icon

Ako prekonať stres v autoškole?

ivana154
30. sep 2025

Ahojte, mam 49 rokov a plnim si svoj sen . Aspon som si to myslela, ale uz som zúfalá. Prva skuska v autoskole : testy plny pocet za 5 minut, cvicisko super , ale jazda mi nepresla, nepozrela som sa cez železničné priecestie. Dnes som mala druhu skúšku, a dva krat som prekrocila rychlost 🤔... Sama na seba som nahnevana, lebo na jazdach vsetko v pohode , ale ja mam taky stres s policajta , ze ja zabudnem aj ako sa volam. Ako ten stres prekonat ? este mam 2 pokusy , nevzdavam to , ale uz na treti krat mi to bude aj trapne , ze co si ten policajt pomysli . Je strašne prísny. Na kolky krat ste urobili skúšky vy? a ake boli dovody neurobenia skusky ?

laskonka_lasky
30. sep 2025

Ja na 4ty krat😀 hanba nehanba... hneď po skončení som si kúpila auto a jazdím denno-denne...aj ja som mala taký stres,že to nedokážem ani popísať. Hlavu hore!!!😍

patka06
30. sep 2025

Ja /30 r./ na druhý pokus, na prvom som nezastala na stopke, lebo som nevidela značku. Na druhej skúške bol iný policajt.
Dcéra /17 r./ robila pred dvomi rokmi, prešla na 1. pokus.
Nevzdávaj sa, zabudni, že vzadu je policajt, Ber ho ako spolujazdca, ktorý ťa naviguje. Zhlboka dýchaj, sústreď sa. Zvládneš to, držím palce

luccija
30. sep 2025

@ivana154 ja na prvý x aj test super a nejazdim 20 r🤣🤣
@ivana154 tak ta rýchlosť bola blbá chyba.No nič dáš to neboj sa.Sustred sa na seba a inštruktora a, keď nie tak budeš opakovať nebudeš prvá ani posledná sú zvyknuti

anonym_471415
30. sep 2025

@ivana154 Kolegynina dcéra neurobila vôbec jazdy. Ale tak chcela strašne vodičák, že sa znovu prihlásila do autoškoly, ale inej a tam spravila na druhý pokus. Vodičák má už tri roky a stále jazdí, zatiaľ bez nehody a pokuty. Držím palce.

ika02
30. sep 2025

Ahoj, na skúškach musíš predviesť pokornú začiatočnícku jazdu, ale už bez chýb. Policajti nemajú radi, keď na rovnej ceste jazdíš rýchlo a potom nestíhaš odbočiť, netušíš, komu dať prednosť, nepostrehneš chodcov na priechode, prekážku nedokážeš bezpečne obísť ....Daj si ešte zopár jázd navyše, aby si mala väčšiu šancu to úspešne ukončiť. Držím prsty.

ivana154
autor
1. okt 2025
@ika02

Ahoj, na skúškach musíš predviesť pokornú začiatočnícku jazdu, ale už bez chýb. Policajti nemajú radi, keď na rovnej ceste jazdíš rýchlo a potom nestíhaš odbočiť, netušíš, komu dať prednosť, nepostrehneš chodcov na priechode, prekážku nedokážeš bezpečne obísť ....Daj si ešte zopár jázd navyše, aby si mala väčšiu šancu to úspešne ukončiť. Držím prsty.

@ika02 ahoj, na jazdach idem upne super. Na všetko davam pozor, vzdy opatrne a podla predpisov . ale ked si sadne do auta policajt tak koniec . Taky stres vychytam, ze samu seba nespoznavam . aj instruktor sa cudoval, ze co to bolo, ze to ja normalne nerobim .

margotka17
2. okt 2025

@ivana154 sklameme ťa asi, ale hneď na prvý krát s plným počtom bodov. Nie každý sme rovnaký. Ty vieš mozno dobre plávať a ja len tak leda bolo, že by som sa možno aj utopila 🤔. Ver si, že to zmaknes teraz, stres nechaj doma, veď policajt je tiež z mäsa a kostí, obyčajný človek ako ty. Drzim ti palceky 👍😉.

findomatej
3. okt 2025

@ivana154 ahoj, ja som bola v skupine kde spolužiačka mala 49, a ja 44 rokov. Och na čo som sa ja to dala, som si hovorila 🤦🏼‍♀️.
Test v pohode , cvičisko v pohode, no jazda celé zlé 🙈. Sama si priznávam a nechápem čo som stvárala. Som sa riadne hanbila.... Neurobila som ani na druhýkrát. Hanbila som sa ešte viac🤦🏼‍♀️. Na tretíkrát som si povedala, ako to tu na MK som vyčítala: čo môžem stratiť? Zabiť mi nikoho na skúške nenechajú...maximálne prídem o peniaze a prihlásim sa znovu. (Autoškola dáva zľavu, keď sa znovu prihlásiš do tej istej).
Tak som aj išla na skúšku...
Komisár prišiel ,,iba kvôli mne,, nikto iný nemal vtedy termín. Keď ma zbadal, tak si musel pomyslieť: zas táto 🤦🏼‍♀️! No nič. Tak som išla, absolútne som bola v pohode, veď nič sa nemôže stať. (Samozrejme trochu nervozita).
Dával mi trasy kade tade po uličkách 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. A ešte tam a teraz tam..... Keď sme vystúpili a teda ide konštatovať, že či som urobila, tak jeho otázka: čo sa vám stálo?! .... ,,Čo ste urobili? To sa nedá porovnať, s tým, čo ste predvádzali predtým !,, a ja že ,,vy si pamätáte?,, ,,samozrejme,,.
,,VY STE ZHODILI STRES ZO SEBA a hneď to bolo vidno,,. Mi povedal.
Trochu som sa rozpísala a asi som ti nepomohla, ale táto autoškola bola pre mňa najhoršie, čo som v poslednej dobe zažila. Inštruktor otrasný, nič nenaučil, len hučal. Ale dala som to presne pred rokom .
Bola som pyšná na seba, že som to dala, lebo som povedala, že NIKDY šoférovať nebudem. Okolnosti ma prinútili. Ešte mi napadlo - dávala som si jednu kondičnú jazdu pred skúškou, lebo som mala termín až po 6 týždňoch. A ako tu vyššie písali, komisár ma radšej opatrnú jazdu 😉, kde vidí že dávaš pozor.