icon

Ako úspešne zvládnuť skúšky v autoškole?

pooomooc
6. okt 2025

viem, že to možno úplne nepatrí na Modrý koník, ale potrebujem sa opytat možno aj dostať nejaké rady od tých, ktorí si tým už prešli.

Zajtra ma čakajú skúšky v autoškole – testy aj jazda. Testy si doma robím stále dokola a väčšinou mám 100 %, takže z tejto časti by som mal byť v pohode. Ale aj tak mám v sebe zvláštny pocit. Nechápem, ako to niektorí ľudia neurobia na prvý pokus – a nie preto, že by som si o sebe myslel, že som nejaký genius, ale skôr preto, že mám pocit, že tam asi musí byť nejaký háčik, niečo, čo človeka vie zaskočiť.
Budem veľmi rád za akékoľvek rady, skúsenosti, postrehy – najmä čo sa týka toho, na čo si dať pozor

pribinak
6. okt 2025

Žiadny háčik….ludia robia chyby zo stresu a paniky

domka222
6. okt 2025

Pri skúškach vždy úraduje stres. Môžeš prejsť testami a zrazu pri jazde zistíš, že sa stala chyba z nepozornosti a stresu za ktorú dostaneš dovidenia nabudúce.

marzii35
6. okt 2025

@pooomooc presne tak , stres. Ja som z tej paniky zvalila hneď prvý kužeľ ktorý tam bol 😂 kto je väčší stresmen tak ten to neurobí zo stresu

potapacik
6. okt 2025

Skusky pred rokom, testy 100 precent, potom som neurobila cvicisko lebo mi trcalo auto z garaze, na opakovaných som si nevšimla že kruhač ma o jeden pruh viac. Tam sa chyby robia lahko. Predtým mi všetko islo, jazdim rok a pohoda

anonym_fcd66f
6. okt 2025

žiadny háčik, cvičisko som tiež neurobila na prvý pokus, lebo bol tam velmi mierny svah a neskoro som brzdila a kusok som skončila na trávniku. Stres si urobí svoje.

modratrixie
6. okt 2025

Ja som urobila všetko na prvý pokus a šoférujem tak hrozne že to si ani neviete predstaviť

marzii35
6. okt 2025
@modratrixie

Ja som urobila všetko na prvý pokus a šoférujem tak hrozne že to si ani neviete predstaviť

@modratrixie 😂😂😂

stankadu
6. okt 2025

Ja som mala testy na 100% ale na cvičisku som zabudla dať dole ručnú brzdu (aj pri jazdách som na nu zabúdala) a pri pozdlžnom parkovaní som trošicku vyčnievala a bolo, koniec. Na druhý pokus už paráda a jazdým odvety každý deň.

anonym_6ef142
6. okt 2025

@pooomooc ja keď som robila tak kolega neurobil, lebo sa nepozeral do spätných zrkadiel, druhý lebo auto čo malo prednosť dalo prednosť jemu však autoškola a on išiel, čo nesmel a ďalší že nedal smerovky lebo mal prekážku na ceste stojaci byciklista. Budem Ti držať palce ✊

boo_boo
6. okt 2025

Úplný základ, ktorý si policajti hneď všímajú, je správanie na začiatku:
1. zapnúť pás
2. vyhodiť blinker
3. pozrieť do späťákov (hore aj vľavo)
4. až potom sa pohnúť

ika02
6. okt 2025

Ahoj, testy dáš, ak si sa pripravovala. Najťažšia bude jazda v premávke, tam sa nedá vopred nacvičiť každá situácia. Musíš ísť pomalšie, sledovať značky, správne vyriešiť prednosť v križovatkách, sledovať chodcov (najmä na priechode), prekážky obchádzaj v bezpečnej vzdialenosti, dávaj včas smerovky, dodržuj bezpečnú vzdialenosť od vozidla pred tebou.... a skúšobný komisár nebude mať dôvod ťa vyhodiť zo skúšky. Držím prsty!

anonym_27ffe3
7. okt 2025

Ako dopadli skúšky?🙂

pooomooc
autor
7. okt 2025
@anonym_27ffe3

Ako dopadli skúšky?🙂

@anonym_27ffe3 dal som to na 100% ,som necakal ze to dam vsetko

bbwwoman
7. okt 2025

@pooomooc nespravia to preto lebo to flakaju a sú lajdaci
Každý normálny človek čo sa na to svedomite pripravuje to spraví
Nemáš dôvod mať stres ak si tomu venoval dosť času

anonym_27ffe3
8. okt 2025
@pooomooc

@anonym_27ffe3 dal som to na 100% ,som necakal ze to dam vsetko

@pooomooc blahoželám.👌cvičisko bolo ľahké? dá sa to zvládnuť?

pooomooc
autor
9. okt 2025
@anonym_27ffe3

@pooomooc blahoželám.👌cvičisko bolo ľahké? dá sa to zvládnuť?

@anonym_27ffe3 ale anooo da sa

anonym_27ffe3
9. okt 2025
@pooomooc

@anonym_27ffe3 ale anooo da sa

@pooomooc parkovanie do pásu sa bojím..Testy sú ale v pohode,to sa dá naučiť..pozajtra idem 1.x na cvičisko.