Zrušená operácia a PN.
Dievcata poradte priatel je na pnke caka ho operacia lenxe kvoli tomu virusu rusia operacie. Moja otazka je akoto je potom dalej? Ma zostat na pnke ci sa ma niekde nahlasit ci co ma robit? Do nemocnice budem volat ze ci ho budu operovat alebo ho preobjednaju a druha otazka chodia teraz na kontroli ked vsetko zatvaraju?
rušia sa plánované operácie? Otec má ísť tento týždeň na operáciu oka....
@deti95060810 ano je to pisane na stranke nemocnice
Prosím ta a v akom meste rušia v nemocnici operácie?
podla mna ked zrusia niekomu operaciu tak ho vopred o tom informuju, predsa len preto sa nechava aj telefonicky kontakt v nemocnici 😉
Hmm ak mu ju zrušili ale aj tak nemôže nastúpiť do práce, tak podľa mňa normálne pokračuje v pn ďalej. Ono to tak ale nemusia mať proste všetky nemocnice, niektoré operovať môžu
@princeznasevera mna caka operacia presne o tyzden a zatial u nas nikto nic nerusi .a keby sa aj daco stalo ze ju napr zrusia ,prelozia tak budu volat
@princeznasevera v ktorom meste prosim vas rusia operacie ?? Syna caka buduci utorok operacny zakrok sme z ke a zajtra nam zacinaju predoperavne vysetrenia 🙉tal snad sa to nebude tykat aj nas
Trencin ale pozrite si to na stranke danej nemocnice oni to tam napisu. Mna skor zaujima ci chodia teraz na kontroli ci dodrziava liecebny rezim

Ak nemôže pracovať,tak pokračuje PN,ak môže pracovať,tak PN zrušiť a čakať na termin operácie.Do nemocnice nech si volá on,jeho sa to týka.