Známa je vyplašená z údajných únosov detí
Ahojte, neukamenujte ma tu , prosim 😀 mam jednu znamu, uz mi viac krat hovorila, ako sa na Slovensku unasaju deti na organy. Overeny zdroj-FB. Ja fb nemam a nezda sa mi to, lebo nikde inde som na tuto info nenarazila, ani na googli. Ona je z toho cela vyplasena. Neviem, ci ju mam nejak presviedcat, ze veri hoaxom (co si myslim ja), alebo ma naozaj ona pravdu a deje sa to?
Obchodování s dětmi
https://www.youtube.com/watch?v=SgVJ2zYaxQY@walentina7
nevšimla som si.
@svetlonos aj u nás v Mnichove bol tento prípad, tento posledný školský rok. Zrazu len správy zo školy, od rodičov,že treba dávať pozor na deti, chodili vtedy namatkovo hliadky. Nejaký chlap volal do auta dve deti. Povedali to v škole, doma. Učitelia hneď riešili, dohovarali deťom
@ibrunova no na tom mieste... hocijako...ale akokolvek by "zmizlo" urcite by aspon v lokalnych spravach to bolo....
U nás v BB bolo toto dosť rozšírené a pridali sa aj iné mamičky čo mali skúsenosti, kde sa cudzinci pýtali dieťaťa dačo alebo si fotili deti na ihrisku. Náhoda asi nie.
@elzus robí sa to, len ľudia sú hluchý slepý preto to funguje. Nielen z ihrísk.. ale o tom sa nepíše tieto veci nie su pre verejnosť.

Nezvestné deti boli a budú- veľa utieklo samých, a niektorých "uniesli" ich rodičia, takže oficiálne sú v pátraní.