icon

Zrušili všetky detské relácie. Čo vy na to?

lenny22
1. mar 2009

Na Slovensku už niet nejakej detskej relácie. všetky zušili. Elá Hop, , Kakao, Od kuka do kuka.... Čo vy na to? 😒

Strana
z2
deborah1
13. mar 2009

Ozaj,Gombíkovo už nie je,aj som na to zabudla 😅 Ale bolo to super pre škôlkárov,no na tom sa museli trošku ponamáhať a to sa im už asi nechce.
My máme Káčerovo nahraté na videozazete,aj Gumkáčov. 😎 😀

penny
17. mar 2009

Naozaj to dávali skoro ráno? No niekdy som si privstala, aby som videla rozpravkuvú jazdu, ale väčšinou sa mi nechce. 😉 Ale pamätám si ako pre piatimi šiestimi rokmi bývalo na jojke cez prázniny skoro každý deň káčerovo a Chip a Deil. A ešte mi veľmi chýba jeden Slovenský verčerník. 😢 neviem, ako sa to volalo, ale bol to môj najobľúbenejší večerník. Bolo to hrané ako Bambuľka a bolo tam také dievčatko. Malo malého bračeka a ten sa všeličoho bál. Npríklad Ohňa. A To dievčatko mu porozprávalo, že aj ona sa bála ohňa a že ten jej strach s apreminil na Ohňostroj. Neviete náhodou názov rozprávky?

muffy
27. mar 2009

no co spiderman je dobry, ale aj kuko bol super.

leniciatko
20. nov 2009

my teraz doma pozerávame / neviem presne názov/- panáčik zo semaforu.

dzio2
20. nov 2009

no des, skoda je toho rada som to pozerala 😉 nase deti naju bohuzial pocitace 😠

leniciatko
20. nov 2009

ale na bambulku nemá nič,tá vedie na celej čiare.

detskerozpravky
12. mar 2011

Pozrite si prosim stranku http://www.rozpravky.tv , urcite sa tam vratite radi spat.

nadhera
12. mar 2011
nadhera
12. mar 2011

deti.sme.sk

maca_p
12. mar 2011

mne sa celkom pozdaval majster N a jeho zabi slizik. take humorne - naucne. ale to bolo pre starsie decka.
inak moj maly fici na Jim-Jam. a hlavne rozpravka, kde sa hovori u rozbiteho narazniku 😀 .

iemzm
Odpoveď bola odstránená
nadhera
15. mar 2011

@maca_p u nas taktiez JIM-JAM a hlavne Poziarnik Sam, Borek stavitel, Osvald, Tulene, Pingu, pesnicku Dorotka si vyspevuje... a HabušHabuš /Rubbadubbers / 😀

Strana
z2