icon

Ako uzavrieť originálny parfém po otvorení?

monikatyriana
5. nov 2025

Dobrý deň žienky..
Prosím vás pekne, chcem sa opýtať, ked otvorím parfém myslím ten vrch...(keď chcem preliať parfém do menšieho flakónu),dá sa to potom znovu uzavrieť...Ten originál parfém?Nieže otvorím drahý parfém a potom ho uz nezavriem...Sú nejaké návody na nette...Už som na to kukala....Ale ešte som to nikdy neskúšala...Ďakujem krásne za odpovede..😘🙂

monikatyriana
autor
5. nov 2025

@minenkaa no lebo 90 ml v kabelke od YSL mon paris je hodne ťažký....Preto by mi do kabelky stačil menší flakón

muzula
5. nov 2025

niektore maju skrutkovaci uzaver, ale vacsina nie. Ak to, ako pises, chces do kabelky, zadovaz si radsej nieco taketo: https://tinyurl.com/5ypvek4t, tam to vies "prestriekat" bez otvarania povodneho obalu.

minenkaa
5. nov 2025
@monikatyriana

@minenkaa no lebo 90 ml v kabelke od YSL mon paris je hodne ťažký....Preto by mi do kabelky stačil menší flakón

@monikatyriana staci kúpiť fľaštičku čo sa dá napĺňať

monikatyriana
autor
5. nov 2025
@muzula

niektore maju skrutkovaci uzaver, ale vacsina nie. Ak to, ako pises, chces do kabelky, zadovaz si radsej nieco taketo: https://tinyurl.com/5ypvek4t, tam to vies "prestriekat" bez otvarania povodneho obalu.

@muzula super ďakujem krásne za info...A náhodou na notino sa to dá tiež kúpiť...?Ďakujem 😘😘

jarabinka
5. nov 2025
@monikatyriana

@muzula super ďakujem krásne za info...A náhodou na notino sa to dá tiež kúpiť...?Ďakujem 😘😘

@monikatyriana áno, dá sa.Mám odtiaľ

jarabinka
5. nov 2025
@monikatyriana

monikatyriana
autor
5. nov 2025
@jarabinka

@monikatyriana áno, dá sa.Mám odtiaľ

@jarabinka a sú ok...Lebo uz som našla aj sadu strieborný zlatý...Len ci nepretekaju?Alebo môžem poprosiť aký ty máš?Ďakujem 😘😘

jarabinka
5. nov 2025
@monikatyriana

@jarabinka a sú ok...Lebo uz som našla aj sadu strieborný zlatý...Len ci nepretekaju?Alebo môžem poprosiť aký ty máš?Ďakujem 😘😘

@monikatyriana ja mám čierny a je úplne v poriadku.Mám ho už dlho.