Známa sa veľmi mení
Ahojte. Ja viem je to zvláštne ale potrebujem zistiť jednu vec. Známa sa strašne začala meniť. Názory správanie všetko.. dnes bola u mňa a neuvedomila sa a prezradila sa. Povedala mi že je v ,, revole,, nie som si istá či som si to dobre zapamätala. Či to presne tak povedala. Na nete mi to nenašlo. Prosím neviete či je nejaká taká viera? Alebo sekta? Bojím sa o ňu.
nie nahodou "v reholi"?
@zuzik307 môže byť kľudne viete čo to je?
@zmrzlinka2021 tak načapala som ju že pýtala peniaze na zastávke. Pritom peniaze má. A aj názory má už iné. Z bohom je posadnutá. Pritom pred tím vôbec nebola. Práve naopak bola proti veriacim
@petra372016 no co vymili jej mozog co chces pocut
@petra372016 no ale ak by vstúpila do rehole, nemala by nosiť odev rehoľnej sestry ?!🤔 Nie je v nejakej sekte ?
Mozno zacinaju psychiatricka diagnoza?
@nitranka03 nie všetky rehole majú aj povinný reholny odev. Existuju aj bezhabitove rády. Alebo ide o tzv.tretie rády, či zasvätených vo svete. Tí chodia normálne v civile.
@petra372016 vstúpila do nejakej cirkvi.
@nitranka03 ja neviem vôbec sa tomu nerozumiem. Preto ma napadlo či to nie je sekta
@jaskolka čižecje možné že vstúpila do niečoho takého?
@petra372016 a ty si ju videla pýtať peniaze ?
@nitranka03 áno na vlastné oči. Na autobusovej stanici. Nevidela má. Ja som bola na jednej strane a ona na druhej. A ľudia chodili okolo nej a dávali jej peniaze
@petra372016 do toho už asi "padla" úplne 😠🤦

@petra372016 a v čom sa mení?