Zvážili by ste účasť na proteste s malým dieťaťom?
Zobrali by ste syna či dceru 3 roky na prostet - zhromaždenie alebo radšej nie?
Nie nikdy nevieš čo sa tam zomelie
nie
Urcite nie
nie
Ďakujem potrebujem to pre muža ..
Nie ani sama by som nešla.
nie
No podla toho na aky 🤷🏼♀️ ak to ma byt nejake pokojne zhromazdenie, tak mozno ano, ak sa ma stretnut niekde banda vyhukujucoch primitivov, tak nie.
Napriklad po smrti kuciaka bola kamoska so synom v kociku, ale to bolo velmi kludne, ziadna agresia, hulakanie a nadavky.
Nešla by som.. dieťa na take akcie podľa mňa nepatrí
Podľa toho aký protest
Tak trojrocni su majstri protestovania, takze by sa tam hodili 🙂 Ale inac asi nie, hoci keby islo o nieco ozaj velke, napr. ako bola revolucia v 1989, tak mozno aj aspon na chvilu ano.
Rozhodne nie môže tam prísť k násilnostiam.
Nie - aky prinos by to malo mat pre to dieta? Rovnako by som nebrala tak male dieta na operu, prednasku o najnovsich technologiach v aeronautike, ani na koncert metalovej kapely. Ak tam chcem ist ja, tak si zabezpecim strazenie, ale pre dieta taketo akcie nie su ani vhodne, ani prinosne.
Ano isla. Nemusis stat v centre diania.
@marianarem tam som bola ako 7r Mala som so sebou zrkadlovku fotak stary a akoze som si to fotila. Daky pan mi ju ochotne vydrapol a “ fotit mà “ na SNP namesti 😆nemala som to srdce mu povedat ze tam nemam film . K otazke autorky, nie nebrala by som dieta tak male do davu protestujucich.
Určite nie, a ani sama by som nešla, lebo nikdy nevieš, kedy niekomu prepne pri tebe aj na pokojnom proteste, a zrazu budú zasahovať policajti, a vrhne sa to do niečoho krvavého. Som zodpovedná za svoje dieťa, tým pádom aj ja musím ostať zdravá, nebudem sa vystavovať tomu, aby tam došlo k agresivite....
Keby to bol nejaký pochod, nemyslím dúhový, lebo tam zase kvôli kontroverzite témy mohlo dosť k nasiliu, ale napr. Pochod za obete rakoviny prsníka, atď, tam by som šla aj s dieťaťom.
Nie.
Ano, ak je to pokojny protest. 🪧 🇵🇸 dnes sme na takom boli.
Nie, ak je velka pravdepodobnost, ze tam budu agresivny hlupaci.
Záleží na aký.
@freepalestine rodina chce ist na zhromaždenie za 🇮🇱rukojemníkov, bojim sa slovenských extrémistov a dezinfo scény, islamistov tu v BA menej ..
Autorka, uplne ta chapem. Na svk by som na protest deti asi nezobrala. Na pro-palestinsky ani ten, co tvoja rodina chce ist.
Tu, kde zijem, som za posledne tyzdne bola na osmych za poslednych par tyzdnov, a ani jeden incident nebol.
V žiadnom prípade netreba tam vodiť 3ročné dieťa, tam môže byť aj zbytočný hluk a celkove to zhromaždenie veľa ľudí, taký chaos, to nie je pre deti. A môže tam dôjsť k hociakej potyčke, ja som bola len pár krát, ale už som sa rozhodla tam nechodiť.
@freepalestine on poukazoval na to , ze si dala agresivny -y hlupaci = mnozne cislo = agresivni hlupaci. Na tu ironiu ze si urobila gramaticku chybu v spojeni s hlupostou inych. .. 😉stane sa .
Podla toho aky, ak je to tema hodna prostestu Ale zobrala by som sluchadla pre deti (a stuple pre dospelych), lebo to moze byt calkom ramus, ked sa to rozbehne.
Zostat radsej na konci, a vediet kedy ist domov je rovnako dolezite.

Nie