icon

Skúsenosti s parfumami Yodeyma: Oplatí sa kúpa?

3. júl 2026

prosím vás, aké máte skúsenosti ? oplatí sa, alebo radšej investovať do originál parfému ?

maninthemirror
•
3. júl 2026

Ja mám ich parfumy rada. Vzhľadom na ich cenu sú prekvapivo dlhotrvajúce. Podľa mňa sa ich určite oplatí aspoň vyskúšať.

autor
•
3. júl 2026
@maninthemirror

Ja mám ich parfumy rada. Vzhľadom na ich cenu sú prekvapivo dlhotrvajúce. Podľa mňa sa ich určite oplatí aspoň vyskúšať.

@maninthemirror ďakujem krásne . Chcela by som Carolinu Herrera ... vyskúšam

maninthemirror
•
3. júl 2026
@anonym_autor

@maninthemirror ďakujem krásne . Chcela by som Carolinu Herrera ... vyskúšam

@anonym_autor To je moja najoblúbenšia

autor
•
3. júl 2026
@maninthemirror

@anonym_autor To je moja najoblúbenšia

@maninthemirror a je totožná s originálom ?

anonym_f0abf3
•
3. júl 2026

Príjem sa s otázkou, či ste nemali niekto Baccarat od Yodeyma? Milujem ten parfum, ale tá cena....

anonym_d78fb1
•
3. júl 2026

Yodeyma pouzivam. Ak poznas vone, nie je to uplne ako original. Citit tam rozdiel. Ale za mna su spomedzi znaciek co predavaju tieto fejky asi najkvalitnejsie..

anonym_e71433
•
3. júl 2026
@anonym_f0abf3

Príjem sa s otázkou, či ste nemali niekto Baccarat od Yodeyma? Milujem ten parfum, ale tá cena....

@anonym_f0abf3 mám a je super

anonym_f0abf3
•
3. júl 2026
@anonym_e71433

@anonym_f0abf3 mám a je super

@anonym_e71433 a podobá sa teda originálu celkom alebo je tam cítiť nejaký rozdiel?

anonym_e71433
•
3. júl 2026
@anonym_f0abf3

@anonym_e71433 a podobá sa teda originálu celkom alebo je tam cítiť nejaký rozdiel?

@anonym_f0abf3 rozdiel necítiť, je super
Teraz mám DG Light blue Kara a tiež super

anonym_f0abf3
•
3. júl 2026
@anonym_e71433

@anonym_f0abf3 rozdiel necítiť, je super
Teraz mám DG Light blue Kara a tiež super

@anonym_e71433 ďakujem, tak isto skúsim. Mala som teraz nejaký čas Cloud, ale ten je oproti baccaratu o dosť sladší mám pocit a taký dosť kokosový. Akože vonia pekne, ale nie je taký elegantný ako Baccarat 😅

ludmila_08
•
26. sep 2026

Za tu cenu sa určite oplatia 😄. Ale rozhodne odporúčam skúsiť aj Verset Parfums, je to od toho istého výrobcu, ale predávať to môžu iba lekárne a za mna sú ešte kvalitnejšie vo výdrži. Teraz dosť používam My Way Giorgio Armani, vo versete to je Be Amy. Objednávam z tadialto https://www.vonya.sk/verset-be-amy/

autor
•
26. sep 2026
@ludmila_08

Za tu cenu sa určite oplatia 😄. Ale rozhodne odporúčam skúsiť aj Verset Parfums, je to od toho istého výrobcu, ale predávať to môžu iba lekárne a za mna sú ešte kvalitnejšie vo výdrži. Teraz dosť používam My Way Giorgio Armani, vo versete to je Be Amy. Objednávam z tadialto https://www.vonya.sk/verset-be-amy/

@ludmila_08 dakujem ❤