Zvažujem kúpu jazdeného Land Rover Evoque
Dobrý deň. Rozmýšľam nad kúpou vyššie spomínaného auta (jazdenka).
Mate ho niektorá ? Ste spokojné?
Chcem len 3 dverové, sme 3 členná rodina, dieťa má 8, čiže zadné dvere nám nebudú asi až tak chýbať
Teraz máme veľmi staré auto, 20 ročne a sme spokojní len už chceme niečo novšie (nie úplne nové).
Servis auta sa pohybuje asi omnoho vyššie s čím aj rátam len dúfam, že to nebudú závratné sumy
Budem rada za každé +-
Ďakujem
Vo vseobecnosti je znacka Landrover jedna z najkazovejsich.Ak chces spolahlive auto,kup si Toyotu.
Land Rover ani zadarmo a jazdeny uz vobec nie. To je auto, ktore si kupis ked mas vela volnych penazi, pripadne malo rozumu, a zbavis sa ho v momente ako mu skonci zaruka.
Hovoria tí čo ho asi nemajú. Máme 10 ročne 5dverove, parádne auto. Akurát ho budeme predávať, nikdy nebolo pokazené,.len klasika výmena bŕzd ako treba vždy u každého. Aj plakať za ním budem.
Mier vsetkym✌️,mne osobne sa paci Discovery,
ale☝️,po dôkladnej analyze,pre a proti,jazdim dalej na Toyote a Lexuse.Jazdenka Discovery sa da kupit hlboko pod 10k fr,ale nestoji to za investiciu mojho casu a dalsich penazi.Kazda znacka, ma svojich fanusikov z radov spokojnych zakaznikov,ale aj tych nespokojnych.Je super,ze pred kupou jazdenky sa autorka chce poradit.
Kolega mal evoque a už ako nové v záruke bolo jazzové… my máme tretí land rover, vždy meníme po záruke, keďže riešiť opravy sa nám veru nechce…
Nee, vies kolko ta bude stať servis 😭 nikdy viac

mne by trojdverove nevyhovovalo, dieta ma osem, bude len vacsie a starsie, jasne, ze nech vystupuje/nastupuje same cez svoje dvere.