icon

Skúsenosti s parfumami Yodeyma: Oplatí sa kúpa?

3. júl 2026

prosím vás, aké máte skúsenosti ? oplatí sa, alebo radšej investovať do originál parfému ?

maninthemirror
3. júl 2026

Ja mám ich parfumy rada. Vzhľadom na ich cenu sú prekvapivo dlhotrvajúce. Podľa mňa sa ich určite oplatí aspoň vyskúšať.

autor
3. júl 2026
@maninthemirror

Ja mám ich parfumy rada. Vzhľadom na ich cenu sú prekvapivo dlhotrvajúce. Podľa mňa sa ich určite oplatí aspoň vyskúšať.

@maninthemirror ďakujem krásne . Chcela by som Carolinu Herrera ... vyskúšam

maninthemirror
3. júl 2026
@anonym_autor

@maninthemirror ďakujem krásne . Chcela by som Carolinu Herrera ... vyskúšam

@anonym_autor To je moja najoblúbenšia

autor
3. júl 2026
@maninthemirror

@anonym_autor To je moja najoblúbenšia

@maninthemirror a je totožná s originálom ?

anonym_f0abf3
3. júl 2026

Príjem sa s otázkou, či ste nemali niekto Baccarat od Yodeyma? Milujem ten parfum, ale tá cena....

anonym_d78fb1
3. júl 2026

Yodeyma pouzivam. Ak poznas vone, nie je to uplne ako original. Citit tam rozdiel. Ale za mna su spomedzi znaciek co predavaju tieto fejky asi najkvalitnejsie..

anonym_e71433
3. júl 2026
@anonym_f0abf3

Príjem sa s otázkou, či ste nemali niekto Baccarat od Yodeyma? Milujem ten parfum, ale tá cena....

@anonym_f0abf3 mám a je super

anonym_f0abf3
3. júl 2026
@anonym_e71433

@anonym_f0abf3 mám a je super

@anonym_e71433 a podobá sa teda originálu celkom alebo je tam cítiť nejaký rozdiel?

anonym_e71433
3. júl 2026
@anonym_f0abf3

@anonym_e71433 a podobá sa teda originálu celkom alebo je tam cítiť nejaký rozdiel?

@anonym_f0abf3 rozdiel necítiť, je super
Teraz mám DG Light blue Kara a tiež super

anonym_f0abf3
3. júl 2026
@anonym_e71433

@anonym_f0abf3 rozdiel necítiť, je super
Teraz mám DG Light blue Kara a tiež super

@anonym_e71433 ďakujem, tak isto skúsim. Mala som teraz nejaký čas Cloud, ale ten je oproti baccaratu o dosť sladší mám pocit a taký dosť kokosový. Akože vonia pekne, ale nie je taký elegantný ako Baccarat 😅