Používate parfum každý deň?
Ahojte,
používate parfém každý deň? Máte jeden, ktorý používate stále alebo ich striedate podľa nálady?
Myslíte si, že vôňa vie dotvoriť celkový "obraz" človeka?
Mňa by zaujímalo, či používajú parfém aj tie ženy, ktoré používajú oleje do prania
Ano, vacsinou kazdy den a striedam ich
@anonym_autor Nevyjdem na ulicu bez parfemu…A áno, striedam 3 parfumy…
Mňa by zaujímalo, či používajú parfém aj tie ženy, ktoré používajú oleje do prania
@belllinka brrrr to uz musi byt iny hnus.
Ale pocas tehu raz sme isli zubackou. A tam veru musel mat niekto aj ten olej a neviem ci ona alebo ina extremne silny parfem. Mix hodny 🤮🤮🤮 aspon teda pocas mojho tehu.
Ale mam 2parfemy ktore striedam. Uz skoro 20rokov 🤣🙈 aj ked kupim alebo dostanem iny. Tieto musim mat.
Ck-in2u
A Christina Aguilera
@anonym_autor mat tvoje problemy
Nepoužívam, iba občas.
Ale mam 2parfemy ktore striedam. Uz skoro 20rokov 🤣🙈 aj ked kupim alebo dostanem iny. Tieto musim mat.
Ck-in2u
A Christina Aguilera
@maryetta to nie sú "parfémy" ale skôr toaletné vody
Ano, striedam 3 - jeden na chladne rocne obdobie (ten pouziva uz vyse 25 rokov), druhy na teple a treti na horuce 🙂
Prečo sa slovo parfém používa ako synonymum pre "vôňu"? Parfém je predsa najkoncentrovanejšia forma vône. Väčšina z vás používa toaletné vody alebo parfumovane vody.
@maryetta to nie sú "parfémy" ale skôr toaletné vody
@petracandle ok tak parfumovana voda ako sa to uvadza.
Jasné. Ale zase smeti bez neho vysypem 🙂 Čo sa týka striedania tých parfémov, tak veeľmi dlhé roky používam jeden a ten istý 🙂 Iný sa mi proste nepáči.
Jasne ze 🙂 snazim sa nezabudat par x streknut, ked idem von 🙂 mne sa to paci, ked niekto vonia :D
áno, kedže denne sa stretávam v práci s x ludmi
pouzivam parfumovy extrakt kazdy den, iba jeden jemny strek, podla mna to dotvara celkovy dojem
Áno dávam ak ráno nezabudnem
áno, používam, pracujem denno-denne s ľuďmi, mám ich viacero, ale riadim sa tým aké je ročné obdobie, teda iný mám na zimu, iný zas v lete..ale nemám striktne že 2-3 druhy kupujem od toho istého výrobcu, rada vyskúšam aj novinky a tak..
Áno, striedam ca 3 podľa príležitosti, nálady, počasia, oblečenia.
Ja sa voniam menej,keďže ma dosť často potom boli zo silnejšej vône hlava... používam antiperspirant samozrejme a väčšinou v zime trosku sladšiu vôňu,teraz mam od manžela nejakého Hugo bossa a v lete skôr svieže citrusové,ale max.2 streky
mám milion parfumov a dám si podľa nálady, každý deň...
@anonym_autor áno používam každý deň, striedam aj podľa ročného obdobia, aj podľa príležítosti
@belllinka používajú, určite, potom keď k tebe nastúpia do výťahu, tak ideš vyskočiť za jazdy, čo sa nedá pri nich vydržaťm ako sa vône prebíjajú
Mám 3 obľúbené už roky. Nedávam si ich každý deň, lebo väčšinu dni idem len zaniesť deti do školy, do fitka a späť domov 🙂.
Mne vadi este aj ked po niekom nasmradenom parfemom nastupim do vytahu. Tak je to take, niekto sa rad navonavkuje a dalsiemu ten smrad vadi.
Parfem pouzivam 2x za rok na ples svadbu a podobne velke prilezitosti trvajuce niekolko hodin kedy idem vycesana namalovana a elegantne oblecena.
Na bezny den mi staci sprcha tuhy deodorant a obycajna toaletna voda z avonu alebo oriflame.take lahke kozmeticke dva streky po bokoch.nepotrebujem odpalit čuchove bunky každemu okolo koho prejdem. Preferujem lahke svieze kventinkove vone v zime aj v lete.nemam rada sladke ani koreniste vone
nepoužívam a nerada čuchám na ostatných, niektoré mi vyslovenie vadia a chce sa mi z nich vracať, hlavne neznesiem pudrové vône, pre mňa smrady.
Pouzivam denne. Mam rozne. Rozdelene na doma a na verejnost.
Tie na doma su len toaletne vody. Take jemne. Mam rada, ak som umyta a zlahka voniam (niekedy aj trosicku primalovana - obocie, linka).
Ale nie uplne vzdy si dam na doma aj vonu. Skor podla nalady.
Používam ak nezabudnem, vacsinou zabudnem , ale iba jednu vôňu, ktorú zbožňujem versace bright crystal absolu .
Cez pracovny tyzden pouzivam denne, rano pred odchodom do prace si streknem. Cez vikend len v ramci spolocenskych udalosti. Zvycajne mam jeden parfem, max 2 a ten pouzivam. Zvyknem sa vraciat k overenym vonam, ale skusam aj nove.
@anonym_autor jasne kazde ráno automaticky striedam asi tri v zime a v lete zas ine

Nie nepoužívam vôbec, mne ako astmatičke to vadí.na sebe aj na iných