Ako úspešne zvládnuť skúšky v autoškole?
viem, že to možno úplne nepatrí na Modrý koník, ale potrebujem sa opytat možno aj dostať nejaké rady od tých, ktorí si tým už prešli.
Zajtra ma čakajú skúšky v autoškole – testy aj jazda. Testy si doma robím stále dokola a väčšinou mám 100 %, takže z tejto časti by som mal byť v pohode. Ale aj tak mám v sebe zvláštny pocit. Nechápem, ako to niektorí ľudia neurobia na prvý pokus – a nie preto, že by som si o sebe myslel, že som nejaký genius, ale skôr preto, že mám pocit, že tam asi musí byť nejaký háčik, niečo, čo človeka vie zaskočiť.
Budem veľmi rád za akékoľvek rady, skúsenosti, postrehy – najmä čo sa týka toho, na čo si dať pozor
Pri skúškach vždy úraduje stres. Môžeš prejsť testami a zrazu pri jazde zistíš, že sa stala chyba z nepozornosti a stresu za ktorú dostaneš dovidenia nabudúce.
Skusky pred rokom, testy 100 precent, potom som neurobila cvicisko lebo mi trcalo auto z garaze, na opakovaných som si nevšimla že kruhač ma o jeden pruh viac. Tam sa chyby robia lahko. Predtým mi všetko islo, jazdim rok a pohoda
žiadny háčik, cvičisko som tiež neurobila na prvý pokus, lebo bol tam velmi mierny svah a neskoro som brzdila a kusok som skončila na trávniku. Stres si urobí svoje.
Ja som urobila všetko na prvý pokus a šoférujem tak hrozne že to si ani neviete predstaviť
Ja som urobila všetko na prvý pokus a šoférujem tak hrozne že to si ani neviete predstaviť
@modratrixie 😂😂😂
Ja som mala testy na 100% ale na cvičisku som zabudla dať dole ručnú brzdu (aj pri jazdách som na nu zabúdala) a pri pozdlžnom parkovaní som trošicku vyčnievala a bolo, koniec. Na druhý pokus už paráda a jazdým odvety každý deň.
@pooomooc ja keď som robila tak kolega neurobil, lebo sa nepozeral do spätných zrkadiel, druhý lebo auto čo malo prednosť dalo prednosť jemu však autoškola a on išiel, čo nesmel a ďalší že nedal smerovky lebo mal prekážku na ceste stojaci byciklista. Budem Ti držať palce ✊
Úplný základ, ktorý si policajti hneď všímajú, je správanie na začiatku:
1. zapnúť pás
2. vyhodiť blinker
3. pozrieť do späťákov (hore aj vľavo)
4. až potom sa pohnúť
Ahoj, testy dáš, ak si sa pripravovala. Najťažšia bude jazda v premávke, tam sa nedá vopred nacvičiť každá situácia. Musíš ísť pomalšie, sledovať značky, správne vyriešiť prednosť v križovatkách, sledovať chodcov (najmä na priechode), prekážky obchádzaj v bezpečnej vzdialenosti, dávaj včas smerovky, dodržuj bezpečnú vzdialenosť od vozidla pred tebou.... a skúšobný komisár nebude mať dôvod ťa vyhodiť zo skúšky. Držím prsty!
Ako dopadli skúšky?🙂
Ako dopadli skúšky?🙂
@anonym_27ffe3 dal som to na 100% ,som necakal ze to dam vsetko
@anonym_27ffe3 dal som to na 100% ,som necakal ze to dam vsetko
@pooomooc blahoželám.👌cvičisko bolo ľahké? dá sa to zvládnuť?
@anonym_27ffe3 ale anooo da sa
@pooomooc parkovanie do pásu sa bojím..Testy sú ale v pohode,to sa dá naučiť..pozajtra idem 1.x na cvičisko.

Žiadny háčik….ludia robia chyby zo stresu a paniky