icon

Zvládanie nových pravidiel a testov v autoškole

24. feb 2025

Ako ste dopadli na skúškach v autoškole??? Až ma mrzí že neostali tie staré pravidla ktoré boli. Je nenormálne že človek musí dať 90% zo 100%. Vždy sa držím na 80% a stále keď ich robím tak neuspejem. Je to hrozne keď človek predtým mohol mať tuším 50 bodov a prešiel ako nič. Ako ste to zvládli? Kto robil tie nové testy už?

Strana
z2
potapacik
24. feb 2025

ved je to strašne lahke, mala som 100 percent, len čitanie s porozumenim

anavixy
24. feb 2025

Suhlasim, prejdi si dookola vsetky testy, za mna bohate stacia tie na testynavodicak.sk alebo aj na minv alebo skvza. Otazky su rovnake a podla mna priemerne inteligentny clovek co naozaj niekolkokrat poctivo presiel vsetky testy to nemoze nedat. Casu budes mat az az. Drzim palce 🍀

lilope
24. feb 2025

Keď musel mať predtým človek 50 z 55 bodov, koľko je to percent? 🤔

anavixy
24. feb 2025

@lilope vidis, asi tam bude chyba 🤭🤭

ika02
24. feb 2025

Ahoj, staré testy mali max.55 bodov a min.50 bodov, aby si prospela. Treba si len sadnúť a učiť sa, lebo je viac otázok a treba vedieť čítať s porozumením. Pri troche viac snahy, spravili aj ľudia s dyslexiou. Naozaj netreba na to 2 vysoké školy😉.

pribinak
24. feb 2025

Ako chceš ísť do premávky? Veď tie testy sú z premávky…ak ich nevieš urobiť tak si nebezpečná pre všetkých ostatných účastníkov

lilope
24. feb 2025

@anavixy predtým človek prešiel ako nič, pretože potreboval len 50 bodov, teraz až 90% a to je nemiestne 🤷

marth16
24. feb 2025

@lilope práve nad tým rozmýšľam, že pred takmer 20 rokmi som musela mať minimálne 50b z 55b čo mi vychádza 91% 😂 čiže teraz sú vlastne percento vo výhode 😂

yelena159
24. feb 2025

A koľko % si myslíš že je, keď si potrebovala aspoň 50 bodov keď plný počet bol 55? Neviem ako ťažké je to teraz. Keď som robila ja, bolo to poslednýkrát tým starým spôsobom, potom prešli na ten nový čo je teraz.
Len si k tomu sadni a uč sa. Ja som dávala dobrý pozor na teórii, čítala som si učebnicu s testami a všetky testy som sa odkúšala písomne (vtedy ich bolo 35). Napísala som si ich do zošita. Všetky som mala správne. Na testoch som získala plný počet. Takže čítať a skúšať písomne.

charlotte911
24. feb 2025

dcéra robila teraz v decembri a mala 100% a odovzdala to teda odklikla v pc ako hotovo 10 minut skôr, doma si treba robit testy a pozerať kde a prečo bola chyba, učiť sa a prechadzat si tie testy dookola, ale je pravda, že poniektorí aj neurobia

charlotte911
24. feb 2025

ešte dodám, že robila teóriu a až o týždeň jazdu a kto neurobi teoriu nejde na jazdu, ale musi najprv prejsť teoriou, teda testami, v minulosti bolo všetko v jeden deň, teraz nie

yelena159
24. feb 2025

A hlavne nebyť pri skúške v strese, lebo sa môže stať, že neprečítaš dobre otázku alebo dobrú odpoveď zmeníš na zlú.

vreckovka2
24. feb 2025

Nie je to take tazke. Ja odporucam davat pozoro na teorii v autoskole, precitat si knihu, ak ju autoskola ponuka. Pochopis tym mnohe veci. A potom apku a robit si otazky po jednotlivych okruhoch. Nakoniec sa testovat a testovat. 100% som mala vyklikanych na testoch za par minut. A nebola som jedina.

sissy27
24. feb 2025

A skusala si sa ucit na tie testy?? Myslim tak naozaj, ze precitas si otazku - pochopis ju a odpovies. A tie moznosti, z ktorych vyberas, su ti v podstate len pomockou.

autor
24. feb 2025

@sissy27 Nie ja si robím len testy. Mne sa veľmi ťažko učí teória

autor
24. feb 2025

@sissy27 tam je toľko otázok že to si človek nezapamata

abbey1
25. feb 2025

Si si vedomá, že na ceste by si mala ovládať aspoň teoreticky všetko na 100%?
Či kľudne by si vybehla autom do ulíc pripravená na 50%?

abbey1
25. feb 2025

Mám pocit, ze by tie testy mali pritvrdiť a pridať i IQ testy.

autor
25. feb 2025

@abbey1 Ďalšia múdra.😂Vám by mali dať zákaz reagovania na príspevky v modrom konikovi.
Hociktori muž by Vás splachol čo sa týka riadenia a premávky. Si myslíte že celá teória je základ? Ste vtipná.

yvoneta
25. feb 2025

Ale abbey1 má pravdu. Vidno, že si ešte sama nesedela za volantom. Ono je to totiž zodpovednosť za životy ostatných aj za ten svoj. Ako sa chceš orientovať napríklad v križovatkách a v ďalšom množstve situácií? Buď sa to naučíš, alebo bude pre všetkých lepšie, že vodičské oprávnenie nedostaneš.

abbey1
25. feb 2025

Aha, čiže teória je ti k ničomu? Čo také nepotrebné si sa musela naučiť na tie skúšky? Nehnevaj sa, ale aby dospelý človek, ktorý chce autom medzi ľudí, fňukal, že sa nedokáže naučiť na test v autoškole, to je sila.
Zbehni do Indie a môžeš si vodičák rovno kúpiť.

domka222
25. feb 2025

@charlotte911 akože nie v jeden deň. O dva týždne mám skúšky. Test,cvičisko, jazda hneď po sebe

tetapetra
25. feb 2025

Veľmi sa mi páčila poznámka ohľadom chlapov a premávky 🤣. Poznám takého, ktorý nespravil 3x skúšky,šiel do iného mesta lebo určite v tom prvom boli na vine, ani tam nespravil. Po nejakej dobe sa stal zázrak a počas prvej cesty odtrhol spätné zrkadlo.

vroni
25. feb 2025

Fnukat tu nad "ťažkými" testami na vodičák je úplne mimo. Testy sú na úrovni bežnej stredoškolskej písomky, žiadna astrofyzika. Miesto debilin o nejakej imaginarnej nadschopnosti mužov šoférovať (asi preto spôsobujú väčšinu nehôd na cestách) by si autorka mala natlačiť do hlavy učivo.

sissy27
25. feb 2025

Ale ty si nemas co pamatat otazky, ty mas rozumiet tomu, co sa ucis, nie len sa naucit naspamat otazky a odpovede. Ale strasne ma bavi, ako niekto, kto nie je schopny zvladnut testy, nema vodicak a ma odjazdenych presne nula kilometrov, ide poucat o tom, aki su muzi fantasticki soferi 🤣🤣🤣 prezradim ti tajomstvo - nie su. Teda nie automaticky len preto, ze maju penis medzi nohami. Su samozrejme medzi muzmi aj vyborni soferi ale je aj velmi vela takych, ktori by ten vodicak mali pre dobro vsetkych proste vratit. A uplne rovnako je to so zenami - niektore su skvele soferky a niektore by si proste len mali najst niekoho, kto ich bude vozit.

patka06
25. feb 2025

Testy nie sú oveľa náročnejšie ako boli predtým, pribudlo pár otázok, ale za málo bodov, takže ak aj náhodou nezvládneš nejakú technickú - aj tak máš viac ako 90 %.
Zdá sa, že otázok je veľa, ale mnohé sa opakujú, len v inej formulácii.
Pri testovaní je dôležitý pokoj, čítanie s porozumením a trochu rozmýšľať, musíš samozrejme ovládať základné pravidlá čo sa týka križovatiek.
Dcéra mala skúške pre 1 a1/2 rokom, pred nástupom do autoškoly, bez prípravy urobila test na 92
Ak sa tomu budeš trochu venovať, verím, že to zvládneš
Držím palce

autor
25. feb 2025

@abbey1 Pri teórií je základ vedieť značky a križovatky ktoré mi idú ako nic. Robila si terajšie testy? Aké sú tam de.. otázky?

tetapetra
25. feb 2025

@autorka zbytočne sa hneváš, chyba je len a len v tebe. Čítaj s porozumením. Je tam veľa chytakov.

anavixy
25. feb 2025

Neviem, podla mna tam nie su debilne otazky. Zbytocne ano, chytaky rozhodne ano, take co som si musela mnemotechnicku pomocku urobit, lebo sa mi to vkuse mylilo (nedotacane, pretacane, zazihove, vznetove apod.) ano, ale nejake nezvladnutelne podla mna nie.
Ale tak ano, boli aj v nasej skupine baby, co ani na konci teoretickej casti vyucby tie testy nedavali ani na 80%, ale to uz nie je chyba v testoch…

anavixy
25. feb 2025

*nedotacave, pretacave
A este dodam, ze aj instruktorkina dcera 2x nespravila teoriu 🙈 ale tiez instruktorka nevinila testy

Strana
z2