icon

Zomrela bývalá misska a modelka Mirka Fabušová

Včera o 16:48

Fabusova, umrela, dalsi mlady clovek
Pytam sa preco? Ozaj tak mlady clovek ma znicenu pecen (alebo co je pricinou) ? Lieky, narkozy, drogy ci co?
Posledne sa velmi spomina plasticke operacie. Pritom ona bola pekna, predtym.
Ozaj nechapem :( tieto zbytocne umrtia. Je mi jej luto, je mi luto kazdeho ''mladeho'' zivota, toboz posledne vsade citam len o samej rakovine...aj ta Nvotova teraz :/

Strana
z3
anonym_e1dfa8
Dnes o 06:40
@really8

@anonym_autor ludi ktori sa prepiju na druhy svet netreba lutovat. Problemy sa riesia inak a prave ona mala dost vela moznosti nieco urobit

@really8 Presne tak. Nechápem tento chorý trend ľutovať a robiť obete z ľudí, ktorí si svoj život zničili sami. Bola to troska, o zmenu a pomoc očividne nemala záujem. Aspoň sa jej aj rodine uľaví.
A nebola to žiadna naivná mladica, ale baba v zrelom veku, mala po štyridsiatke. Vzhľadom na životný štýl žila aj tak dosť dlho.

autor
Dnes o 07:36
@anonym_d58fc3

@anonym_autor Fabušová bola alkoholička, bohužiaľ pila roky rokúce, možno aj drogy. Tým pádom sa to dalo čakať.

@anonym_d58fc3 poznam ludi co piju desiatky rokov a ziju a teraz na dochodku...

autor
Dnes o 07:37
@anonym_e1dfa8

@really8 Presne tak. Nechápem tento chorý trend ľutovať a robiť obete z ľudí, ktorí si svoj život zničili sami. Bola to troska, o zmenu a pomoc očividne nemala záujem. Aspoň sa jej aj rodine uľaví.
A nebola to žiadna naivná mladica, ale baba v zrelom veku, mala po štyridsiatke. Vzhľadom na životný štýl žila aj tak dosť dlho.

@anonym_e1dfa8 ako vies preco pila a brala drogy? nevies cim si prechadzala. preco potom lutujete mladych ludi co dostanu cesrtvo vodicak a zabiju sa na cestach? lebo sli neprimerane rychlo? preco sa taki lutuju?

autor
Dnes o 07:37
@anonym_e1dfa8

@anonym_e1dfa8 ale je pravda že sa mohla z toho dostáť, mnohí prekonali svojich démonov, to je pravda.

lienocka2808
Dnes o 07:52
@anonym_autor

@anonym_d58fc3 poznam ludi co piju desiatky rokov a ziju a teraz na dochodku...

@anonym_autor áno, každý organizmus je iný. A ja zase poznám ľudí, ktorí zomreli ako 25-30roční alkoholici/feťáci.

really8
Dnes o 08:01
@anonym_autor

@anonym_e1dfa8 ako vies preco pila a brala drogy? nevies cim si prechadzala. preco potom lutujete mladych ludi co dostanu cesrtvo vodicak a zabiju sa na cestach? lebo sli neprimerane rychlo? preco sa taki lutuju?

@anonym_autor mozno pre to ze vtedy staci jedna chyba, sekunda, mala hlupost a vsetko je prec. Ona sa nicila xy rokov. Vedome.

anonym_34d9a0
Dnes o 08:06
@anonym_autor

@anonym_e1dfa8 ale je pravda že sa mohla z toho dostáť, mnohí prekonali svojich démonov, to je pravda.

@anonym_autor je to čerstvé, ale časom sa na to zabudne tak ako na stovky predčasne zosnulých spevákov, hercov, ktorí zomreli oveľa mladší ako ona

anonym_925429
Dnes o 08:29

Každé telo má svoj limit a ona ho presiahla. Bohužiaľ kombinácia alkohol, lieky a drogy nemá na človeka dobrý vplyv.
Ja som čítala, dakedy chodila po potratoch a tak asi preto nemohla mať vlastnú rodinu. To že, robila madrac to sa vedelo o nej už dávno ...
Mohla skončiť inak, ale vybrala si sama túto dráhu.

anonym_4c9fc6
Dnes o 09:03
@anonym_autor

@anonym_autor za každým alkoholikom, narkomanom je nejaká príčina. V prvom rade treba sám chcieť prestať so závislisťou. Možností je mnoho. Ona to nezvládla a tento sebadeštrukčný program ju odprevadil na druhý svet. Jediné za čo môžme ďakovať je fakt, že v opitosti za volantom nezlynčovala nevinného človeka.

anonym_59b454
Dnes o 09:16

@anonym_autor a podobne dopadne s najväčšou pravdepodobnosťou aj Podzámska Podobny scenár ako Bartošová labilna žena sa upne k chlapovi.Zial, zistila, že dieťa už vzhľadom k veku mať nebude, chlapi vedeli aká je kto by jej spravil dieťa?Mohla sa liečiť na závislosti a mohla žiť.
Je to veľmi smutné, ale sama si vybrala cestu.Bola veľmi pekná, ale veľmi nešťastná.

anonym_4c9fc6
Dnes o 11:49
@anonym_59b454

@anonym_autor a podobne dopadne s najväčšou pravdepodobnosťou aj Podzámska Podobny scenár ako Bartošová labilna žena sa upne k chlapovi.Zial, zistila, že dieťa už vzhľadom k veku mať nebude, chlapi vedeli aká je kto by jej spravil dieťa?Mohla sa liečiť na závislosti a mohla žiť.
Je to veľmi smutné, ale sama si vybrala cestu.Bola veľmi pekná, ale veľmi nešťastná.

@anonym_59b454 bola veľmi.preplastikovaná, vedela sa ako makeup art dobre nalíčiť, a hlavne filtre

anonym_4c9fc6
Dnes o 11:50
@anonym_59b454

@anonym_59b454

anonym_624ee7
Dnes o 12:01
@anonym_4c9fc6

@anonym_59b454

@anonym_4c9fc6 plný net je uplne iných fotiek.. v skutočnosti vyzerala ako troska, vid tvoja posl foto

anonym_d47eff
Dnes o 12:10
@anonym_autor

@anonym_autor to, ze si niecim prechadzala ju neospravedlnuje z toho, ze brala drogy a pila alkohol. Keby kazdy pri problemoch fetoval, kde by sme boli? To nie je ospravedlnenie. Bola to jedna sebestredna, plytka, bezcharakterna osoba, ktora vyuzivala ludi okolo seba. Takuto by som poslala pracovat do fabriky za pasovu vyrobu aby vedela, co je praca a zivot.
Samozrejme, ze jej to neprajem a skoda mladeho zivota. Tato zena usilovne pracovala na svojom predcasnom konci.

anonym_06d669
Dnes o 12:15
@anonym_autor

skor ma zaujima, ci aj tie narkozy kvoli plastikam tomu nedopomohli

@anonym_autor toto je uplna hlupost. Ludia maju niekedy aj 10 operacii pod narkozou a ziju roky toto su cisto len drogy. Vela chlapov si aj vydychlo ze da pokoj.

autor
Dnes o 13:47
@anonym_d47eff

@anonym_autor to, ze si niecim prechadzala ju neospravedlnuje z toho, ze brala drogy a pila alkohol. Keby kazdy pri problemoch fetoval, kde by sme boli? To nie je ospravedlnenie. Bola to jedna sebestredna, plytka, bezcharakterna osoba, ktora vyuzivala ludi okolo seba. Takuto by som poslala pracovat do fabriky za pasovu vyrobu aby vedela, co je praca a zivot.
Samozrejme, ze jej to neprajem a skoda mladeho zivota. Tato zena usilovne pracovala na svojom predcasnom konci.

@anonym_d47eff nesud ked nevies co ju trapilo. tu na MK ste asi kazda dokonala s dokonalym zivotom.

domkakvet
Dnes o 16:01

@anonym_autor zostala som v soku, ked som sa to dozvedela, pamatam si ju z bez servitky.

anonym_59b454
Dnes o 16:39
@anonym_autor

@anonym_d47eff nesud ked nevies co ju trapilo. tu na MK ste asi kazda dokonala s dokonalym zivotom.

@anonym_autor každého niečo trápi a nepije a nefetuje.Tieto dve závislosti ničia psychiku starla, chlap, deti neboli tak je ľahké sa zničiť.Bola chorá a labilna v prvom momente som si myslela,že sa sama zabila čo aj je pravda, ale v inom ponímaní.

autor
Dnes o 16:41
@anonym_59b454

@anonym_autor každého niečo trápi a nepije a nefetuje.Tieto dve závislosti ničia psychiku starla, chlap, deti neboli tak je ľahké sa zničiť.Bola chorá a labilna v prvom momente som si myslela,že sa sama zabila čo aj je pravda, ale v inom ponímaní.

@anonym_59b454 pozor, je rozdiel trapenie a trapenie.

anonym_59b454
Dnes o 16:57
@anonym_autor

@anonym_autor ako to myslíš?Rozdiel je v tom ako to človek zvládne niekomu zomrie celá rodina a prekoná to.Fet a alkohol je depresant dám si nech zabudnem a netrápim sa a, keď účinok pominie je to ešte horšie a ešte väčšia depresia.

pako24
Dnes o 17:12

Česť jej pamiatke! So smútkom sa lúčim s touto krásnou ženou, ktorú som spoznal len zo správy o jej živote a odchode, ale vnímam, že jej život skončil priskoro!

really8
Dnes o 17:17
@anonym_autor

@anonym_autor nie. Je len jedno trapenie. Nie je ziadna stupnica.

enmery
Dnes o 17:18
@pako24

Česť jej pamiatke! So smútkom sa lúčim s touto krásnou ženou, ktorú som spoznal len zo správy o jej živote a odchode, ale vnímam, že jej život skončil priskoro!

@pako24 Priskoro a zbytočne, lebo pomoc existovala..mona sa radšej ďalej utapsla v tom negatívnom, čo jej žiadnu úľavu neprinieslo, možno len chvíľkovú....

anonym_452764
Dnes o 17:44

Moc som ju nemusela, bola riadne mimo, preslávil ju prémiér, inak už bola dávno zabudnutá.
Ale je to šok kks, je mi to ľúto🥹

Strana
z3