Safari - detské centrum
Ahojte to musíme mať členskú kartu ?Lebo dnes sme boli s 3,5 r.dcerou o pol 6 a vraj zatvárajú dobre a zajtra máte otvorené a máte členskú kartu ak nie tak nemôžete 😡Radšej som sa už nič nepýtal a a hneď bežala s dcérou preč na hrad lebo bola smutná s toho dosť
@nika2103 áno a majiteľ vidí všetko koho zamestnanci púšťajú a koho nie ,prečo to je len vo VT ,keď v Humennom nemali problém ,a vydela som tam aj slušných Rómov,boli sme tam 2 x po sebe,No som zvedavá na vyjadrenie majiteľa ,a zamestnancoch bi mali vymeniť,nie postaviť tam napudrenu múmiu ktorá rozhoduje a robí rozdieli medzi deťmi
Som prekvapená z prístupu. Aj keď sme častý návštevníci, tak už zrejme nebudeme.
@veronikakos to máte šťastie,neviem prečo mňa a moju dcérku nepustili ,hneď pri dverách odomna pýtala 390 eur za člensku kartu,ako už s tých nervou čoc som mala som jej povedal a že si nájdeme iné miesto a aaj sme našli v Humennom a poviem vám že to tam majú oveľa viac,Jedna Rómka od nás z dediny (nie z osady)mi vravela že Rómov nepúšťajú aj tu vyššie je to napísané ,nechápem keď tam pôjde matka z dieťaťom a to dieťa je slušné čisté že aký majú problém a neviem aký mali problém so mnou
@kavicka12 ozaj, smutné

@kavicka12 ak ste Rómka tak vás bez členskej karty nepustia