Znamenia v každodennej realite
Dobrý deň. Možno hlúpa otázka, no spýtam sa. Išla som dnes na prechádzku. Keď som sa vracala domov, na poľnej ceste som našla v tráve plyšového psíka. Myslíte, že to môže niečo znamenať? Napríklad nejaké znamenie od nejakých vyšších síl? A čo by ste robili na mojom mieste?
Ďakujem za odpovede
Co by to malo.znamenat? 😅 nejake dieta teraz doma place, ze stratilo kamarata 😅
vyššie sily ti nič nechcú povedať...😉
Treba hľadať majiteľa. Určite smúti.
"Znamenia" majú iba taký význam, aký im my dáme... rozhoduješ sa o niečom dôležitom alebo sa ti stalo niečo závažné, keď za tým niečo hľadáš?... Lebo mne by to ani nenapadlo, bohužiaľ sme obklopení odpadom voľne pohodeným v prírode, takže by som na tom nevidela nič nezvyčajné...
@vikiii32 vyššia sila ti hovorí nevymýšľaj hlúposti, dieťa stratilo hračku nie E. T.
daj ho vyprat a daruj dietatu iste sa potesi ... co to znamena? ze dalsi bordel v prirode bol vzaty a mozno mu vdychnes druhy zivot .. nic viac a nic menej ... ci si to povies aj ked na zemy najdes papier,ohorok,supku od bananu a podobne?
Znamena to, ze zajtra rano budes na Zltom slonikovi...
Zeny, pozrite si autorkine diskusie😁
@vikiii32 nič. Netreba vidieť znamenie všade kam sa pohneš 😉

@vikiii32 ano. Zamena to, že psíka stratilo nejake dieta a teraz za ním doma place. Ty skus pozriet nejake miestne FB skupiny, ci sa chudák psík nehlada.