Detský lekár vo Vranove

mery1314
7. mar 2022

Prosím viete mi odporučiť dobrého detského lekára vo Vranove, ktorý prijíma nových pacientov?

janna94
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dida712
7. mar 2022

@mery1314 dr Jackova 😉 apropo na pani Dr Zelenayovu som počula množstvo negatívnych skúsenosti... Mam ročného synčeka a zháňala som mu pediatra, nie tak dávno a ju mi nikto neodporucil ba práve naopak...

silvia057
7. mar 2022

@dida712 súhlasím

mery1314
autor
8. mar 2022

@dida712 ďakujem

baleaa
2. apr 2022

@mery1314 my prechadzame od Dr. Jackovej k Dr.Gajdosovi 🙂

mery1314
autor
2. apr 2022

@baleaa a môžem vedieť dôvod? lebo zatiaľ som sa ešte nerozhodola kam ísť ale premýšľala som nad Jackovou

baleaa
3. apr 2022

@mery1314 ano samozrejme 🙂 ona je mila a ochotna ak ju potrebujete kontaktovat smskou alebo telefonatom, ale napriek tomu neodporucam. Chodili sme tam so syncekom od narodenia (teraz ma este len rok a 3 mesiace) no zakazdym bol problem. Ako snad jedina nema oddelene ordinacne hodiny, na chore a zdrave deti, resp tie cerstvo narodene a nasledne na ockovanie. Zakazdym sme tam museli prist rano do cakarne plnej chorych deti a ako bonus cakat aj ked sme boli objednani. Naposledy sme tam boli ani nie 2 tyzdne dozadu a znova to iste. Akoby nestacilo tak doktorka ma snad nonstop dokoran otvorene okna lebo ved korona. Ale vy mate dieta povyzliekat do plienky, do toho prievanu a zimy.
Ked sme mali na zaciatku problem s kojenim a nasledne kravskym UM, nevedela nam okrem steroidnych kremov na pokozku, nic poradit. Dokonca netusila ze existuje kozie UM. Navsteva vzdy bola rychla lebo kvoli jej ochote dvihnut kazdemu telefon, vkuse telefonuje a vybavuje aj ine veci pomedzi vas. My tam stojime s povyzliekanym dietatom v tom prievane a ona si riesi svoje. A ako pisem bolo to takto zakazdym, a naposledy mi teda stacilo uz 🙂 mozno bude mat niekto iny nazor, ale tak za mna su taketo postupy neprijatelne, aby som sla so zdravym dietatom na ockovanie a odideme chori.
Dr. Gajdos ma normalne oddelene ordinacne hodiny ako vscsina normalnych detskych lekarov, ktora nepozera na kvantitu ale na kvalitu. Do 12stej klasika chore deti a po obede ockovania a vobec administrativa.

mery1314
autor
3. apr 2022

@baleaa ďakujem za odpoveď,ja sa ešte neviem rozhodnúť koho vyberiem pre malého lebo o mesiac rodim ale keď čítam vaše skúsenosti tak neviem či tam pôjdeme .A ak sa môžem spýtať dr.Gajdoš prijíma nových pacientov aj všetky poisťovne?

baleaa
3. apr 2022

@mery1314 tiez menime hlavne kvoli tomu, ze cakame dalsie babatko a nerada by som tam sla uz znova. A ano pisala som mu e-mail, tak prijima aj novych 🙃 ci ale vsetky poistovne, neviem na 100%, no myslim, ze dnes to nie je uz taky problem 🙂

mery1314
autor
3. apr 2022

@baleaa Dobre ďakujem vám veľmi pekne 🙂

tinusa16
12. máj 2023

žienky, aj ja rozmýšlam nad dr. Gajdošom, ak môžte mi napísať , ako ste s ním spokojné.