Ktorý Hugo Boss sa vám osvedčil pre muža okolo 45?
Používali nejakú z nich vaši chlapi? Ktorá je pekná? Potrebujem na blink objednať darček pre 45 ročného chlapa.
môj vtedy 20-ročný syn mal 1 a 2 ... pekné... ale 45-ročného nepoznám, neviem posúdiť či sa mu páčia viac svieže alebo korenisté alebo citrusové či jaké 😒...
môj syn má radšej také korenisté až zemité, teda ja mu už kupujem iba čierne ...
1 je moja najmenej obľúbená pánska vôňa, ostatné nepoznám.
Prva (zlata) je super, ostatne nepoznam.
Dík , neviem, aké presne má rád. Viem, že používal v minulosti Dior Sauvage a Dior homme a spomínal, že by chcel nejakého Bossa vyskúšať.
Momentálne je pre mňa (a manzela) top táto: VERSACE Eau Fraiche Man EdT 100 ml. Manzel ma tu prvú zlatú Boss a nechytá sa na tu Versace.
Momentálne je pre mňa (a manzela) top táto: VERSACE Eau Fraiche Man EdT 100 ml. Manzel ma tu prvú zlatú Boss a nechytá sa na tu Versace.
@andreakotesova vďaka za tip.
Dík , neviem, aké presne má rád. Viem, že používal v minulosti Dior Sauvage a Dior homme a spomínal, že by chcel nejakého Bossa vyskúšať.
@anonym_autor Ktorá je dobrá je veľmi individuálne, každému voní niečo iné a aj ku každému sa hodí iná vôňa a trochu inak sa rozvinie na ňom, ale k Sauvage má z týchto najpodobnejší vibe asi tá tretia Bottled Infinite
@anonym_autor manžel už niekoľko rokov používa tú prvú

4 druhy sú na foto.