icon

Zvyšovali sa ceny v Kauflande a Tescu?

31. máj 2024

To zasa zvyšovali ceny Kaufland/Tesco? Nič som nekúpila a 100€ fuč 🤬😡

Strana
z2
anna777115
31. máj 2024

Dcéra má alergiu na kazein, takže všetko vegánske a tie ceny neskutočné. Už by sa mali začať zaoberať aj s cenami pre ľudí, ktorý sú na určitý druh výrobku zdravotne odkázaný.

karolinakr
31. máj 2024

dnes som videla karfiol za 5 eur, chlieb pod 2.50€ uz tu nepredavaju, mlieko ani nehovorim, maslo nejaka rama 4-5 eur, paradajky som videla za 4 eura papriku za 5€
ja sa už ani nerozčulujem, proste to nekupim..ked maš niekoho na dedine, dohodni sa s nim, aspon su sladke a nechutia ako plastovy obal, paradajky, papriky, pozri eshopy, zahradkari, ak sa s nimi da dohodnut ti vyskladaju debničku a chuti to 100razy lepšie

duppka13
31. máj 2024

Urcite veci sme prestali kupovat napriklad rajo slahackova smotana bezne 1.79€ 😳 alebo tatarska pomaly 4 eura, pribinacik 1.30€, velka milka 4.90€
co sa mi zda drahe nekupim pripadne kupim trebars drahsiu kvalitnu rybu ale obeduje ju len dcera. Celkovo zlavnenie vidim na polozkach maslo mlieko olej, chlieb velky v kauflande tusim 1.69€.
Maso bravcove sa da kupit lacne, aj kuracie v akcii, ak chce clovek kvalitu tak si uz priplati. Nastastie vajicka a zeleninu mame domacu.

luccija
31. máj 2024

@tetapetra to si tu môžeme písať do aleluja kto aký jogurt kupuje🙂Ja kupujem Zvolenske, banovecky v Lidli, Tescu do 0,50 centov
@zuzidr budúci týždeň budú horalky v Lidli za 0,49🙂ja mám najbližšie Billu, Lidl práce som pozerala letak
@missviolet Tesco máva dobre akcie na mäso ja kupujem morcacie prsia za 7.99 mama kúpila za 5.90 aj karé, kuracie.Plnotucne mlieko výrazne zlacnelo môže byť, že sú to akcie, až tak to nesledujem nechodia nám letáky len dnes som zobrala z Lidlu
A zase to vyváži brokolica, karfiol, paprika, drahé jablká to je prasti ako uhod.

tetapetra
31. máj 2024

@luccija hej v Tesco musíš mať club kartu. Inak stojí viac.

11bodka11
31. máj 2024

Nezda sa mi. Ja som vcera 50 platila v Kauflande a dost som toho kupovala.

liusa82
31. máj 2024

aj mne sa zdajú tie potraviny stále drahé.Hovorím si že aké zlacňovanie.My skôr tesco objednávame ale to je jedno či kauf,lidl atd ak idem do obchodu to sme dvaja ludia doma a necháme tam aj 50,60 eur základný nákup a to kolko vecí ešte pozabúdam čo som chcela a potom dokupujem inde

candii
31. máj 2024

Ako čo, pracujem v Kauflande a v poslednom čase to ide práveže dole. Samozrejme niečo sa zvýši, niečo zníži.. skôr Kaufland dáva dlhodobejšie akcie sám.

mk1111111111
31. máj 2024

Aj mne sa zda, ze zlacnelo. Len ovocie a zelenina sa akosi vysoko drzi a tu nakupujem stale, ostatne v podstate pohode. Len ta katastrofalna kvalita 😬

karolinakr
31. máj 2024

tak potom len Terno ide hore

nelka93
2. jún 2024

Ja kupujem lactofree a keď je v akcii kúpim aj viac. Kupujem skôr ich vlastne značky ako rajo, keďže sú lacnejšie. Nemám vlastne pocit ze by potraviny zdraželi, skôr mam naozaj pocit ze niektoré veci išli dole. Teraz ide sezóna paradajok, takže budu o dosť lacnejšie ako v zime

rozculena
2. jún 2024

ano,vo veľkom sa zlacňuje😂 táto čokoláda stála veľmi dlho 0,99,potom 1,19 a teraz toto?
V regáli pod ňou sú také,čo stáli 70centov,teraz stoja 1,20

viestta
2. jún 2024

@rozculena keby si sledovala co sa deje vo svete, zistila by si, ze kakao zdrazuje posledne dva roky kvoli neurode. Ak chces rovnaku kvalitu, musis si za to kakao v cokolade doplatit

rozculena
2. jún 2024

@viestta ja viem,že kakao sa zdražuje,ale v tých 70centových čokoládach ho teda veľa nie je. A tieto na fotke sú už drahšie ako tie J.D.Gross,ktoré majú väčšiu gramáž

viestta
2. jún 2024

@rozculena v 74% cokolade je 74% kakaovej hmoty

rozculena
2. jún 2024

@viestta v tých 70centových ťažko

viestta
3. jún 2024

@rozculena ako myslis

tetapetra
3. jún 2024

@viestta
@rozculena v Rakúsku rozdiel v milke 1E. Postreh z minulého mesiaca

viestta
3. jún 2024

@tetapetra moje oblubene ladove gastany za posledny rok zdrazeli o viac ako 30%, ale kvoli cokolade, ktoru kupim raz dva razy za tyzden nebudem tvrdit, ze zdrazuju potraviny, ked vidim, ze mlieko slo dole, aj maslo, a aj maso. Nebudem tvrdit, ze zdrazuju potraviny len kvoli tomu, ze klasok kukurice teraz stoji 1,30 a vlani v auguste bol po 90 centov, ked viem, ze kukurica este nema sezonu

mima1608
3. jún 2024

Ja som pred 2 týždňami objednávala nákup z Tesca. 89 eur a 5 plných prepraviek 🤷 ešte som sa čudovala, že nejako veľa toho je za tie peniaze 😂

tetapetra
3. jún 2024

@viestta veď kakao ide neskutočne hore, to sa hlása už dlho. Tiež káva a pomarančový džús. Mňa skôr fascinujú veci typu, Rakúsko je lacnejšie ako sk. Nikomu nezapína prečo

viestta
3. jún 2024

@tetapetra neviem ake ceny su v AT, nechodim tam na nakupy

tetapetra
3. jún 2024

@viestta dôjdi 😉

viestta
3. jún 2024

@tetapetra ked pojdem do AT, urcite nie na Persil a maslo

tetapetra
3. jún 2024

@viestta 😁😁😁dojdi na párky 🤪