icon

Používate parfum každý deň?

Dnes o 11:29

Ahojte,
používate parfém každý deň? Máte jeden, ktorý používate stále alebo ich striedate podľa nálady?
Myslíte si, že vôňa vie dotvoriť celkový "obraz" človeka?

Strana
z2
liusa82
Dnes o 15:04

vône sú môj koniček aj ich zbieram.Lacnejšie drahšie podla toho ako zaujme.Neviem si jeden deň predstaviť bez vône použivam podla ročneho obdobia,nálady.Nevedela by som mať jednu vôňu alebo pár a poznám takých dosť žien pre mňa je to nuda.A málokedy kúpim dvakrát po sebe rovnakú vôňu.To už musi byť.Jedine vtedy ak ma boli hlava sa neprestrieknem ničim ☺

marci9
Dnes o 15:19

Nepoužívam parfémy takmer vôbec, bolí ma z nich hlava. Keď idem na rande, tak si trošku dám, ale len veľmi mierne.

ivanaks
Dnes o 15:38

Parfém nie, ale toaletnú alebo parfémovanú vodu používam každý deň (okrem dní, keď som celý deň doma a napríklad upratujem). A striedam: "ťažšiu" vôňu na zimu a "ľahšiu" (ovocnejšiu alebo kvetinovejšiu) na leto.

znamanneznama
Dnes o 15:41

ja používam, pokiaľ nezabudnem, ale som skôr používateľ toaletných vôní a nie priamo parfumu....jeden parfum mi mama doniesla z FR a poviem rovno, že každému sa páči, len mne nie, myslím tým, že na mne, ked som ho mala, tak každý, že je to zaujímavá a pekná vôňa, mne doslova vadí niečo na ňom, tak ho mám odložený...popravde, mne prekážalo aj to na parféme, že ozaj držal vôňu a neviem si predstaviť mať len ten jeden, na ktorý by som bola akoby ´´ viazaná´´, kedže napríklad kabát neperiem po jednom použití, ani sveter , čo si dám navrch blúzky neperiem po jednom použití a tú vôňu pokiaľ je intenzívna cítiť a prebíjanie inou nenávidím, lebo to často cítiť úplne hrozne

mk22
Dnes o 15:46

Používam, denne, mam rôzne, drahšie, obľúbené.. volím podľa nálady, oblečenia, situácie.. kde idem, s kym sa mam stretnúť..
Pre mne je vôňa ako puzzle z obrazu, ako umyť si zuby..
Takze používam, mam bohatú zbierku.

anonym_f58ee4
Dnes o 17:55

@anonym_autor mám viac parfumov, tie lepšie, drahšie mám len doma (asi 6-7ks okolo 100€/ks) dávam si ich každé ráno podľa nálady. V práci mám asi 2, 2-3x sa streknem, 2nosim v kabelke, asi 4-5 mám v aute (autoparfemy🤣), také lacné, ale zvyknem si ich dať aj na seba, ak mám náladu…. Nie sú originál do auta, ale sú fakt lacné, do cca 20€.

znamanneznama
Dnes o 17:57
@anonym_f58ee4

@anonym_autor mám viac parfumov, tie lepšie, drahšie mám len doma (asi 6-7ks okolo 100€/ks) dávam si ich každé ráno podľa nálady. V práci mám asi 2, 2-3x sa streknem, 2nosim v kabelke, asi 4-5 mám v aute (autoparfemy🤣), také lacné, ale zvyknem si ich dať aj na seba, ak mám náladu…. Nie sú originál do auta, ale sú fakt lacné, do cca 20€.

@anonym_f58ee4 ako toto funguje? len mi to objasni

znamanneznama
Dnes o 17:58

ja fakt toto asi nikdy nepochopim, ze streknem si raz za dva dni inu, kazdy den podla nalady.....to ozaj?

mk22
Dnes o 18:01
@znamanneznama

ja fakt toto asi nikdy nepochopim, ze streknem si raz za dva dni inu, kazdy den podla nalady.....to ozaj?

@znamanneznama jasne, kazdy den je iny, iný program, ľudia..
K dr si nedám vonu, kt nosím na stretnutia, atď..
Tiež aktuálne zimné vyrazne, sladké vône nenosím na jar, ci v lete.

anonym_f58ee4
Dnes o 18:15
@znamanneznama

@anonym_f58ee4 ako toto funguje? len mi to objasni

Pre mňa je to normálne. 😀

Strana
z2