icon

Známa je vyplašená z údajných únosov detí

2. aug 2023

Ahojte, neukamenujte ma tu , prosim 😀 mam jednu znamu, uz mi viac krat hovorila, ako sa na Slovensku unasaju deti na organy. Overeny zdroj-FB. Ja fb nemam a nezda sa mi to, lebo nikde inde som na tuto info nenarazila, ani na googli. Ona je z toho cela vyplasena. Neviem, ci ju mam nejak presviedcat, ze veri hoaxom (co si myslim ja), alebo ma naozaj ona pravdu a deje sa to?

Strana
z4
ibrunova
21. sep 2023

Nezvestné deti boli a budú- veľa utieklo samých, a niektorých "uniesli" ich rodičia, takže oficiálne sú v pátraní.

candii
21. sep 2023

@ibrunova áno, áno som si istá

ibrunova
21. sep 2023

@candii Ak by zmizlo dieťa rodičom, bol by toho plný net, už sami rodičia by sa zburcovali, aj ľudia- susedia, nie raz také bolo. toto mi príde trochu zvláštne, rodina nič nerieši? Ako môže 3 ročné dieťa na ulici zmiznúť?

hanka1674
21. sep 2023

Asi tak nejak, ak by sa niečo také stalo, isto by toho bolo plno všade, takže si myslím, že šlo len o nejaký ten spam.
@ibrunova to je ale iný prípad ako keby proste rodičom len tak zmizlo dieťa

walentina7
Odpoveď bola odstránená
elzus
21. sep 2023

U nás v BB bolo toto dosť rozšírené a pridali sa aj iné mamičky čo mali skúsenosti, kde sa cudzinci pýtali dieťaťa dačo alebo si fotili deti na ihrisku. Náhoda asi nie.

maranco
21. sep 2023
mondolina
21. sep 2023

@walentina7
nevšimla som si.

mamelka
21. sep 2023

@svetlonos aj u nás v Mnichove bol tento prípad, tento posledný školský rok. Zrazu len správy zo školy, od rodičov,že treba dávať pozor na deti, chodili vtedy namatkovo hliadky. Nejaký chlap volal do auta dve deti. Povedali to v škole, doma. Učitelia hneď riešili, dohovarali deťom

simca06022011
21. sep 2023

@ibrunova no na tom mieste... hocijako...ale akokolvek by "zmizlo" urcite by aspon v lokalnych spravach to bolo....

svetlonos
21. sep 2023

@mamelka
je to hrozne! Na jednej strane by sa deti mali vychovavat k samostatnosti. Na druhej strane su rodicia nuteni byt helikoptery a doviest ich pomaly az do triedy. A to zo strachu o ne, aby ich niekto neuniesol.

predajcake
23. apr 2025
@elzus

U nás v BB bolo toto dosť rozšírené a pridali sa aj iné mamičky čo mali skúsenosti, kde sa cudzinci pýtali dieťaťa dačo alebo si fotili deti na ihrisku. Náhoda asi nie.

@elzus robí sa to, len ľudia sú hluchý slepý preto to funguje. Nielen z ihrísk.. ale o tom sa nepíše tieto veci nie su pre verejnosť.

Strana
z4