasat celeho novorodenca. Aj tebe by bolo treba menej internetu.

Je to hlúposť šírená na FB