icon

Zomrela Jana Brejchová

7. feb 2026

dalsia herecka legenda nas opustila :( .....

anonym_d7bd06
7. feb 2026

@anonym_autor legendy neziju 200 rokov len preto, ze su legendy. Kazdy je smrtelny a na kazdeho pride rada.

autor
7. feb 2026
@anonym_d7bd06

@anonym_autor legendy neziju 200 rokov len preto, ze su legendy. Kazdy je smrtelny a na kazdeho pride rada.

@anonym_d7bd06 tak nie kazdy herec je legenda🙈

anonym_d7bd06
7. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja netvrdim, ze kazdy herec je legenda

autor
7. feb 2026
@anonym_d7bd06

@anonym_d7bd06 ok ,nie som taky flat pragmatik ako ty.

liusa82
7. feb 2026

no ja ju lutujem nemala bohvieaký život.Taká smola na chlapov sa len tak nevidi aj dieťa porodila mrtve .Dneska o nej dávali v tv nemala to lahke

anonym_fb9626
7. feb 2026

ceska BB. rip

minenkaa
7. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kazdy herec je len človek

hytal
Včera o 07:04

Bola to krásna žena a skvelá herečka. Myslím si, že jej smrť už bola vykúpením. Celé roky iba ležala v ústave, nespoznávala ani najbližších. Je to smutné.

anonym_a8983d
Včera o 07:53

@anonym_autor tak mala 86, to je úctyhodný vek. Myslím, že na dĺžku života sa rozhodne sťažovať nemohla. Kvalita už bola možno horšia, ale zase mala slávu, peniaze, obdiv. Zdravé deti.

ria_sprout
Včera o 08:03

Každý raz zomrie. A odkedy mne zomreli naozaj blízky ľudia, smrt cudzích mi je jedno. Jedine čo sa ma dotkne ak zomrie dieťa alebo mlady človek, alebo ak zomru ľudia nespravodlivo a kruto.

Starí ľudia, ktorí môžu zomrieť na starobu, to je niečo čo by som dopraiala každému. prežili už svoj život a ten každému skonči.

autor
Včera o 08:10
@ria_sprout

Každý raz zomrie. A odkedy mne zomreli naozaj blízky ľudia, smrt cudzích mi je jedno. Jedine čo sa ma dotkne ak zomrie dieťa alebo mlady človek, alebo ak zomru ľudia nespravodlivo a kruto.

Starí ľudia, ktorí môžu zomrieť na starobu, to je niečo čo by som dopraiala každému. prežili už svoj život a ten každému skonči.

@ria_sprout áno je to pravda zomrieť ""na starobu""sa už stáva privilegiom

autor
Včera o 08:10
@hytal

Bola to krásna žena a skvelá herečka. Myslím si, že jej smrť už bola vykúpením. Celé roky iba ležala v ústave, nespoznávala ani najbližších. Je to smutné.

@anonym_a8983d áno pekný vek
@hytal ani som nevedela idem pozriet

ivicatolic
Včera o 08:19

@anonym_autor nech odpočíva v pokoji

anonym_227c4b
Včera o 08:22

Vsak mala uz roky ….

krevet86
Včera o 08:31

Ako herečku som ju mala rada,ale ako matka ma veľmi sklamala. Terezu odložila ako malé bábo k sestre na vidiek a potom si ju vzala ako 6 ročnú a chcela sa hrať na dokonalú rodinu. Kariéra jej bola v tom čase prednejšia ako dcéra.

anonym_ea7b97
Včera o 12:22

úprimne,je mi to jedno.Jej život na mňa nijako nevplýval,rovnako ako jej smrť.
Každý deň zomrie veľa ľudí