Známa si objednala z Avonu tovar za 200 eur a nezaplatila to
dobrý den ... chcem sa opitaT mojej sestry kamaratka si z avonu objednala do 200e a ona to nezaplatila ,, ako tu bude postupovat ? povedala že to bude splácat po 5e :D je šialena :D
@simonka9090 ak je avon lady tak viac jej nedovolia nič objednať a ak sa s nimi nadohodne na primaranej úhrade, tak môžu poslať exekútora. Ak si objednala tovar u niektorej avon lady tak by jej ten tovar nemala dať.
dostane najprv upomienky od Avonu a ak nezaplatí pôjde to na vymáhanie ....dlžná suma sa samozrejme navýši
@simonka9090 povedz jej, ze radsej nech si pozicia od rodicov a zaplati to hned cele, lebo takto ju s exekuciami tie farbicky vyjdu o cca 150-200% drahsie.
Riesim exekucie obcas zamestnancom a vidim, kam sa vie vysplhat spociatku nevinna suma trebars za telefon. Miesto 80 eur, ktore neuhradi, sa mu potom strha zo mzdy kludne aj 300 eur ako exekucia.
@simonka9090 ako tu už bolo spomenuté ak si objednala priamo z Avonu -exekúcia ak od kočky čo to predáva - tá jej to nemala dať....ak jej to dala, poučenie pre ňu, nabudúce ak si niekto objedná za tak veľa -zobrať zálohu, teraz to už musí len ona predať niekomu
@simonka9090 nech tovar skúsi vráti. Keď nebol použitý tak by sa to možno dalo. Ja som v Oriflame už viac krát vrátila, ale išlo len o zopár veci. Avon neviem ako to má.
tovar sa dá vrátiť do troch mesiacov v rámci 100% záruky a môže byť aj použitý, ale predpokladám, že dotyčná tovar popredala, tak nemá čo vrátiť ...poznám kopec takých prípadov, väčšinou sú špekulanti, ktorí nemajú majetok a žijú zo sociálky a ani exekútor nič nezmôže

@simonka9090 moze cakat exekutora