icon

Parfum vonia inak než tester. Má zmysel výmena?

Dnes o 04:49

V predajni mi voňal, ale doma je na koži oveľa sladší a po chvíli mi z neho bolí hlava. Použila som ho zatiaľ len raz. Má zmysel skúsiť sa v obchode dohodnúť na výmene, alebo sa rozbalené parfumy vôbec neriešia?

anonym_21b0e3
Dnes o 04:52

Je normálne, že parfém na pokožke vonia inak a zmení vôňu
Nemyslím si, že ti ho vymenia ale skús

moonlight1210
Dnes o 05:09

@anonym_autor pretoze v predajni casto citis tu vonu pomiesanu s vonami inych parfemov. A hlavne ich dlhotrvajuce zlozky, co je casto vanilkovy zaklad.
V takej sephore, douglas a pod. na metre citit tento zaklad po celej predajni. Takze vybrat si spravne parfem je obcas problem, lebo uz k regalu clovek pristupuje s ovplyvnenym cuchom.

A ak si si predtym este nahodou privonala aj k inemu parfemu, tak to mohlo tvoj dojem tiez skreslit.

Skus ho znova strieknut trochu na papierik/servitku. Ak ti bude vonat, tak ho pouzivaj iba na obleceni, aby si ho drzala od seba oddeleny. Nie priamo na kozi. Na kozi kazdy parfem reaguje inak.

A naspat ti ho rozbaleny uz zial asi nevezmu. Na to tam maju tie testery.

citronove_koliesko
Dnes o 05:38

@anonym_autor ja som to mala doteraz s kazdym parfemom aj s toaletnou vodou, neviem preco, nezistila som, prestala som ich pouzivat. Vzdy som skusila po par mesiacoch aj rokoch a vzdy to iste, tester na kozi aj na papieriku vyborny, kupeny parfem katastrofa, citim tam aj nejaku chem.zlozku a musim to po case zmyt lebo ma boli hlava a je mi na vracanie. Kazdy jeden parfem za 30 rokov bol takyto. A to som kupovala vyhradne v overenych predajniach.

citronove_koliesko
Dnes o 05:42

Bola som pozriet co som kupila naposledy cca pred 2r Naturella Yves Rocher, mam ho v kupelni ze pomaly po malych strekoch vypotrebujem ako vonu do kupelne a este tam je z neho 3/4 nie a nie sa ho zbavit 😅

anonym_7907ef
Dnes o 05:48

Parfum si kupujem tyk, že stretnem na 3-4 miesta na pokožku a idem von na čerstvý vzduch
Vyskúšam to tak aspoň 2x a ak mi vonia na vzduchu tak môžem kúpiť

V predajni du často aj kúsky s lávovými ženami ktoré majú “vyčistiť od vôni tvoj nos”

anonym_21b0e3
Dnes o 06:05
@citronove_koliesko

@anonym_autor ja som to mala doteraz s kazdym parfemom aj s toaletnou vodou, neviem preco, nezistila som, prestala som ich pouzivat. Vzdy som skusila po par mesiacoch aj rokoch a vzdy to iste, tester na kozi aj na papieriku vyborny, kupeny parfem katastrofa, citim tam aj nejaku chem.zlozku a musim to po case zmyt lebo ma boli hlava a je mi na vracanie. Kazdy jeden parfem za 30 rokov bol takyto. A to som kupovala vyhradne v overenych predajniach.

@citronove_koliesko na každej pokožke inak ten parfém ,, pôsobí ,,
Chemicke zloženie pokožky, suchšia/mastnejsia,strava, hormóny,lieky atď 🙂

bg92
Dnes o 06:54

Rozbaleny pouzity produkt sa neda vratit len preto, ze ti nevonia. Ak by to bola reklamacia v style, ze je pokazeny tak ano ale inak nie

anonym_5d3fad
Dnes o 07:05

@anonym_autor keď si použila, určite ti ho nevrátia späť. Čo by s ním robili...je to strata pre nich

citronove_koliesko
Dnes o 07:10

@anonym_autor mozes skusit predat niekomu znamemu kto taky pouziva za polovicnu ci tretinovu cenu.

zuzubb007
Dnes o 07:25

Dohodnúť na výmene ? 🤣 Snívaš? Parfém, ktorý raz otvoríš sa už nedá vrátiť, čo myslíš to by každý robil takýto bordel, ostáva ti ho dakomu darovať ak sa ti nepáči, stalo sa to aj mne roky dozadu, dala som ho mamine jej sadol

biba_18
Dnes o 10:17

tak ho posuň ďalej. daj mame, kamoške, kamoškinej kamoške… keď je drahší tak skús predať…

anika
Dnes o 13:26

A si musim adpon 3x vyskusat parfem, kym si ho. kupim a ani to nie je istota, ze sa mi po kratkom case znepaci, preto si kupujem najmensie balenia