Zoči, nezoči - urieknutie
Čaute milé mamičky, kto verí ci neverí... Ja osobne neverím, ale ma malé bábätko a po dlhom čase som bola v potravinách, kupovala som mäso a pani mäsiarka ma asi uriekla... Pozerala na mňa jak na zjavenie až tak, ze mi bolo nepríjemné... (ona tmavá, malá,pokožka tmavá tiež a oci? Obočie brutálne hrubé čierne a farba očí taka výrazná ani nie zelená, ani modrá, ani hnedá..) no vysla som. Z obchodu dajak ma začala bolieť hlava, prišla som do bytu, ze idem variť, no brutálne zle mi bolo... Na vracanie, odpadnutie, únava, triaška a tlaky take v hlave, ze son sa šla zblázniť... Poznáte to niekto, co mam robiť, co ak sa ta zla energia prednesie na bábätko? Volala som tete ona vie niečo z uhlíkami robit6a vraj som mala z očí... No hlava ma stále boli... Co robite vy? Ake zvyky, tradície, ked je z oci
@saraxyz ďakujem to je vo forme caju?
Každopádne nelahaj si teraz spať kým to neprejde.. a ten cistec, čo píše pani vyššie je dobrý. Kúpiš ho v susenej sypanej forme
v sypanej forme je to. Kľudne aj bábätko môžeš v tom umyť
u nas sa to robi s poharom vody a zapalkami.. vzdy sa mi potom ulavilo 🙂
Tak na jasnovidcov a veštice tu niektoré neveríte a na urieknutie áno? 😀
Vieš čo áno my v rodine tiež so zápalkami ale neviem ako sa to presne robí, pretože to poznám tak že podla toho či je večer alebo ráno alebo tak tak sa meni počet tých zapálok. No ale ako zapáliš tie zápalky a pomodlís sa kým horia, potom ich zahasis a uhlíky odlomis do pohára s vodou. Podľa toho koľko uhlikov teraz neviem či spadne alebo ostane hore ale ako že sa postavia kolmo tak z toľkých ľudí máš zoči no a potom ti tou vodou urobia krížik na čelo, cez oči, na srdce akoby, na ruky a na kolena a tri krát sa z tej vody napíjes iba kusok a potom si ešte sama tri krát spravíš krížik na čelo už bez vody a povieš že ,, aby sa mi zoči nestalo” alebo nejak tak. Ale ja som to osobne ešte nerobila iba mne uz robili zoči, tatik alebo babka a tak ti neviem povedať presne že ako. Ale asi by ti to mal niekto druhý urobiť ☺️. Ak to niekto pozná inak tak neviem, ja to poznám takto
@simona139469 aj u nás tak dajak sa robi... Ze sa modlí...
Ja verim. Babka odrabala a denne k nej chodili desiatky ludi. Ja obcas robim sebe aj detom a zaberie. Robim s poharmi vody
Ja na také blbosti neverím. Hlava Ťa rozbolela z toho počasia. Aj mňa dnes bolela. A nikto na mňa nepríjemne nečumel. Alebo aj áno, ale nevšimla som si. 😁

Neprenesie. Kúp v lekárni čistec umy sa ním