Ako vybrať správny dráždivý parfém do postele?
Ahojte ,
som dlhšie sama a teraz som sa zoznámila s jedným mužom . Chcela by som od vás poradiť nejaký zmysluplný dráždivý na mužské zmysly parfém do postele k milovaniu .
Mne napríklad predstava vône parfému počas sexu neskutočne vadí, ja milujem prirodzenú vôňu tela, partner mi nenormálne vonia a v takýchto chvíľach patrí jeho vôňa medzi najväčšie afrodiziakum. A podľa jeho reakcií je to obojstranné. Podľa mňa je chémia medzi dvomi ľuďmi počas milovania najkrajší parfém. A, inak, ja som na vône dosť citlivá, ak mi nesadne, tak mi je z nej fyzicky zle, to by bol v posteli iný trapas, keby ma tam začalo naťahovať 😄
@anonym_autor tak napríklad Napoleona dráždilo ak jeho milovaná sa nekúpala aj týždeň a viac pred jeho prìchodom. Skús 😀
@anonym_autor tak napríklad Napoleona dráždilo ak jeho milovaná sa nekúpala aj týždeň a viac pred jeho prìchodom. Skús 😀
@anonym_49485c nie ďakujem . Rada b som ten pparfém
@anonym_autor ja obcas pouzijem esencialne oleje, vud do difuzera slebo priamo na pokozku. Afrodiziakalne su napr. Jasmin, ylang ylang, skorica, vanilka, benzoin, takze mozno sa skus pozriet, ktory oarfem ma toto v zlozeni
@anonym_autor vacsinu muzov vraj najviac pritahuje vanilka.
Ty vsak pises, ze konkretny parfem uz pouzivas. Ten ma s tebou spojeny a najskor mu vonia. Tak hladaj nieco tomu podobne. V tvojom pripade asi najskor jazminove.
Ale hladaj jemny prchavy parfem. Radsej nech v priebehu sexu/noci do rana vyprcha a necitit ho.
Lebo nieco tazsie moze sposobit, ze si v podvedomi odnesie pocit, ze sa pre nieco necitil pri tebe dobre. Kedze mu parfem nesadne, alebo ho bude trebars boliet rano hlava.
Este moznost je (ak chces iba aby bola daka vona v spalni), streknut svoj parfem na perinu (nie vankus). Jeden strek na kazdu prikryvku max. A na vzdialenejsi koniec od tvare. Pri kazdom pohybe sa vona znova uvolni, ale bude len jemna.
Ak sa obavas hanby z pachov, tak nadranom vstan, pootvor na polhodiny okno a vyvetraj.
@anonym_autor ak si škaredá a nesympatickä ,nepomôže nič, parfém z neho leva na tebe nespraví .🤣🤣🤣💓
Ja by som napríklad naparfumovanú partnerku nechcel. To čo @moonlight1210 píše mi dáva väčšiu logiku.
Tiež som za jemnú vôňu vanilky (stačí sprchový gél, alebo telové mlieko). Podľa mňa nie je dobrý nápad takto meniť parfém, je lepšie keď si zvykne na jeden, ktorý si bude automaticky spájať s Tebou.
Ale ak fakt chceš dráždivý parfém na jeho zmysly, nastriekaj si na telo sprej na medvede 😁
@anonym_autor vacsinu muzov vraj najviac pritahuje vanilka.
Ty vsak pises, ze konkretny parfem uz pouzivas. Ten ma s tebou spojeny a najskor mu vonia. Tak hladaj nieco tomu podobne. V tvojom pripade asi najskor jazminove.
Ale hladaj jemny prchavy parfem. Radsej nech v priebehu sexu/noci do rana vyprcha a necitit ho.
Lebo nieco tazsie moze sposobit, ze si v podvedomi odnesie pocit, ze sa pre nieco necitil pri tebe dobre. Kedze mu parfem nesadne, alebo ho bude trebars boliet rano hlava.
Este moznost je (ak chces iba aby bola daka vona v spalni), streknut svoj parfem na perinu (nie vankus). Jeden strek na kazdu prikryvku max. A na vzdialenejsi koniec od tvare. Pri kazdom pohybe sa vona znova uvolni, ale bude len jemna.
Ak sa obavas hanby z pachov, tak nadranom vstan, pootvor na polhodiny okno a vyvetraj.
@moonlight1210 po vyse 20 rokoch manzelstva sem tam pouzijem namiesto prirodzenej vone nieco s vanilkovym podkladom,ako pises😀muz si pochvaluje,ja tiez
Veď pre nového partnera budeš dráždivá aj bez parfému. Po 30 rokoch nepoviem.
Tu skor potesit oko pradlom a nie nos 🙂
@proste_zuza ešte lepšie rovno bez prádla, kašlať na parfém aj na prádlo 😻

na bežné nosenie používam Miracle