Najlepšie dlhotrvajúce parfémy pre ženy
Ahojte žienky, prosím poraďte mi top parfem, môže byt aj sladší, ktorý vydrží dlho a je aj cítiť po niekoľkých hodinách. Rozmýšľam nad Armani Si, Si intensive, My way, My way intensive, ktorý z nich? Na leto som si kúpila Guerlain mandarine forte, na začiatok krásna citrusová vôňa, ale za chvíľu ju necítiť a to som kupovala v Douglase 😞
@michaelaaa02 Guerlain z rady Aqua Alegoria vyprchajú rýchlo všetky okrem Pamplelune. Z vôni, ktoré dávaš na výber, by som si radšej kúpila Armani My way, Si určite nie. Skús ešte Armani Because of you, alebo vône od Diora, napr. Cherie, Blooming bouquet, alebo Poison girl. V parfumérii ti budú vedieť poradiť sladký parfum s výdržou.
@jamimo prečo nie Armani Si? Ešte rozmýšľam možno nad YSL Libre... len vždy keď testujem na papierik v parfumérii, tak tie vône mi inak voňajú ako keď si ich dám na seba...
@jamimo prečo nie Armani Si? Ešte rozmýšľam možno nad YSL Libre... len vždy keď testujem na papierik v parfumérii, tak tie vône mi inak voňajú ako keď si ich dám na seba...
@michaelaaa02 za mňa osobne je Armani Si strašný smrad. Preto. YSL Libre, je ich viac, mne najviac voňala tá úplne prvá.
Parfémy vždy skúšaj na sebe, nie na papierik.
@michaelaaa02 Armani Si som mala a prešla som teraz na YSL Black opium 😊 inak tiež odporúčam skúšať skôr na seba, než na papierik, dosť sa vôňa pozmení
@michaelaaa02 ja používam Armani Si rôzne a mám tú vôňu veľmi rada. A veľmi dlho drží. Pre mňa top parfém. A rovnako neskusam na papieriky, úplne inak to cítiť ako na pokožke.
Armani Si moja srdcovka
Vydrzi strasne dlho 🥰
Vcera som si striekla v Aktione Charli za 4,59€ a este teraz mi vonaju vlasy. Ako vidis, ani v znackovom obchode nie je zrejme znacka original
@michaelaaa02 My Way je skvela, vydrzi dlho a za mna je to taka lahodka, nic tazke /ak to zena neprezenie/. Milujem aj Libre, mam aj verziu Intense. Rovnako dlha vydrz a je taka nevtierava.
Naj je vsak vyskusat na sebe, co Ti vonia a co na Tebe dlho vydrzi, lebo som mala cest skusat aj zarucene drziaky a ja po polhodine necitim nic. Napr aj spominanu Si citim kratku, My way aj na druhy den. Zavisi od toho, ake mame vnimanie voni.
Inak, tie guerlain na mne vydrzia takisto kratucko.
Na kazdom vonia parfem inak a s inou intenzitou. Na mne velmi dlho vydrzi Trussardi My Name a Dior Dune (ten ale pouzivam iba v zime). Pouzivam ich roky - Dior skoro 3 desatrocia - prave preto, ze na mne vydrzia (a samozrejme, pacia sa mi). Paci sa mi vela parfemov, ale co s nimi, ked vydrz nulova. Moja dcera pouziva Pepe Jeans Coctail Edition a ten na nej drzi ako pribity. Ja som ho raz skusila o hodinu ani chyru ani slychu.
prada paradox , armani my way ale taká prvá bledoružová a modrý vchnák tie ďalšie sa mi až tak nepáčia a ešte Lancôme idol mám velmi rada pekne vonia ale aj la vie est bell..
YSL Libre za mňa, ale ja osobne nemám rada ovocné a prehnane sladké parfemy a tento mi úplne sadol a vydrží celý deň.
@michaelaaa02 určite my way je lepší,zo sladkych je super prada paradoxe, super výdrž ma armani diamonds,
Dobrý večer prajem. Viete mi prosím vas poradiť kde by som kúpila parfemy -napodobneninu Kardashian ?Veľmi pekne ďakujem.

@michaelaaa02 Guerlain z rady Aqua Alegoria vyprchajú rýchlo všetky okrem Pamplelune. Z vôni, ktoré dávaš na výber, by som si radšej kúpila Armani My way, Si určite nie. Skús ešte Armani Because of you, alebo vône od Diora, napr. Cherie, Blooming bouquet, alebo Poison girl. V parfumérii ti budú vedieť poradiť sladký parfum s výdržou.