Používate parfum každý deň?
Ahojte,
používate parfém každý deň? Máte jeden, ktorý používate stále alebo ich striedate podľa nálady?
Myslíte si, že vôňa vie dotvoriť celkový "obraz" človeka?
Nepoužívam parfémy takmer vôbec, bolí ma z nich hlava. Keď idem na rande, tak si trošku dám, ale len veľmi mierne.
Parfém nie, ale toaletnú alebo parfémovanú vodu používam každý deň (okrem dní, keď som celý deň doma a napríklad upratujem). A striedam: "ťažšiu" vôňu na zimu a "ľahšiu" (ovocnejšiu alebo kvetinovejšiu) na leto.
ja používam, pokiaľ nezabudnem, ale som skôr používateľ toaletných vôní a nie priamo parfumu....jeden parfum mi mama doniesla z FR a poviem rovno, že každému sa páči, len mne nie, myslím tým, že na mne, ked som ho mala, tak každý, že je to zaujímavá a pekná vôňa, mne doslova vadí niečo na ňom, tak ho mám odložený...popravde, mne prekážalo aj to na parféme, že ozaj držal vôňu a neviem si predstaviť mať len ten jeden, na ktorý by som bola akoby ´´ viazaná´´, kedže napríklad kabát neperiem po jednom použití, ani sveter , čo si dám navrch blúzky neperiem po jednom použití a tú vôňu pokiaľ je intenzívna cítiť a prebíjanie inou nenávidím, lebo to často cítiť úplne hrozne
Používam, denne, mam rôzne, drahšie, obľúbené.. volím podľa nálady, oblečenia, situácie.. kde idem, s kym sa mam stretnúť..
Pre mne je vôňa ako puzzle z obrazu, ako umyť si zuby..
Takze používam, mam bohatú zbierku.
@anonym_autor mám viac parfumov, tie lepšie, drahšie mám len doma (asi 6-7ks okolo 100€/ks) dávam si ich každé ráno podľa nálady. V práci mám asi 2, 2-3x sa streknem, 2nosim v kabelke, asi 4-5 mám v aute (autoparfemy🤣), také lacné, ale zvyknem si ich dať aj na seba, ak mám náladu…. Nie sú originál do auta, ale sú fakt lacné, do cca 20€.
@anonym_autor mám viac parfumov, tie lepšie, drahšie mám len doma (asi 6-7ks okolo 100€/ks) dávam si ich každé ráno podľa nálady. V práci mám asi 2, 2-3x sa streknem, 2nosim v kabelke, asi 4-5 mám v aute (autoparfemy🤣), také lacné, ale zvyknem si ich dať aj na seba, ak mám náladu…. Nie sú originál do auta, ale sú fakt lacné, do cca 20€.
@anonym_f58ee4 ako toto funguje? len mi to objasni
ja fakt toto asi nikdy nepochopim, ze streknem si raz za dva dni inu, kazdy den podla nalady.....to ozaj?
ja fakt toto asi nikdy nepochopim, ze streknem si raz za dva dni inu, kazdy den podla nalady.....to ozaj?
@znamanneznama jasne, kazdy den je iny, iný program, ľudia..
K dr si nedám vonu, kt nosím na stretnutia, atď..
Tiež aktuálne zimné vyrazne, sladké vône nenosím na jar, ci v lete.
@anonym_f58ee4 ako toto funguje? len mi to objasni
Pre mňa je to normálne. 😀

vône sú môj koniček aj ich zbieram.Lacnejšie drahšie podla toho ako zaujme.Neviem si jeden deň predstaviť bez vône použivam podla ročneho obdobia,nálady.Nevedela by som mať jednu vôňu alebo pár a poznám takých dosť žien pre mňa je to nuda.A málokedy kúpim dvakrát po sebe rovnakú vôňu.To už musi byť.Jedine vtedy ak ma boli hlava sa neprestrieknem ničim ☺