Dali by ste na seba pánsku voňu?
Ahojte
Dali by ste na seba pansku vonu? Mne sa totiz pacia prave viac panske ako damske vone. Len ci nebudem za blaznivu ze zena a panska vona 😀
Tiež mi určité pánske vône velmi voňajú, naposledy som si tak kúpila Axe mangovo-mandarínkové, taká sladšia vôňa, že by som povedala aj taká unisex ale sú tam cítiť aj také typicky pánske tóny, párkrát som si už takto niečo pánske kúpila, ale určite by som si na seba nedala dačo výrazne pánske, korenisté, drevité, dymové...
Problem je ten ze mi neskutocne vonia DIOR SAUVAGE vonavka 😀 lenze to je cisto panska a vyrazna. Samozrejme nie sa nou obliat ale naor na zapastie si dat 😀
Problem je ten ze mi neskutocne vonia DIOR SAUVAGE vonavka 😀 lenze to je cisto panska a vyrazna. Samozrejme nie sa nou obliat ale naor na zapastie si dat 😀
@anonym_autor vážne na toto potrebuješ povolenie?
Myslím, že 99% ľudí absolútne nerozozná, či máš na sebe dámsku, alebo pánsku vôňu. Hlavne, že pekne voniaš 🙂
@anonym_autor zvyknem používať arabské lattafa, sú unisex a niektoré sú viac pánske podľa mňa, takže ano
Bežne používam pánske, či už tom Ford alebo Hugo boss, nejakú gucci a CK, čo má môj muž doma 😂. Najmä keď ma čakajú pracovné stretká alebo vybavovačky. Práve takéto “tvrdšie” vône mi dodajú také iné sebavedomie.
@anonym_autor v pohode , som za 😊👍, aj mne sa viac páčia pánske, zatiaľ kupujem iba sprcháče....psssst - nikomu to nehovor ,,😁😭😁
@anonym_autor v pohode , som za 😊👍, aj mne sa viac páčia pánske, zatiaľ kupujem iba sprcháče....psssst - nikomu to nehovor ,,😁😭😁
@ivicatolic ja vylucne pansky deodorant. Aj panske ziletky. Sem-tam aj sprchač.
@anonym_autor ano,Lolita Lempicka Green Lover krasna aj na zene
ja ked už chlapsky a má byť určeny aj pre chlapov aj ženy tak unisex ale čisto chlapsky som ešte neskúšala parfum..ani sa mi nejaky nejako extra nezapačil zatial.Ale momentálne mam pod pazuchy mužsky old spice a to by som ani nepovedala že je moc chlapsky mne skôr vonia tak ako harmanček s trochou korenia😊s ním som spokojná
Samozrejme! Pánske sú omnoho jemnejšie,nie sú presytene "kvetinami" a výraznými tónmi 😄 používam stále. Páčia sa mi jemne "drevené" tóny.

áno dala. bežne nosím pánske vône…