Zvyšovali sa ceny v Kauflande a Tescu?
To zasa zvyšovali ceny Kaufland/Tesco? Nič som nekúpila a 100€ fuč 🤬😡
dnes som videla karfiol za 5 eur, chlieb pod 2.50€ uz tu nepredavaju, mlieko ani nehovorim, maslo nejaka rama 4-5 eur, paradajky som videla za 4 eura papriku za 5€
ja sa už ani nerozčulujem, proste to nekupim..ked maš niekoho na dedine, dohodni sa s nim, aspon su sladke a nechutia ako plastovy obal, paradajky, papriky, pozri eshopy, zahradkari, ak sa s nimi da dohodnut ti vyskladaju debničku a chuti to 100razy lepšie
Urcite veci sme prestali kupovat napriklad rajo slahackova smotana bezne 1.79€ 😳 alebo tatarska pomaly 4 eura, pribinacik 1.30€, velka milka 4.90€
co sa mi zda drahe nekupim pripadne kupim trebars drahsiu kvalitnu rybu ale obeduje ju len dcera. Celkovo zlavnenie vidim na polozkach maslo mlieko olej, chlieb velky v kauflande tusim 1.69€.
Maso bravcove sa da kupit lacne, aj kuracie v akcii, ak chce clovek kvalitu tak si uz priplati. Nastastie vajicka a zeleninu mame domacu.
@tetapetra to si tu môžeme písať do aleluja kto aký jogurt kupuje🙂Ja kupujem Zvolenske, banovecky v Lidli, Tescu do 0,50 centov
@zuzidr budúci týždeň budú horalky v Lidli za 0,49🙂ja mám najbližšie Billu, Lidl práce som pozerala letak
@missviolet Tesco máva dobre akcie na mäso ja kupujem morcacie prsia za 7.99 mama kúpila za 5.90 aj karé, kuracie.Plnotucne mlieko výrazne zlacnelo môže byť, že sú to akcie, až tak to nesledujem nechodia nám letáky len dnes som zobrala z Lidlu
A zase to vyváži brokolica, karfiol, paprika, drahé jablká to je prasti ako uhod.
Nezda sa mi. Ja som vcera 50 platila v Kauflande a dost som toho kupovala.
aj mne sa zdajú tie potraviny stále drahé.Hovorím si že aké zlacňovanie.My skôr tesco objednávame ale to je jedno či kauf,lidl atd ak idem do obchodu to sme dvaja ludia doma a necháme tam aj 50,60 eur základný nákup a to kolko vecí ešte pozabúdam čo som chcela a potom dokupujem inde
Ako čo, pracujem v Kauflande a v poslednom čase to ide práveže dole. Samozrejme niečo sa zvýši, niečo zníži.. skôr Kaufland dáva dlhodobejšie akcie sám.
Aj mne sa zda, ze zlacnelo. Len ovocie a zelenina sa akosi vysoko drzi a tu nakupujem stale, ostatne v podstate pohode. Len ta katastrofalna kvalita 😬
tak potom len Terno ide hore
Ja kupujem lactofree a keď je v akcii kúpim aj viac. Kupujem skôr ich vlastne značky ako rajo, keďže sú lacnejšie. Nemám vlastne pocit ze by potraviny zdraželi, skôr mam naozaj pocit ze niektoré veci išli dole. Teraz ide sezóna paradajok, takže budu o dosť lacnejšie ako v zime
@tetapetra moje oblubene ladove gastany za posledny rok zdrazeli o viac ako 30%, ale kvoli cokolade, ktoru kupim raz dva razy za tyzden nebudem tvrdit, ze zdrazuju potraviny, ked vidim, ze mlieko slo dole, aj maslo, a aj maso. Nebudem tvrdit, ze zdrazuju potraviny len kvoli tomu, ze klasok kukurice teraz stoji 1,30 a vlani v auguste bol po 90 centov, ked viem, ze kukurica este nema sezonu
Ja som pred 2 týždňami objednávala nákup z Tesca. 89 eur a 5 plných prepraviek 🤷 ešte som sa čudovala, že nejako veľa toho je za tie peniaze 😂

Dcéra má alergiu na kazein, takže všetko vegánske a tie ceny neskutočné. Už by sa mali začať zaoberať aj s cenami pre ľudí, ktorý sú na určitý druh výrobku zdravotne odkázaný.