Aký je váš najobľúbenejší parfum?
Len malý prieskum 🙂
Chloe už niekoľko rokov 🙂
versace
@anonym_autor Chloe chloe a Libre v bielom flakóne…
Dior Hypnotic Poison
Ja som extremne citliva na vône. Znesiem na sebe len Chloe Chloe a DNKY Be deliciou
@anonym_autor Bvlgari coral
@anonym_autor Diptique Orpheon
Chanel 1957
Moschino Funny, Cerutti, Mexx woman, Dior Addict Eau de fresh.
Nicolai - Eau Mixte
Mexx woman, Gucci Premiére (už sa nevyrába), Chloe Chloe DG Light Blue pour femme a Versace Versace
@anonym_autor Chloe Chloe a teraz este najnovsi Chloe Chloe Le Parfum s bordovou maslou, len je trochu drahy
Versace Versense
Chloe Nomade a Chloe Nomade Jasmin intense. Chcela som niečo nové, vyskúšala som asi 20 vzoriek a nič. Páči sa mi ešte Carolina Herrera Very Good girl elixir, ale nie až tak ,aby som si celú fĺašu kúpila.Mám len 5ml odstrek doma. Tú Chloe Chloe majú známe, ale tiež mi to nevonia-ani na nich.Každému niečo iné vonia.Mne odporučili Versace Bright Crystal, kúpila som 30 ml a vôbec som jej neprišla na chuť nikdy.Už som si myslela,že som našla tú pravú-Armani v takej fialovo,červenej fĺaške ,tá vzorka mi sadla ako uliata a nenašla som ju už,že predaj skončil.Asi na jednej stránke mi ju vyhodilo a cca za 270 eur..Voňala tak zamatovo, kakao,vanilka,pačuli.
Asi Lancaster Aquazur. Uz ho viac ako 10 rokov nevyrabaju, tak neviem, ci to nie je len nostalgia.... mam doma flasticku a chodim si k nej privonat. Bola to moja letna vona, odvtedy si letnu neviem najst. V zime uz roky nosievam Dune od Diora, jar/jesen Trussardi My Name.
@anonym_autor j.p. gaultier LA Belle paradise Garden, XS rose Paco Rabanne
chanel allure, chanel 19
U mna dlhsie Marc Jacob - teraz uz druhy rok namiesto Daisy pouzivam Perfect a milujem ju 🙂
Dior Jadore
Guerlain .
@anonym_autor prírodný parfém soaphoria vône zmyselnosť, ženskosť a šťastie
Coco Mademoiselle a Jadore
Chloe chloe
YSL Elle

molecule 01 alebo 02, neviem sa rozhodnúť. a scandal