icon

Známa si objednala z Avonu tovar za 200 eur a nezaplatila to

simonka9090
27. máj 2020

dobrý den ... chcem sa opitaT mojej sestry kamaratka si z avonu objednala do 200e a ona to nezaplatila ,, ako tu bude postupovat ? povedala že to bude splácat po 5e :D je šialena :D

marca12
27. máj 2020

@simonka9090 moze cakat exekutora

3009
27. máj 2020

@simonka9090 ak je avon lady tak viac jej nedovolia nič objednať a ak sa s nimi nadohodne na primaranej úhrade, tak môžu poslať exekútora. Ak si objednala tovar u niektorej avon lady tak by jej ten tovar nemala dať.

patka06
27. máj 2020

dostane najprv upomienky od Avonu a ak nezaplatí pôjde to na vymáhanie ....dlžná suma sa samozrejme navýši

moonlight1210
28. máj 2020

@simonka9090 povedz jej, ze radsej nech si pozicia od rodicov a zaplati to hned cele, lebo takto ju s exekuciami tie farbicky vyjdu o cca 150-200% drahsie.

Riesim exekucie obcas zamestnancom a vidim, kam sa vie vysplhat spociatku nevinna suma trebars za telefon. Miesto 80 eur, ktore neuhradi, sa mu potom strha zo mzdy kludne aj 300 eur ako exekucia.

mogaa
28. máj 2020

@simonka9090 ako tu už bolo spomenuté ak si objednala priamo z Avonu -exekúcia ak od kočky čo to predáva - tá jej to nemala dať....ak jej to dala, poučenie pre ňu, nabudúce ak si niekto objedná za tak veľa -zobrať zálohu, teraz to už musí len ona predať niekomu

veronikaa006
28. máj 2020

@simonka9090 nech tovar skúsi vráti. Keď nebol použitý tak by sa to možno dalo. Ja som v Oriflame už viac krát vrátila, ale išlo len o zopár veci. Avon neviem ako to má.

patka06
28. máj 2020

tovar sa dá vrátiť do troch mesiacov v rámci 100% záruky a môže byť aj použitý, ale predpokladám, že dotyčná tovar popredala, tak nemá čo vrátiť ...poznám kopec takých prípadov, väčšinou sú špekulanti, ktorí nemajú majetok a žijú zo sociálky a ani exekútor nič nezmôže