Zomrela bývalá misska a modelka Mirka Fabušová
Fabusova, umrela, dalsi mlady clovek
Pytam sa preco? Ozaj tak mlady clovek ma znicenu pecen (alebo co je pricinou) ? Lieky, narkozy, drogy ci co?
Posledne sa velmi spomina plasticke operacie. Pritom ona bola pekna, predtym.
Ozaj nechapem :( tieto zbytocne umrtia. Je mi jej luto, je mi luto kazdeho ''mladeho'' zivota, toboz posledne vsade citam len o samej rakovine...aj ta Nvotova teraz :/
Neviem kto to je ale aj mne je ľúto každého mladého života 🙂↕️ je toho tak veľa v poslednej dobe
Nvotová žije.
Fabušová mala problémy s pečeňou, na inej stránke písali že prišlo k zlýhaniu viacerých orgánov. Pravý dôvod sa nemusíš vôbec dozvedieť.
@anonym_51e739 ja viem ze zije ale zas ta hnusoba hnusna, verim, ze sa z toho dostane.
Neviem kto to je ale aj mne je ľúto každého mladého života 🙂↕️ je toho tak veľa v poslednej dobe
@sszuzu8 v mojom okoli zomieraju 40-50rocni ludia. neskutocne :(((((
Veď to bola prepitá a predrogovaná osoba. Niekde sa to odraziť muselo
@anonym_autor
@sszuzu8 Je to normálne, aj v minulosti umierali mladší ľudia okolo 40tky, v mojej rodine napríklad umreli dvaja za obdobie posledných 2 generácií, jeden na rakovinu, druhý na zlyhanie srdca. Proste nie každý sa dožije automaticky staroby, vždy to tak bolo a aj bude.
@anonym_autor u nás na priecestí poobede vyhasli 2 životy , tiež zbytočne, je mi to ľúto
@anonym_autor drogy a alkohol vo velkom mnozstve.
Štatistický žijeme stále dlhšie a kvalitnejšie...ver mi, ze v minulosti sa umieralo ešte viac a uplne mladí ľudí aj detičky. Nešťastia sa diali stále. A ako tu bolo spomenuté, ona asi riešila svoje problémy v hektolitrov alkoholu a drog a to sa proste niekde odrazí...
Alkoholici a narkomani majú bežne podstatne kratší život. Baba proste "žila" dvojnásobnou rýchlosťou a ono sa to žiaľ vypomstí.
skor ma zaujima, ci aj tie narkozy kvoli plastikam tomu nedopomohli
@anonym_autor nie, toto je o alkohole, tabletkach, drogach.
@anonym_autor rozhodne nie
@anonym_autor nie, toto je o alkohole, tabletkach, drogach.
@billy_jean mne zomrel bratranec v podobnom veku a žiadne tabletky ani drogy nebral, z alkoholu pil len biele víno. Zomrel na zlyhanie pečene a ďaľších orgánov.
@billy_jean mne zomrel bratranec v podobnom veku a žiadne tabletky ani drogy nebral, z alkoholu pil len biele víno. Zomrel na zlyhanie pečene a ďaľších orgánov.
@anonym_d248df Ibaže tvoj bratranec asi nebol videný v telke a keď už áno, tak nonstop ožratý...
@anonym_d248df ona brala tabletky proti bolesti, brala ich dosť, plus brala aj ine lieky, zrejme nejake ukludnovaky. Do toho naozaj, naozaj vela alkoholu. Cize cirhoza pecene a nasledne zlyhanie organov.
To sa tu na MK nedopatras, co je pricinou a je ti to aj zbytocne vediet. Ludia vzdy zomierali v akomkolvek veku, to, ze ty zachytis nejakych z okolia, ze zomreli mladi, nie je vypovedne. Bud rada, ze ty si mozes zit dalej.
Ľudia zomierali stále aj mladí aj deti. Ba dokonca v minulosti oveľa častejšie, priemerný vek dožitia bol nižší,ako teraz. No jednoducho sa o tom tak nevedelo,(nehovorilo)preto sa teraz zdá,že zomierajú veľmi často mladí ľudia.
@anonym_autor Na to, koľko chľastu a drog ona v živote mala, tak si myslím, že sa dožila vysokého veku. Skončila presne tak ako každý takýto závislák a neverím, že jej nikto nepovedal o zdravotných rizikách.
Dnes je veľmi veľa už aj mladých ľudí chorých, nie je to ako v minulosti, že len starších trápili zdravotné problémy.
nvotova predsa sama dala vyhlasenie že ma rakovinu prsnika , to žial zase taká rarita nie je
@anonym_autor Ona bola zrejme velmi nestastna. Tiez som ostala zarazena,ze umrela a potom som citala o nej. Tuzila po dietati. Viackrat potratila okrem toho ine psychicke problemy a vyzera to,ze nadmerne uzivala drogy aj alkohol. Skoda mladej zeny.
U nás v priebehu týždňa zomrel znamej brat 55 roční a kamarátkin brat 38 roční.Aj môj brat 38 roční a 12 ročna dcéra takže smrť si nevybera.
Mladí ľudia zomierali vždy, či už to boli choroby, nešťastná udalosť, alebo vlastné pričinenie. Akurát to bulvár a sociálne siete tak nerozoberali. Tieto špekulácie jej život nevrátia a nikomu tým nepomôžeš.
@anonym_autor rozhodne nie
@vler tie narkozy tiez nie su ziadna velka vyhra, dobra zataz to je
Mladí ľudia zomierali vždy, či už to boli choroby, nešťastná udalosť, alebo vlastné pričinenie. Akurát to bulvár a sociálne siete tak nerozoberali. Tieto špekulácie jej život nevrátia a nikomu tým nepomôžeš.
@bomba36 mozem sa zamysliet. ludia na tejto stranke pisu o vsetkom. a napisala som ze je to luto mne. dala som von zo seba pocit.
@anonym_autor Ona bola zrejme velmi nestastna. Tiez som ostala zarazena,ze umrela a potom som citala o nej. Tuzila po dietati. Viackrat potratila okrem toho ine psychicke problemy a vyzera to,ze nadmerne uzivala drogy aj alkohol. Skoda mladej zeny.
@marca12 je to smutne, mnohi zvadzali boj s alkoholom drogami, minule som pozerala o whitney huston, vobec nevidime do ich duse, preco prepadli demonom
@anonym_autor vies preco? Lebo zerieme od mala sracky. Pribinacky termixe od babatka a hlupane ti tu napisu že ved im nic nie je deti zdrave. Stravovacie navyky hnus, povedomie o tom co jeme nula, starostlivost o mentalne zdravie druha nula. Operacie narkozy nezmyselne, stres alkohol, nepravidleny spanok, ked povies ze doma pouzivas eko prostriedky aby si znizila dopad na organizmus tak si eko bio prepnuty magor. To vsetko sa nascita a raz to vypali takto. Nikto nevie dopredu komu sa to stane a vsetci to maju vies kde
@anonym_autor vies preco? Lebo zerieme od mala sracky. Pribinacky termixe od babatka a hlupane ti tu napisu že ved im nic nie je deti zdrave. Stravovacie navyky hnus, povedomie o tom co jeme nula, starostlivost o mentalne zdravie druha nula. Operacie narkozy nezmyselne, stres alkohol, nepravidleny spanok, ked povies ze doma pouzivas eko prostriedky aby si znizila dopad na organizmus tak si eko bio prepnuty magor. To vsetko sa nascita a raz to vypali takto. Nikto nevie dopredu komu sa to stane a vsetci to maju vies kde
@really8 velmi suhlasim s tym co pises. zaklad je ozaj strava , zivotny styl, spanok a pohyb.

Nvotová žije.
Fabušová mala problémy s pečeňou, na inej stránke písali že prišlo k zlýhaniu viacerých orgánov. Pravý dôvod sa nemusíš vôbec dozvedieť.