icon

Zvažujem kúpu jazdeného Land Rover Evoque

15. feb 2025

Dobrý deň. Rozmýšľam nad kúpou vyššie spomínaného auta (jazdenka).
Mate ho niektorá ? Ste spokojné?
Chcem len 3 dverové, sme 3 členná rodina, dieťa má 8, čiže zadné dvere nám nebudú asi až tak chýbať
Teraz máme veľmi staré auto, 20 ročne a sme spokojní len už chceme niečo novšie (nie úplne nové).
Servis auta sa pohybuje asi omnoho vyššie s čím aj rátam len dúfam, že to nebudú závratné sumy
Budem rada za každé +-

Ďakujem

mirage
15. feb 2025

mne by trojdverove nevyhovovalo, dieta ma osem, bude len vacsie a starsie, jasne, ze nech vystupuje/nastupuje same cez svoje dvere.

tundra
15. feb 2025

Vo vseobecnosti je znacka Landrover jedna z najkazovejsich.Ak chces spolahlive auto,kup si Toyotu.

azzflo
15. feb 2025

Land Rover ani zadarmo a jazdeny uz vobec nie. To je auto, ktore si kupis ked mas vela volnych penazi, pripadne malo rozumu, a zbavis sa ho v momente ako mu skonci zaruka.

mayra666
15. feb 2025

Hovoria tí čo ho asi nemajú. Máme 10 ročne 5dverove, parádne auto. Akurát ho budeme predávať, nikdy nebolo pokazené,.len klasika výmena bŕzd ako treba vždy u každého. Aj plakať za ním budem.

tundra
15. feb 2025

@mayra666 samozrejme,ze je paradne👍,nikto netvrdi opak.Horsia je spolahlivost a predajnost.
Ako nove,mozno ano,jazdenka urcite nie.
Staci pozriet ceny jazdeniek....
Aj googl to vie,ked sa ho spytas😉

mayra666
15. feb 2025

@tundra neviem po nemecky a ja sa pýtať Googla nejdem. Neviem, poznám viac ľudí čo majú ranga a nikto nemal problém. Autor/ka sa pýta na osobnú skúsenosť,.ktorú ja mám takú, proste pozitívnu. Zas nevieme aké staré auto majú vo výhľade.

soraya25
15. feb 2025

@tundra treba rozumieť nemecky aj s kontextom. Motorschaden - durch hohe belastung- kvôli veľkému zaťaženiu predpokladám že nebude jazdiť offroad

tundra
15. feb 2025

Mier vsetkym✌️,mne osobne sa paci Discovery,
ale☝️,po dôkladnej analyze,pre a proti,jazdim dalej na Toyote a Lexuse.Jazdenka Discovery sa da kupit hlboko pod 10k fr,ale nestoji to za investiciu mojho casu a dalsich penazi.Kazda znacka, ma svojich fanusikov z radov spokojnych zakaznikov,ale aj tych nespokojnych.Je super,ze pred kupou jazdenky sa autorka chce poradit.

oriesocek
15. feb 2025

Kolega mal evoque a už ako nové v záruke bolo jazzové… my máme tretí land rover, vždy meníme po záruke, keďže riešiť opravy sa nám veru nechce…

nyphadora
15. feb 2025

Nee, vies kolko ta bude stať servis 😭 nikdy viac