icon

Čo poviete na predajňu Extratech Čemerné?

mimucha
21. máj 2024
janohrenkovsky
21. máj 2024

@mimucha Otras, majiteľ je neuveriteľne arogantný, ktorý sa hrubo správa nielen k zamestnancom, ale aj k zákazníkom. Mňa osobne chcel a okradol o niekoľko desiatok eur. Pozor na to, čo vám uvedie na bloček. A pozor na to, na akej sume sa dohodnete, nech vám to potvrdí písomne, pretože vás okradnú, ani nebudete vedieť ako, my osobne sme už podali sťažnosť cez inšpekciu. 🫣 Osobne by som tam už nešiel. Určite radšej hocikam, kde ma nikto neošklbe. Len hľadá, kde komu zvýšiť cenu, nablokuje kadečo v službách a dohoda za cenu služby mu nič nehovorí. Nedá vám ani potvrdenie o dohodnutej sume. A pozor na to, čo podpisujete.
Otras. Pozor, naozaj. Pokojne mi napíšte.

extratech
7. jún 2026

Dobrý deň, vážený zákazník.

Vzniknutá situácia nás úprimne mrzí a radi by sme uviedli veci na pravú mieru.

Priznávame našu chybu, že sme vás po detailnej obhliadke stroja a zistení ďalších skrytých závad vopred telefonicky neinformovali o navýšení ceny oproti predbežnému odhadu. V plnej sezóne sa snažíme stroje opravovať v čo najkratšom čase, čo nás však neospravedlňuje z porušenia tohto interného postupu. Za toto administratívne zlyhanie sa vám ospravedlňujeme.

Dôrazne sa však musíme ohradiť voči tvrdeniu, že sme vás okradli. Naším cieľom bolo situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti, a preto sme pristúpili k nasledovným krokom:

Pri preberaní stroja sme vám na základe vašej nespokojnosti vôbec neúčtovali prácu mechanika, zaplatili ste výhradne za použité náhradné diely.

Následne sme sa rozhodli urobiť maximálne ústretový krok a vrátili sme vám na účet celú zaplatenú sumu.

Výsledkom celej situácie je, že máte stroj kompletne opravený a všetky náhradné diely aj vykonanú prácu ste dostali úplne zadarmo. Celú opravu tak plne financoval náš servis.

Vami spomínaný podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu (ŠOI) už bol podaný a z našej strany kompletne vyriešený. Orgánom kontroly sme poskytli plnú súčinnosť vrátane dokladov o tom, že vám bola celá finančná čiastka vrátená. Veríme, že toto nadštandardné gesto z našej strany jasne dokazuje, že naším cieľom nie je nikoho „ošklbať“, ale postaviť sa k chybám v komunikácii čelom a hľadať riešenie v prospech zákazníka.

S pozdravom,
Vedenie servisu