Recenzia kúpaliska vo Vranove nad Topľou: sklamanie z návštevy
Je tu niekto z Vranova?Respektíve je tu niekto,kto navštívil vo Vranove kipalisko?
Boli sme cez víkend a jedna veľká katastrofa a to len kvôli zlým opatreniam.
Kipalisko vyzeralo super-doststok lehátok atď.Kym neprišli naši spoluobčania a zrazu bolo všetko zlé.Vsade boli Rómovia.No najhoršie bolo ich vidieť,že pod plavkami mali spodne spradlo.Deti klasické plienky...a dve dámy si pekne fajčili cigarety hneď pri bazéne pekne z lehátka.Bufet jedna veľká katastrofa.Predavajuce zjavne ani neboli oboznámene co vlastne ponúkajú na predaj.Nevedeli nič okrem toho,že sa len smiali.Pti otázke ci majú v ponuke niečo bezlepkove-vybuch smiechu...reakcia tak hlúpa,že máš chuť ich prefackat.
Toalety katastrofa.No nikdy viac.
@anonym_autor cítala som na FB o Kežmarku, že tam sa rovnako chovali Cigani, tak mesto zaviedlo opatrenie, ze len na OP s trvalym bydliskom v KK. Názory v diskusií boli rôzne. Urçite s tým treba niečo robiť, minimálne okamžite zaviesť vysoké vstupné.
@anonym_autor Uprimne? Aj mne prislo usmevne pytat sa na bezlepkove jedlo na kupalisku vo VT.
Spoluobcania mali plavky. Neviem v com vidis problem. (Ano, citala som o spodnom pradle) A plienku mas tiez za jedno. Moč ide do vody z oboch typov.
tiež nechodím na jedno kúpalisko - aqa... kvôli našim spoluobčanom.
Títo mali aspoň plavky, ja som zažila že sa cig*n kúpal v 3/4 teplákoch. a dámy mali blúzky miesto plaviek. .
@anonym_75ef2b prečo nenapíšeš Cigán? Veď to nie je nadávka, ale pomenovanie etnika, ktoré sa používa celosvetovo stovky rokov. Ŕom sa používa na Slovendku od 90tych rokov.
@anonym_75ef2b prečo nenapíšeš Cigán? Veď to nie je nadávka, ale pomenovanie etnika, ktoré sa používa celosvetovo stovky rokov. Ŕom sa používa na Slovendku od 90tych rokov.
@anonym_c8c1e2 nikdy nevieš za čo dostaneš tu zdrba. Tak preto.
Dnes bola na tu temu reportaz na spravach STV, to iste v Spisskej. Dokonca sa tym neparali a dali par dlhsich zaberov do bazena.
To isté Prešov. Či kupko na sídlisku 3, či Plaza Beach, ktorá vôbec nie je lacná. Sú všade a správajú sa akoby v živote neboli v civilizácii. A rovnako to majú aj v aquaparku v Lipanoch. V Humennom si šampónujú vlasy vo fontáne. Škoda slov.
@anonym_autor tak ja som bola v aquaparku v Trnave a tam normálne tenegeri neviem či nejaký turisti ani neviem či Slováci a tiež mali plavky a pod nimi trenky, som myslela že to nejaký nový trend alebo čo 🤷🏽♀️🤦.
@anonym_autor Uprimne? Aj mne prislo usmevne pytat sa na bezlepkove jedlo na kupalisku vo VT.
Spoluobcania mali plavky. Neviem v com vidis problem. (Ano, citala som o spodnom pradle) A plienku mas tiez za jedno. Moč ide do vody z oboch typov.
@beata_k "plavky" a pod plavkami zasrate gate...to si chcela počuť?Ak ti to príde normálne,tak nech sa páči.Chod do bazéna s XY cigánov a ľahnite si potom na lehatko medzi cigánov a tvar sa ako si oddýchneš v horúci deň voľna pri vode.Nezabudni ešte z blboka dýchať a hlavne pocuvat ich zvučné a nevychovane dorozumiecavie techniky.
Ja toto veru viac nepodstupim.
@beata_k "plavky" a pod plavkami zasrate gate...to si chcela počuť?Ak ti to príde normálne,tak nech sa páči.Chod do bazéna s XY cigánov a ľahnite si potom na lehatko medzi cigánov a tvar sa ako si oddýchneš v horúci deň voľna pri vode.Nezabudni ešte z blboka dýchať a hlavne pocuvat ich zvučné a nevychovane dorozumiecavie techniky.
@anonym_autor zbytočne im to budeš vysvetľovať. Len my z okolia vieme, akí sú. Na západnom, či strednom Slovensku takých stretneš výnimočne. Manžel bol v nedeľu na kupku so synom u nás v meste a po dvoch hodinách sa vrátili zhrození. Plný areál osadníkov.
Ehm, sorry, ze to takto napisem, ale nechapem, ze toto niekoho prekvapuje. Staci, ked clovek cestuje autom na trase PO - VT a pozera von oknom. 85% ludi, ktorych z auta uvidis (neratam tych v inych autach), su romovia. Je snad kazdemu jasne, ze ich pri takom pocte stretne aj na kupalisku. A ze ak sa vacsina nedokaze prisposobit v realnom zivote, neprisposobia sa ani na tom kupalisku 🤷♀️
@anonym_autor Pomaly ale isto romovia vytlacaju bielych koli ich hroznemu spravaniu, nehygiene, navykom z verejnych kupalisk. Je to takto takmer vsade na vychode. Aj v HE vraj katastrofa. Fakt, neni to sranda uz. A nikto s tym nic neurobi, lebo "rasizmus". A oni mozu vsetko. Nevidm fakt kam takto spejeme. Aby ziaden poriadok nebol.
To isté Prešov. Či kupko na sídlisku 3, či Plaza Beach, ktorá vôbec nie je lacná. Sú všade a správajú sa akoby v živote neboli v civilizácii. A rovnako to majú aj v aquaparku v Lipanoch. V Humennom si šampónujú vlasy vo fontáne. Škoda slov.
@anonym_a72786 Keby len vlasy samponovali. Z toho videa mas pocit, ze si tie dievcence aj dobre robia tou fontankou. Alebo mozno sa len chceli aj tam dole umyt. Hnus toto. A nikto nic nezasiahne. Cista tragedia toto uz.
Ehm, sorry, ze to takto napisem, ale nechapem, ze toto niekoho prekvapuje. Staci, ked clovek cestuje autom na trase PO - VT a pozera von oknom. 85% ludi, ktorych z auta uvidis (neratam tych v inych autach), su romovia. Je snad kazdemu jasne, ze ich pri takom pocte stretne aj na kupalisku. A ze ak sa vacsina nedokaze prisposobit v realnom zivote, neprisposobia sa ani na tom kupalisku 🤷♀️
@anonym_cd6a86 nás skôr prekvapuje fakt, že s tým nikto nič nerobí. Takto na tie kupká prestaneme chodiť a nech im tam robia tržby neprispôsobiví.
Košické kúpaliska detto, vratane Jazera a Bukovca, odpálili totálne komplet Síravu. My sme tam boli pred dvoma rokmi, že ukážeme synovi,.kde sem chodili ako deti, po dvoch hodinách sme to vzdali, zbalili sa a išli domov. Je mi to naozaj nepríjemné to takto napísať, ale bolo to proste zle... Keď sme prišli, všade boli odpadky, auta priamo na pláži, ktorými chodili ponad naše hlavy, aj cez deku, vycapený gril priamo vedľa nás, hulakanie a gól boli ženy a deti, ktoré vykonávali potrebu (aj veľkú) za nami v kríkoch. Ostatné ako hlasná hudba, z každého auta vlastná a proste krik boli veci, čo sme ani neriesili. Bez problémov mokrí chodili po našej deke (miesta bolo dosť), a doslova sa na nás nalepili (miesta bolo fakt dosť). Ja som miestami mala pocit, že to robili naschvál, aby sme im vypadli z dobrého fleku, lebo to sme vlastne aj urobili. Aha, a samozrejme nahé deti, aj väčšie pobehovali po pláži. Zvyšok väčšinou sa kúpali v šatách.
Preto ma aj celkom pobavila vedľajšia diskusia, kde niektorým najväčším problemom sú brazílske nohavičky na pláži 🤦 lebo my už na kúpaliská vlastne ani radšej nechodíme. Teda JA kúpaliská neznášam, ale manžel a deťmi by aj išli, ale nepôjdu. Za týchto okolností nie.
@anonym_autor ja som podobne zazila minule leto u nas v So. Ked sa poobede nahrnuli tie kopy romov, tak koniec. Hoci to neboli ti spinavi, spravanie rovnake. Vsetci ostatni sa postupne presunuli do plaveckeho bazena...aj rodicia s malymi detmi. Cez vikend poobede je plno.
Teraz sme boli hned po vysvecku ked otvarali...bazen sme mali len pre seba 😃
Takze odteraz budeme chodit hoci len na par hodin, ale doobedu a cez tyzden. Romovia sa prebudzaju az na obed.
Títo mali aspoň plavky, ja som zažila že sa cig*n kúpal v 3/4 teplákoch. a dámy mali blúzky miesto plaviek. .
@anonym_75ef2b ,😆👍
Chodia uz aj do Tatralandie a bolo ich dost
@anonym_autor Ako vies, ze boli zastrate? Zase netrep somariny. A to, ze mam v profile Petrzalka, neznamena, ze som z Petrzalky. Spoluobcanov poznam dokonale. Ja chapem, ze sadnut si vedla nich asi nebolo prijemne. Ale, zial nic neporusili. Chod sa kupat na Topľu.
@anonym_cd6a86 nás skôr prekvapuje fakt, že s tým nikto nič nerobí. Takto na tie kupká prestaneme chodiť a nech im tam robia tržby neprispôsobiví.
@anonym_a72786 u nás v meste chodia na kúpko cez dieru v plote. Takže o platení nemôže byť ani reč. a to sme nie východ, ale žilinský kraj.
@anonym_a72786 a co s tym maju robit? Z pohladu prevadzkovatela nie je moc realizovatelnych moznosti. Zakazat vstup romom nemozes. Ano, mozes rozdavat pokuty alebo vyhadzovat ich za porusenie pravidiel, ale to je tiez take... nikto to nebude chciet robit, lebo natahovat sa s neprisposobivymi za minimalny plat sa nikomu nechce.
Ja aj kvoli tomuto nechodim na kupaliska uz takmer 20 rokov. Radsej pojdem na jazero alebo k moru. Alebo proste vydrzim leto bez macania sa vo vode.
@anonym_autor ja som podobne zazila minule leto u nas v So. Ked sa poobede nahrnuli tie kopy romov, tak koniec. Hoci to neboli ti spinavi, spravanie rovnake. Vsetci ostatni sa postupne presunuli do plaveckeho bazena...aj rodicia s malymi detmi. Cez vikend poobede je plno.
Takze odteraz budeme chodit hoci len na par hodin, ale doobedu a cez tyzden. Romovia sa prebudzaju az na obed.
@euka210 takto aj u nas (SB), ak uz ideme tak len hned rano na par hodin.
@euka210 Presne, aj ja mam taku taktiku, ze doobedie. To sa da. Vtedy nie su takmer ziadny , alebo minimum. Poobede a vecer to je horor.
@euka210 Presne, aj ja mam taku taktiku, ze doobedie. To sa da. Vtedy nie su takmer ziadny , alebo minimum. Poobede a vecer to je horor.
@anonym_b0bc46 a tak to tiež nie je žiadna výhra, kúpať sa po nich v tom istom bazéne, hoci tam práve nie sú.. Aj tak je od nich všetko zamorene
@anonym_b0bc46 a tak to tiež nie je žiadna výhra, kúpať sa po nich v tom istom bazéne, hoci tam práve nie sú.. Aj tak je od nich všetko zamorene
@anonym_8a6e67 Tak snad od vecera do druheho dna to aspon trosku prefiltruju, vydezinfikuju. Ved my ideme rano a cigani poobede, takze skor oni po nas.
@anonym_8a6e67 Tak snad od vecera do druheho dna to aspon trosku prefiltruju, vydezinfikuju. Ved my ideme rano a cigani poobede, takze skor oni po nas.
@anonym_b0bc46 Voda cirkuluje cez filtre a je chlorovana. Beru sa aj vzorky na hygienu.