icon

Používate parfum každý deň?

Dnes o 11:29

Ahojte,
používate parfém každý deň? Máte jeden, ktorý používate stále alebo ich striedate podľa nálady?
Myslíte si, že vôňa vie dotvoriť celkový "obraz" človeka?

Strana
z2
anonym_7b2b23
Dnes o 11:30

Nie nepoužívam vôbec, mne ako astmatičke to vadí.na sebe aj na iných

belllinka
Dnes o 11:31

Mňa by zaujímalo, či používajú parfém aj tie ženy, ktoré používajú oleje do prania

crazy_cat_lady
Dnes o 11:33

Ano, vacsinou kazdy den a striedam ich

nikoletta1712
Dnes o 11:34

@anonym_autor Nevyjdem na ulicu bez parfemu…A áno, striedam 3 parfumy…

maryetta
Dnes o 11:35
@belllinka

Mňa by zaujímalo, či používajú parfém aj tie ženy, ktoré používajú oleje do prania

@belllinka brrrr to uz musi byt iny hnus.
Ale pocas tehu raz sme isli zubackou. A tam veru musel mat niekto aj ten olej a neviem ci ona alebo ina extremne silny parfem. Mix hodny 🤮🤮🤮 aspon teda pocas mojho tehu.

maryetta
Dnes o 11:37

Ale mam 2parfemy ktore striedam. Uz skoro 20rokov 🤣🙈 aj ked kupim alebo dostanem iny. Tieto musim mat.
Ck-in2u
A Christina Aguilera

anonym_8b7ce5
Dnes o 11:37

@anonym_autor mat tvoje problemy

januska12323
Dnes o 11:39

Nepoužívam, iba občas.

petracandle
Dnes o 11:39
@maryetta

Ale mam 2parfemy ktore striedam. Uz skoro 20rokov 🤣🙈 aj ked kupim alebo dostanem iny. Tieto musim mat.
Ck-in2u
A Christina Aguilera

@maryetta to nie sú "parfémy" ale skôr toaletné vody

simsalabim
Dnes o 11:41

Ano, striedam 3 - jeden na chladne rocne obdobie (ten pouziva uz vyse 25 rokov), druhy na teple a treti na horuce 🙂

petracandle
Dnes o 11:42

Prečo sa slovo parfém používa ako synonymum pre "vôňu"? Parfém je predsa najkoncentrovanejšia forma vône. Väčšina z vás používa toaletné vody alebo parfumovane vody.

maryetta
@petracandle

@maryetta to nie sú "parfémy" ale skôr toaletné vody

@petracandle ok tak parfumovana voda ako sa to uvadza.

paulinoocka

Jasné. Ale zase smeti bez neho vysypem 🙂 Čo sa týka striedania tých parfémov, tak veeľmi dlhé roky používam jeden a ten istý 🙂 Iný sa mi proste nepáči.

cyberk
Dnes o 11:49

Jasne ze 🙂 snazim sa nezabudat par x streknut, ked idem von 🙂 mne sa to paci, ked niekto vonia :D

anonym_879e1e
Dnes o 11:50

áno, kedže denne sa stretávam v práci s x ludmi

anonym_6db8f2
Dnes o 11:54

pouzivam parfumovy extrakt kazdy den, iba jeden jemny strek, podla mna to dotvara celkovy dojem

stellarstar
Dnes o 12:00

Áno dávam ak ráno nezabudnem

zuzacka16
Dnes o 12:17

áno, používam, pracujem denno-denne s ľuďmi, mám ich viacero, ale riadim sa tým aké je ročné obdobie, teda iný mám na zimu, iný zas v lete..ale nemám striktne že 2-3 druhy kupujem od toho istého výrobcu, rada vyskúšam aj novinky a tak..

abbey1
Dnes o 12:18

Áno, striedam ca 3 podľa príležitosti, nálady, počasia, oblečenia.

manzanillaa
Dnes o 12:31

Ja sa voniam menej,keďže ma dosť často potom boli zo silnejšej vône hlava... používam antiperspirant samozrejme a väčšinou v zime trosku sladšiu vôňu,teraz mam od manžela nejakého Hugo bossa a v lete skôr svieže citrusové,ale max.2 streky

biba_18
Dnes o 12:43

mám milion parfumov a dám si podľa nálady, každý deň...

anonym_e8b397
Dnes o 12:44
@belllinka

@anonym_autor áno používam každý deň, striedam aj podľa ročného obdobia, aj podľa príležítosti
@belllinka používajú, určite, potom keď k tebe nastúpia do výťahu, tak ideš vyskočiť za jazdy, čo sa nedá pri nich vydržaťm ako sa vône prebíjajú

a0
Dnes o 12:46

Mám 3 obľúbené už roky. Nedávam si ich každý deň, lebo väčšinu dni idem len zaniesť deti do školy, do fitka a späť domov 🙂.

anonym_bd0a2d
Dnes o 13:01

Mne vadi este aj ked po niekom nasmradenom parfemom nastupim do vytahu. Tak je to take, niekto sa rad navonavkuje a dalsiemu ten smrad vadi.

saxana000
Dnes o 13:13

Parfem pouzivam 2x za rok na ples svadbu a podobne velke prilezitosti trvajuce niekolko hodin kedy idem vycesana namalovana a elegantne oblecena.
Na bezny den mi staci sprcha tuhy deodorant a obycajna toaletna voda z avonu alebo oriflame.take lahke kozmeticke dva streky po bokoch.nepotrebujem odpalit čuchove bunky každemu okolo koho prejdem. Preferujem lahke svieze kventinkove vone v zime aj v lete.nemam rada sladke ani koreniste vone

anonym_a7094d
Dnes o 13:33

nepoužívam a nerada čuchám na ostatných, niektoré mi vyslovenie vadia a chce sa mi z nich vracať, hlavne neznesiem pudrové vône, pre mňa smrady.

moonlight1210
Dnes o 13:56

Pouzivam denne. Mam rozne. Rozdelene na doma a na verejnost.

Tie na doma su len toaletne vody. Take jemne. Mam rada, ak som umyta a zlahka voniam (niekedy aj trosicku primalovana - obocie, linka).
Ale nie uplne vzdy si dam na doma aj vonu. Skor podla nalady.

20erika07
Dnes o 14:03

Používam ak nezabudnem, vacsinou zabudnem , ale iba jednu vôňu, ktorú zbožňujem versace bright crystal absolu .

titla
Dnes o 14:52

Cez pracovny tyzden pouzivam denne, rano pred odchodom do prace si streknem. Cez vikend len v ramci spolocenskych udalosti. Zvycajne mam jeden parfem, max 2 a ten pouzivam. Zvyknem sa vraciat k overenym vonam, ale skusam aj nove.

lakebabe
Dnes o 15:00

@anonym_autor jasne kazde ráno automaticky striedam asi tri v zime a v lete zas ine

Strana
z2