icon

Ktorý parfum Chloe si mám kúpiť?

12. máj 2026

Raz som ho už mala ale nepamatam si že či som mala parfumovanu vodu alebo parfém a predáva notino Fejky ? Aj fann parfuméria ? A čo DM ?

moonlight1210
12. máj 2026

Notino by nemal predavat fejky.

Parfem je vyraznejsi, logiky. Trochu tazsi. Ja mam radsej EDP, ked uz, lebo je viac kvetinova a ambrova a vonu ambry milujem. Kdezto parfum ku koncu vanilkovy a ja vanilku v parfemoch velmi nemusim, aj ked je napchata vazne asi vsade (kedze je to jednoduchy dobry zaklad a muzom sa to vraj na zenach velmi paci).

Ja teraz testujem Nomade od nich a je tiez skvely. Aj EDP aj EDT. Trosku ovocno-kvetinovy a mne sa zda viac drevity, az trosku suchy. Ale mne to opresne vyhovuje.

moonlight1210
12. máj 2026

A ak sa obavas fejkov, tak skus nakupit tu: https://www.chloe.com/en-us/c/fragrances

anonym_488252
12. máj 2026

Za mna urcite chod osobne do aprfumersky sposkusat, jedna chloe ti moze sadnut ake z inej ti moze byt na grc...urcite nekupuj naslepo

anonym_9a73e0
12. máj 2026

Nie, veľké známe obchody naozaj nepredávajú fejky, keďže to je nelegálne a pri takom obrate aký majú sa niečo také nedá utulať, doviesť, vydokladovať, no proste nič. Často sú však dlho a nesprávne skladované, čo ich kvalitu môže naozaj znížiť. A tiež odporúčam ísť poskúšať.

anonym_33039d
13. máj 2026

@anonym_autor v DM Chloe nepredavaju.ja som kupovala naposledy na parfumerka.eu, maju lespie recenzie ako napriklad notino.mam ten novy parfem s hnedou maslou, neviem sa ho nabazit. A v sufliku EDP s bordovovou a este Chloe Chloe EDP z Douglas,vsetky super

autor
13. máj 2026
@anonym_33039d

@anonym_autor v DM Chloe nepredavaju.ja som kupovala naposledy na parfumerka.eu, maju lespie recenzie ako napriklad notino.mam ten novy parfem s hnedou maslou, neviem sa ho nabazit. A v sufliku EDP s bordovovou a este Chloe Chloe EDP z Douglas,vsetky super

@anonym_33039d a ktorý tu vydrží najdlhšie na tebe cítiť ? Taký zháňam 🙂

zuzinabila
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_33039d a ktorý tu vydrží najdlhšie na tebe cítiť ? Taký zháňam 🙂

@anonym_autor chloe parfum,myslim ze to je jediny parfum ktory maju v ponuke https://www.douglas.sk/sk/p/5011852032