Zvláštny sen
Ahojte maminky.. Pre niekoho možno hlúposť, noo mňa to neskutočne zneistilo alebo ako by som to nazvala.. 😥 niektoré sa z toho budú určite smiať, ale skôr sa snažím vnutorne upokojiť, že si nenamýslam hluposti.. Do rana som mala sen, taky dost zivsi, kde som bola s partnerom, a vravela som mu, že ci sa vyspal s nejakou ženou (neviem, kto to bol).. A "pristihla" som ho naheho akoze po "tom", kde mi potvrdil, ze ano stalo sa to.. Takyto sen som uz mala druhy x za poslednu dobu, a vzdy sa zobudim s tym, ze mi chveje cele telo a som uplne mimo z toho, ako keby to bola realita, neviem taky zvlastny sen, ktory ako keby bol realitou, neviem ci pochopite ako to myslim.. 😁 a teraz som uplne z toho taka vnutorne nestastna, ze neviem co si mam mysliet.. Lebo kedysi mal priatel taku minulost, ze mu nerobilo problem robit hluposti.. V nasom vztahu sa uz stalo niekolkokrat, raz mi prisla jeho byvala klopat na dvere pri moj byt, kde byval so mnou, mal prist z prace o 14.30, nechodil.. Prisiel az o 15stej, nepovedal ani pol slova, len, ze je unaveny, a zrazu o 15.05 mi uz zvonil niekto pri dverach, a to jeho byvala, ktorá sa nejakym sposobom dostala az pri moj byt a prisla mi tam vybuchavat, ze hlada priateľa, lebo sa dohodli na sexe.. Skoro som onemela.. Nepovedal, ze ma priatelku, hoci to bolo na zaciatku nasho vztahu ale predsa.. Potom ked sa nam narodila dcerka, v den co mal oslavovat, on si s kamaratom uziv v bare s nejakymi pipkami, a velice, ze im bolo dobre, ze flirtovali vo velkom.. A cca rok dozadu ked mal jeho syn narodeniny (ma ho v starostlivosti) tak isiel priateľ s malym k jeho matke (priateľovej ex) a tam sa opil, nechcel mi ist domov, a vykrikoval mi, ze ved aj tak spolu nespavame a to som bola tesne po porode.. Az som sa nakoniec dozvedela, ze prehovaral jeho ex aby spolu spali, co doteraz samozrejme nemozem vediet, ci sa to aj nestalo.. Ale ze sa vasnivo olizovali, to mi potvrdili uz viacerí.. Neviem ci odvtedy mam problem mu verit a taketo sny mi nepomahaju alebo ja neviem, ci som len hlupa uz.. Ide o to, ze mne sa vzdy sny bud stanu alebo mi ako keby nieco napovedali a vzdy sa nieco stane.. A uplne som z toho vedla ci naozaj by to mohla byt pravda, ze ma podviedol teraz niekedy, ked sa ho na to opytam, tak hned sa zadusa, ze nie, ale ktory chlap by povedal pravdu.. 😏 Dakujem uprimne za kazdu rozumnu odpoved a pochopenie a poprosim vysmech a podobne hlupe komentare aby ani nepisali, fakt potrebujem počuť uprimny nazor.. 🙄🙏🏻 aj o to, ze ja mam tak hlupe sny, ze vacsinou sa mi bud reálne udeju alebo mi nieco napovedaju, malokedy mam sen nerealny..
Ja si myslím, že to máš v podvedomí, a preto sa ti to sníva. Málokedy sa stane, že to čo sa sníva, sa v skutočnosti aj stane. Možno sny niečo naznačujú alebo majú nejakú symboliku, to neviem, ale skôr si myslím, že sú odrazom nášho podvedomia, toho na čo myslíme, a najmä aj našich strachov. Nečudujem sa ti, pokiaľ má takú minulosť ako píšeš, tak sa v podvedomí bojíš, že sa niečo také bude opakovať.
@loliki To som nikde nepovedala, ze mi to nevadi.. Len vela snov, co sa mi sniva sa mi aj realne stane.. Preto som taka nesvoja v tom.. Vybrala som si ho, ale nevedela som aka bola jeho minulost, povedal mi to jeho kamarat, az ked som bola tehotna s nasou dcerkou, a uz som s tym vela narobiť nemohla 😏
Never snom.
Sny su niekedy haluze.
Doveruj svoju frajerovi - chodi s tebou, tak teba lubi
Tak ja by som ani taký sen nemusela mať, aby som typkovi s touto históriou neverila ani slovo. Napĺňa ta inak tento vzťah okrem toho, že sa tak bojíš tej jeho nevery?
Mne sa snívalo o nevere, aj tak bolo. Ty musíš cítiť, ci to je, alebo nie je pravdivý sen 😉
@saraxyz To vážne? 😲😥 to mi je luto.. Ved to je to, ze neviem, som tak na pochybach, ale stale na to myslim, a stale si to prehravam v hlave, ze co ak.. 😥 vo vacsej miere verím tomu, co sa mi snivalo, nemozem si pomoct.. 😣

Keď máš také sny, tak aspoň nemusíš pátrať. Ak Ťa podviedol, tak čo? Nie je to moc verný týpek, ale keď si si ho vybrala, čo Ti máme poradiť. Niekomu nevera vadí, niekomu nie. Tak veľa šťastia v živote. Hm. 😉