Zoberú 10-ročného psíka do útulku?
ahojte musime dat prec 10 rocneho psika, uz nie je moc hravy vacsinou spi a deti chcu steniatko ale on sa neznesie s inymi psami no len neviem ci nam ho zoberu do utulku takeho stareho poradite prosim dakujem
Si veľmi chladná a asi aj veľmi nepríjemná bytosť, keď to mám napísť slušne. Ak by som to napísala od pľúc, asi mi zmažú konto. Si vôbec schopná si uvedomiť, čo by pre vášho psíka znamenalo odloženie do útulku? Dokážeš ho vnímať ako živú, cítiacu bytosť, ktorá má aj emócie? Pre psíka je jeho svorka celý vesmír. Vy ste jeho svorka. Deti tiež musia pochopiť, že psík nie je hračka, ktorá keď nás omrzí, môžme ju vyhodiť. Ešte si viem predstaviť dať psíka do rodiny k niekomu, kto by mu dal všetku lásku, ale ak je psík naviazaný na
Tvoju rodinu, asi by to bolo pre neho veľmi náročné. Vôbec sa mi nepáči Tvoj spôsob uvažovania. Psík si nebude v útulku spokojne spomínať na to, ako mal u vás všetko. Bude tam nešťastný a opustený a nebude chápať, čo a prečo sa stalo. Ak by Ťa bez akéhokoľvek vysvetlenia odtrhli od rodiny, zavreli do miestnosti, pozorovala by si ostatných, z času na čas by sa s Tebou niekto chvíľu rozprával, ale stále by si nechápala, prečo si niekde v neznámom prostredí s milión cudzími pachmi a bez Tvojich blízkych. A čakala by si, že každým okamihom prídu, ale oni by neprišli. A cítila by si sa strašne zúfalo. Predstav si to. Farbisto. Detailne. Mne sa len pri písaní tohoto príspevku tlačia slzy do očí… Za Vášho psíka. Píšeš, že život ide ďalej. Pre Teba áno. Pre psíka nie. Tak skús porozmýšľať, prečo sa tu dievčatá do
Teba tak obuli. Snáď na to prídeš. 🐾
Len jednu vetu dam: grcať sa mi z teba chce ..
Ahoj naša bude mať 10rokov ale ešte jej dobre doslova šibka ....bojím sa toho ked sa jej už nebude chcieť ale určite by som nedala psíka preč lebo deti chcú ....u mňa by nepochodili .....keď už tak dá sa darovať psík do rodiny kde dožije ...len treba hľadať kam alebo dať inzerát či sa niekto ozve .....držím prsty 😊
No to je naozaj dovod zbaviť sa psa ,lebo už nie je hravý a deti chcú šteniatko ...aj deti vymenis keď vyrastú a budú v puberte a drzé ? Alebo teba deti nniekamdaju ,lebo si už stará ? Každý by si malivedomit ,že pes je záväzok na dlhé roky a že starne rovnako ako ľudia .Ľudia ,ktorý chcú starého psa vymeniť za šteniatko len kvôli rozmaru ,by nemali mať žiadneho ..Sorry
Tebe by bolo treba lopatou po hlave a nie šteniatko. Pevné verím, že keď budeš stará, chorá, nervózna tak ta tvoje deti drbnú do domova aby si tam dožila sama a opustená... Lebo to jediné ich takto naučíš. Fuj, normálne mi je zle... Chudák pes, je to živý tvor a nie hračka.. Obyčajné hyeny bez kúska citu 🤮🤮🤮 čím ďalej tým viac sa utvrdzujem v tom, že je*nutnosť ľudí už fakt nemá hranice..
Myslím, že takéto útoky smerom k autorke nepomôžu ani jej, ani psíkovi, skôr mám obavu aby mu to neuškodilo. Je smutné, že už psíka nechcete, ja by som mu to nedokázala urobiť, ale ak ste naozaj rozhodnutí sa ho vzdať, nedávajte ho prosím na inzerát, lebo nebudete vedieť čo sa s ním ďalej deje a mohol by zle dopadnúť. Skúste sa popýtať svojich dobrých známych, poprípade aj oni zasa ich dobrých známych, či by si ho nechceli vziať, mohli by ste s nimi zostať v kontakte a tak by ste aspoň vedeli ako sa má. Určite bude psíkovi smutno, ale ak by sa dostal naozaj do dobrých rúk, zvykol by si. My sme si tak zobrali 7 ročného psíka, lebo ho nechceli, prvú noc chudáčik plakal, ale viac nie, je mu u nás 100x lepšie a to ako vyzeral vtedy a teraz ani nebudem písať, je to naše zlatíčko. Veľmi držím palce, aby ste mu našli milujúcu rodinku.
Baby kontrolujte sa, niektoré ste tak agresívne, ze je to už ďaleko za čiarou
Autorka sa na celu diskusiu vybodla, tak sa ukludnite a hlavne kontrolujte sa
Odpad spoločnosti !!nič viac ti k tomu neviem odpovedať !
Deti tiež rastú a nebudú sa chcieť hrať tiež ich vymeníte? Keď ich už budete nudiť v starobe tak aj Vás dajú do domova dôchodcov veď čo život ide ďalej. Fuj otras správanie .

@klip0 alebo dajú prec to šteniatko a kúpia nové 👎