icon

Zvláštna tekutina

klarkahanka1987
21. jún 2023

Ahojte mozno trosku netypicka tema🙈🙈
Ale asi mesiac dozadu som si natrhala ruze do plastovej tasky a neviem preco ale som ju dala vtedy do supliku a zabudla som na to. Az teraz po mesiaci som si na to spomenula🤦‍♀️🤦‍♀️ Otvorila som suplik a z tasky vytekala zvlastna hneda tekutina, potiekla uz po celom supliku, je to normalne ze z ruzi po casr zacne vytekat hneda tekutina? Je to nasledok hnitia? DPoradte prosim lebo som zmatena😅😅

cookie29
•
21. jún 2023

to je vtip?
ved to je uplne normalne... kvety, salat napriklad, vnat... rozklad funguje a meni sa to na hnedu tekutinu viac-menej smradlavu...

luccija
•
21. jún 2023

@klarkahanka1987 a čo si čakala vonavku?🙂
Jasné, že to zhnije

nafka0483
•
21. jún 2023

🫣🫣🫣 ano, samozrejme ze ruza (a cokolvek ine zive prirodne) zacne po case hnit a rozlozi sa to.
V igelitje predsa nedycha, zapari sa a hnilobu a smrad mas do par dni, nieto po mesiaci 🤦‍♀️

martul
•
21. jún 2023

@klarkahanka1987 ešte raz si to po sebe prečítaj, či myslíš že to môže byť preboha? Šak ti to tam asi hnije, či? Čo máš na krku, vieš k čomu to slúži?

babulkomale
•
21. jún 2023

@klarkahanka1987
😂😂😂😂😂😂😂😂 Vdaka za ozivenie dna 😂

viestta
•
21. jún 2023

Naozaj netypicka tema. 🙄Neviem ako si dosla k tomu, ze zvlastna tekutina. V tvojom sufliku prebehol normalny hnilobny proces

lenka_aknel
•
Odpoveď bola odstránená
•
heidi4
•
21. jún 2023

@lenka_aknel 1987, dufam, ze to nie je rok narodenia. Cakala by som tak 2007 mozno, ked uz tak (sorry, nechcem nikoho urazit)

osky
•
21. jún 2023

Omg
Ruze strcit do suflika.toto mi staci..
To si ich chcela vylisovat ci na co si ich vlastne trhala/kupovala?
A Este Sa divit,ze zhnili...
Co Sa ucia ludia v dnesnych skolach???
Narod celkom zblbol?

viestta
•
21. jún 2023

@osky oni to ucia.len ked ziaci nechaju v triede len telesnu schranku a mysel im beha po nekonecne, tak sa netreba cudovat, ze sa na nich nic nenalepi

lenka_aknel
•
Odpoveď bola odstránená
•
kvetinka75
•
22. jún 2023

@babulkomale no mne už takéto tuposti ani nezlepšia deň. Lebo keď toto je okolo nás, preboha, kde to pracuje, čo robí?

babulkomale
•
22. jún 2023

@kvetinka75 podla mojich skusenosti uplne hocikde, az sa cudujem 🙈