icon

Znečistenie ovzdušia - podanie sťažnosti

lastom
17. sep 2016

Ahojte,
uz asi 3 mesiace mame v nasom okoli vyrazne znecistene ovzdusie /nieco podobne ako bolo za socializmu v ruzomberku/. Ide o to pravdepodobne z nejakeho zavodu, lebo citit to vtedy, ked fuka vietor od priemyselneho parku. Potrebujem poradit, kde sa taketo veci daju nahlasit, aby to isiel niekto presetrit a samozrejme nieco s tym aj urobit. Dakujem.

pribinak
17. sep 2016

Zavolala by som na hygienu nech to prešetria

svetluska82
17. sep 2016

@lastom no ja byvam priamo oproti papiernam v ruzomberku a ti poviem niektore dni ked vypustaju je to poriadny smrad, najma vecer. Idem sa dogrcat. staznosti bolo podanych vela, ale vsetko je vraj v norme.

maminkasisa
17. sep 2016

@pribinak na hygiene vybavis velky prd.... osobna skusenost....to je prosim urad, ktory je asi uplne zbytocny..... mimochodom, smrad sa neda merat, ako napr. hluk, tak to bude vacsi problem vyriesit...., mozno skor na mestsky alebo obecny urad....

lilyianka
17. sep 2016

treba ist na mestsky urad a podat staznost na odbor zivotneho prostredia....prednedavnom som si to davala zistovat,kedze my mame problem so susedom,kt.kazdy den ci je leto,ci zima kuri v kotli....a nie drevom,ale tym humusom co si zadara prinesie z roboty.....drevotrieskou plnou lepidla

lilyianka
17. sep 2016

@pribinak na hygiene nic neporiesis,,,,,moj brat tam robi a oni meraju hluk,nie znecistenie