icon

Obľúbené a nenávidené vône

6. sep 2025

U mna su top vôna benzinu, lepidla, vyprazaneho cesnaku cibuly, horcice kremzskej, kokosoveho mlieka, mäty

V pripade vôny ktore inym vonaju ale mne sa hnusia patri vona paradajkovej polievky, paradajkovych omacok, sosovicovej polievky, vsetkych privarkov hlavne keloveho, skorice, kurkumy, zazvoru, kečupu,

marhulka13
6. sep 2025

@anonym_autor u mňa fuj karí, kurkuma, mäta, bazalka, oregano a chlieb vo vajci.
A milujem tiež vôňu benzínu a pod.smakociniek, čo sa dajú "fetovat" 😁

liusa82
6. sep 2025

ja zas oregano,bazalku,mätu a takéto rastlinné vône milujem 😊 neznášam smrad z vnútorností teda napr pečienok alebo keď sa robi karfiol z toho sa mi dvíha až žalúdok.Je toho dosť to si človek takto rýchlo ani nespomenie.A ten benzín alebo aj plyn v kuchyni ak u niekoho smrdí to neznášam.Ja hneď zbadám že sa v kuchyni varí na plyne.Tá kuchyňa má takú zvláštnu vôňu teda u mňa smrad čo neznášam od decka 😁😖

lucia13022023
6. sep 2025

Mne smrdí Horčica, morcadella, kôpor, bravčové mäso.
Vonia mi benzín, keď sa páli drevo, chladničky v obchodoch 🤣

zobaka
6. sep 2025

vona papiera, nova kniha 🌷, drevite a pudrove parfemy, vona chodnika po dazdi, ked kvitne orgovan,

upchaty odtok, spoteni ludia, ist po druhych neumytych vo vytahu to ma aj natahuje, nenavidim to, cerstve vajcia, fliacky s kapustou ble

deninka233
6. sep 2025

Zaujímavé, že dosť často sa tu spomína vôňa benzínu. To mi pripomenulo, že keď som bola dieťa tak som milovala vôňu v obchode s kobercami. To bolo jak pre ženy vojsť do parfumérie. Iba som behala od koberca ku kobercu a voňala 🤩 Príde mi, že dnes už tak intenzívne nevoňajú…
A hnusí sa mi vôňa sava. Mám na ňu už taký obranný reflex, že sa mi vždy stiahne hrdlo, vyhŕknu slzy a začnem kašlať…

liusa82
6. sep 2025

no a ešte som zabudla milujem vôňu dezinfekcie u zubára napr alebo alebo keď vchádzate do lekárne 😀

zobaka
6. sep 2025
@deninka233

Zaujímavé, že dosť často sa tu spomína vôňa benzínu. To mi pripomenulo, že keď som bola dieťa tak som milovala vôňu v obchode s kobercami. To bolo jak pre ženy vojsť do parfumérie. Iba som behala od koberca ku kobercu a voňala 🤩 Príde mi, že dnes už tak intenzívne nevoňajú…
A hnusí sa mi vôňa sava. Mám na ňu už taký obranný reflex, že sa mi vždy stiahne hrdlo, vyhŕknu slzy a začnem kašlať…

@deninka233 hej savo strasne smrdi a stipu z neho realne aj oci, pamatam covid sbou, ked bolo nakazane tym vytierat kancle, trpela som

sszuzu8
6. sep 2025

Ťažko povedať keď nemám čuch 🤣😃

autor
6. sep 2025

Ano este som zabudol voni mi velmi pokosena trava, vona z grilovacky z uhlia, vona horiaceho dreva, chodnik po dazdi je tiez top, jahody, cucoriedky.

a k tym smradom este zemlovka je dost fuj, dukatove buchticky, vyprazany karfiol blee, segedin (hoci ten mi inak chuti ale nevonia)

terezia74
6. sep 2025

@anonym_autor keď som bola tehotná, chodila som do pivnice voňať zemiaky, niekoľko krát denne 🤣

tykat
6. sep 2025

@anonym_autor milujem kopor, kupujem.si ho len ta na vonanie, uhorkovy salat, melon, broskyne, jazmin, skore rano v zahrade na dedine.

madeincssr
6. sep 2025

Pomleta kava, urobena kava, upeceny chlieb (vseobecne vona v pekarni), vona pizzerie, vonavy caj, jemne zavonanie "rumu" (umu, tuzemaku), jemne zavonanie "frantiskov", ktore sa palia na vianoce, vona borovic pri mori aj inde, vona vianocneho stromceka miesajuca sa doma s vianocnymi dobrotami (nezdravostami 😉) = jedna z voni domova, vona dreva, vona ohna z dreva, presneee - uhorkoveho salatu...

autor
6. sep 2025

Este som si spomenul :

karamel, medovnik, kava, horuca cokolada, slahacka, mydlo pevne, vona ihlicia, cerstvo upeceny chlieb, vona novej knihy, cigaretovy dom, hlavne vsak kubanske cigary, centrofixka, orgovan, vanilka, mak

Grc : krv, grep, supka z pomaranca fuj taka chemicka vona, citron

anonym_a32914
6. sep 2025

Milujem vônu májových rán...a je mi na grc z fajčenia

anonym_1730e6
6. sep 2025

Mne smrdi (napriklad) kava, cigarety, pradlo susene vonku, drozdova natierka. Vonia mi drevo, levandula, agat, piniovy haj na dovolenke, more, milujem taku tu predvianocnu skoricovo-pomarancovu vonu a samozrejme vela dalsich, ale tieto mi akurat napadli
Benzin som rada cuchala ako dieta, teraz mi to uz smrdi 😂

biba_18
6. sep 2025

ja mám rada kadidlo, dážďovky po daždi a vôňu králika…
nemám rada grcky, z tých sa dogrcam tiež hneď..
moj syn neznáša vôňu bryndze napr…
a ako dieťa som mala rada vôňu tmelu, takého oranžového…

slavomira236
6. sep 2025

@anonym_autor mam rada vonu medovky rastliny. V zahrade mi rastie pridem ku nej posucham listky a ovoniavam. Neznasam vonu benzinu.

eeffka
6. sep 2025

Mna natahuje z kavovych a cokoladovych sprchacov 🤣

laurinka27
6. sep 2025

neznášam: varené vajce na tvrdo, mäso, slanina, jaternice, varená kapusta, ryba na masle (inak mi ryby nevadia, ale na masle to je úplný hnus), spotení ľudia, alkoholici, vanilkové vône do auta, pitevňa :D

mám rada: káva, benzín, nové knihy, lekáreň, niektoré aviváže a parfémy a kozmetika, búrka, zeleninová polievka, nové apple produkty, pokosený trávnik

buberova
7. sep 2025

Neskutočne mi vonia benzín a centrofixy 🙂 tiež mám rada vôňu kokosu, škorice, vanilky, slaniny 😎😎

A neviem si spomenúť na vôňu ktorú úplne neznášam

anonym_2fc7cd
7. sep 2025

Uplne najhorsi smrad pre mna je spoteny clovek, co smrdi ako mokra skysnuta handra🤢 To fakt nedavam. Dalej dym z cigariet. A ked ma niekto na sebe veci vyprate v oleji do prania a citit ho tak,ze uz ani v miestnosti davno nie je,ale "vona" zostala.
Milujem: vonu ihlicia a lesa, vonu kopru,melona, medovnikov, cokolady, kavy,hoci ju nepijem😃

anonym_44acd8
7. sep 2025

Smrdia mi parfemy puela, čokoľvek vyprážané a opražená cibuľa,kysla kapusta.vonia mi benzín,riedidlo,lak na nechty,

anonym_6bbb07
7. sep 2025

Neznasam hlavne to, co mi ide cez okna do bytu od susedov - hlavne prilis vonave pradlo, ale ze desne, cigaretovy dym, a najhorsie su asi tie ovocne cigarety, ktore smrdia ako hnoj.
Este ked griluju na balkone, tak fajn 😀

malinovka333
7. sep 2025

U mna je top benzin a potom otvoreny balicek zrnkovej kavy, aa nase susene hriby tie chodim normalne do spajzy ovoniavat. Neznesiem upoteneho cloveka hlavne pazuchy vtedy ma napina nic ine mi asi nevadi

margotka17
9. sep 2025

@anonym_autor mne vonia čerstvo pokosená tráva, nové topánky, guma pre školákov na gumovanie, benzín, bazalka. Neznášam vôňu paradajkovej polievky, ale milujem paradajkovú omáčku, čo teda sama seba nechápem.

leuska0910
9. sep 2025

Milujem vonu pokosenej travy a neznasam mäsovy smrad pri vareni.

miriam3334
11. sep 2025
@anonym_44acd8

Smrdia mi parfemy puela, čokoľvek vyprážané a opražená cibuľa,kysla kapusta.vonia mi benzín,riedidlo,lak na nechty,

@anonym_44acd8 to vyzerá na feťáka ....

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
henka_
3. nov 2025

Mne veľmi vonia kvitnúci orgován, pokosené tráva čo sa týka voňaviek mám rada korenisté ťažké vône alebo potom gurmánske vône. Nenavidím smrad iqosu, surového mäsa a vareného karfiolu.

saxana000
3. nov 2025

Mne voni ked sa skrkne zapalka.a ked v elte burka.oplachne rozhoruceny beton.
Neznasam ked sa vari tekvicovy privarok natiahlo.ma uz pri vytahu. Rovnako mi smrdi pokosena trava.