icon

Aký parfém používate a kde ich kúpiť?

oblaacik
29. mar 2024

Pred nejakym casom som si kupila Prada Paradox a Black Opium, kedze som roky pouzivala jednu VS vonavku a chcela som uz zmenu. Ta Prada sa mi od zaciatku nejako nepacila ked som si ju vyskusala v obchode, no po case sa tak zmeni a je to velmi pekna vona, sl som si ju kupit, no stale mi tam chyba nieco take ostrejsie, je to taka velmi ako keby pudrova vona. Black opium sa mi naopak velmi pacil ked som ho skusala, ale vydrz ma velmi slabu a ked ho nosim, tak mi pride taky nic moc. Vone ako Chanel alebo Chloe sa mi velmi nepacia, citim tam take konvalinky a nemam rada taketo kvetinove vone, skor nieco ovocne alebo sladke. Ake parfemy nosite vy? Pripadne neviete kde by som kupila nejaky vzorkovnik takych znackovejsich parfemov?

Strana
z2
jamimo
29. mar 2024

@liusa82 mám doma, tá je perfektná. 😍

liz_lemon
29. mar 2024

@mell27 a aky bol vysledok, lebo ak predavas fake, tak porusujes pravo dusevneho vlastnictva, a pochybujem, ze by mohli stale posobit

monciika
29. mar 2024

Používam Mark Jacobs perfect mne krásne vonia aj ostatní ju pochválili. A ešte aj Prada Paradoxe a Lancome idol.. a z Oriflame tiež mám zopár obľúbených. Ale tá Mark Jacobs perfect je úžasná

kamagma
29. mar 2024

Momentalne chopard-sparkling love

zuzanka1390
5. apr 2024

@oblaacik na Notine je mozne si vybrat 5 vzoriek,len nieje az taky siroky sortiment🙂

mk1111111111
5. apr 2024

Len, ked to na kazdom inak vonia. Viackrat som sa tu inspirovala a vzdy sa vratim k takej, co roky pouzivam. Na mne krasne vonia chloe chloe, vsetci sa cuduju, cim voniam a ked poviem, tak nechapu, ked si ju da niekto iny, tak im nevonia. Mam tiez hermes, karolinu, pradu, jacobsa a kopec inych a len mi to v skrinke postava, furt som na chloe chloe 🙄🤣

Strana
z2